yine suçlu benim..

Eşinizin sizin tarafınızda olması gerekiyor siz evlenmişsiniz yuva kurmuşsunuz arkadaşı ne alaka? Rahatsız olduğunuzu bilip kesmesi gerekiyordu yada mesafe koyardı ama bu denli hala görüşmeye devam etmesi kötü neden sizi değilde arkadaşını tercih ediyor? Başıma geldi cidden kötü bir durum boşanma noktasına bile gelebilirsiniz kavgalardan.
evet daha once geldik

Sizi taciz ettiğini neden söylemiyosunuz eşinize? Söyleyin lütfen çünkü bu tipler ses çıkarmadınız müddetce hoşunuza gittiğini düşünüyor bu adamda öyle düşünüyor büyük ihtimalle. Ayrıca eşine neden söylediğinizi anlamadım adam eşinden mi çekinecek sizce? Durumu düzeltmek için bulduğunuz çözüm yanlış.

Eşinize hemen bu durumu anlatıyorsunuz, bu adamın bende gözü var, sapık diye. Sizce eşiniz bu adamın size ilgisini bilmemese bile, sapık olduğunu anlamadı mı? Ciğerini biliyordur ama şerefsizin size kadar cesaret edeceğini düşünmemiştir. Eşinize anlatıp rest çekin, bir daha bu adamla görüşürsen senden de şüphe ederim. Beni, karısına göz diken bir adamdan koruyamayacaksn ben yapacağımı bilirim diye. Sizin verdiğiniz tepki diğer adamın hoşuna bile gitmiştir, kafasında hala ne hayal ediyorsa, kesinlikle siz onunla muhatap olmayın.

Sizi taciz ettiğini neden söylemiyosunuz eşinize? Söyleyin lütfen çünkü bu tipler ses çıkarmadınız müddetce hoşunuza gittiğini düşünüyor bu adamda öyle düşünüyor büyük ihtimalle. Ayrıca eşine neden söylediğinizi anlamadım adam eşinden mi çekinecek sizce? Durumu düzeltmek için bulduğunuz çözüm yanlış.
9 sene oldu dedigim gibi 9 senedirde 1 veya 2 defa görmüşümdür taķip ettiginde kucagimda oglum vardi , hani kucuk cocuklar birini gorunce bi hareketlenirya oyle kimildaninca baktim arkama ne isin var dedim şok bi halde iste yenge oglani sevecektim vs dedi bende seslensen donerim gerizekali dedim kem küm gitti simdi acmak ne denli dogru olur bilmiyorum

Eşinize hemen bu durumu anlatıyorsunuz, bu adamın bende gözü var, sapık diye. Sizce eşiniz bu adamın size ilgisini bilmemese bile, sapık olduğunu anlamadı mı? Ciğerini biliyordur ama şerefsizin size kadar cesaret edeceğini düşünmemiştir. Eşinize anlatıp rest çekin, bir daha bu adamla görüşürsen senden de şüphe ederim. Beni, karısına göz diken bir adamdan koruyamayacaksn ben yapacağımı bilirim diye. Sizin verdiğiniz tepki diğer adamın hoşuna bile gitmiştir, kafasında hala ne hayal ediyorsa, kesinlikle siz onunla muhatap olmayın.
soylemeye dilim varmiyor nedense ama bilmedigin setler var benim agzimi actirma dedim soyle soyle deyip duruyor hosuna gidecek bisey yapmadim gerizekali asalak gibi kelimelerde kullandim adamin ilgisi bana degil hep boyle pislik davalari bile varmis tacizden esine citlatiyorlar benim esim yapmaz kafasinda degisik bir kadin

Eşinize dürüstçe anlatın kim ister ki en yakın arkadaşı eşine sarksın taciz etsin. Ne hayatlar var sapık herif
baska bir arkadasinin hanimina da karisinin facesinden ozel seyler yazmisti iste esinle ozel hayatin nasil gidiyor gibi gibi yazdigi kadinda bunun esini aramis kiz neler yaziyosun oyle diye, ben dışardayım noldu demis . banada sık sık yazıyordu nasilsin diye ben dönmüyordum o zaman söyledi buna cvp verme × olabilir bana boyle boyle yazdı diye

soylemeye dilim varmiyor nedense ama bilmedigin setler var benim agzimi actirma dedim soyle soyle deyip duruyor hosuna gidecek bisey yapmadim gerizekali asalak gibi kelimelerde kullandim adamin ilgisi bana degil hep boyle pislik davalari bile varmis tacizden esine citlatiyorlar benim esim yapmaz kafasinda degisik bir kadin

Açık açık söyleyin eşinize! Söyleyin, çekinmeyin. Karısını boşverin. Size düşmez zaten kadına anlatmak, özellikle böyle salak kadınları bulup evleniyorlar zaten. Gözü açılmayan.

Videodan daha onemli bi durum var ortada.bu kadar seye cesaret etmis ve hala sizin hayatinizda oyle mi

Eşlerimizin arkadaşlarına karışma hakkımız olmadığını düşünüyorum. Evet hepsi iyi ahlaklı olmayabilir ama koskoca yetişkin bir adam olan eşimizin bunu akıl edebileceğine güvenmemiz gerekiyor.

Benim de bir sürü Whatsapp grubum var, birinde bir arkadaş var, sürekli müstehcen foto&video gönderiyor. Eşim sırf bu yüzden bana onunla görüşme dese sinirlenirim.

Bazı arkadaşları eşinizi istemediğiniz yerlere götürmek isteyebilir. Ama buna hayır diyen eşiniz varsa sorun olmamalı. Eşlerimizi fanusta büyütemeyiz. Bugün bununla görüşmesini engelleseniz yarın başka biriyle tanışır.
Size tavsiyem siz kendi arkadaşlarınıza odaklanın. Biz kadınlar sosyal çevremizi belirlerken eşimizin, erkek arkadaşımızın her dediğini yaptığımız için sorun çıkıyor zaten. Biz de resti çekip “hayır bu benim seçimim, bana güvenmelisin” diyebilmeliyiz.
O isler oyle olmuyor misal arkadaşı peze.. arkadasligina devam ederse karısına da sıçrayabilir insanlar dedikodu yapabiliyor bunla arkadaşsa kimbilir karısını da filan gibisinden..bu tür asli olmayan dedikodular hepsi yanlış birşey ama olan şeyler maalesef

Açık açık söyleyin eşinize! Söyleyin, çekinmeyin. Karısını boşverin. Size düşmez zaten kadına anlatmak, özellikle böyle salak kadınları bulup evleniyorlar zaten. Gözü açılmayan.
durdun durdun 9 sene sonra aklina mi geldi fln dermi ki

Videodan daha onemli bi durum var ortada.bu kadar seye cesaret etmis ve hala sizin hayatinizda oyle mi
benim degil 9 senedir dedigim gibi 1 2 sefer gordum esiminde degil aslinda hoşlanmıyor ama kahvehaneye gidiyor vr o 24 saat orda calismiyor esinin durumu iyi kira gelirleriyle geciniyorlar dun aradi mesela kacak bi kahvehane bulmus 😡 (yeri ogrenirsem sikayet edicem) gel diye yok dedi kapatti esim

Back
X