gecmis olsun su an icin bebek dusunmuyorsaniz korunmalisiniz. eger korunmuyorsaniz 1 kere iliskiden bile hamile kalinabiliyor.ornek ben afedersiniz ceketi uzerine birakilip hamile kalanlardanim .
Yine icimde bi sknti paylasmak istedim sizle
Ben eylul ayinda bebegimi kaybettim 2 aylikti düşük sonrasinda kurtaj oldum
4 ay oldu
bebek düşünmüyorum cunku korkularim var kendimi hazir hissetmiyorum yeniden o anlari yasarim diye korkum var zaten takintilu biriyim ama ne olduysa iliski sirasinda korunmadan oldu adetim bitti iliski oldu arastrdim hamile kalman adetten sonra oldugu icin olabilir diyor 1kereyle hemen hamile kalan varmi ????
kendimi toparlayip hamileligi istiyorum isteyen herkese ALLAHIM nasip etsin INŞALLAH.
sevgili konu sahibi oncelikle melek olan yavrunuzun menzilinin mubarek, yerinin nur olmasini niyaz ederim. sorunuza gelince ben ilk hamileligimi tek seferde yasadim.
diger taraftan, korku asla duymayin. olum de hak, dogum da... hangisi gelirse bas ustune. bu inancla yaklasirsaniz her turlu dejavudan muaf olursunuz.
gelene sevinc yarininiz olsun, hayirli haberlerinizi almak dilegiyle.
ALLAH razi olsun cok sagolun. Nasip kismet haklisiniz
demekki ilkinde olan oluyor ALLAH yavrunuzu bagislasin.
Ben diger hamileligimde 1 ay sonra farketmistim
şimdi 2 hafta gecse kan testinde cikarmi
butun yavrulari korusun Hak. guzel yazgi versin.
acikcasi benim bildigim iliski sonrasi idrar degil ama kan testi netice veriyor bu sure zarfinda. obur turlu idrar testi icin reglinin birkac gun gecmesini beklemek gerek. yinede hayirla zamanini beklemekte fayda var keza ben istanbulun en iyi ozel hastanelerinin birinde bolum baskani olan prof tarafindan 1-2 gune regl olursun sokturucu al dedikten sayili gun sonra hamile oldugumu ogrendim early test ile.
Aynen ozaman bekleyip görelim neden icimde mutsuzluk var bilemiyorum ben acaba artik bebek istemiyormuyum pskologa gitsem iyi olur sanirim
korkular uzerinde istisare yapilarak gececek seyler degil ne yazik ki. rahatlamaniza vesile olacaksa tabii ki gidin ama sonrasinda ya bu gidisler size odenen faturalarin pismanligi olarak donerse?
asamayacaginiz bir durum degil bu. bircok insan ilk hamileliginde ne yazik ki muspet olmayan sonlar yasayabilmekte. devaminda aslancik, kaplancik yavrulari kucagina alabilmekte.
beyine ne komut yollarsaniz hormonlariniz buna destek olur. o mutsuzluk nihayetinde mutluluk olacak ama once umudu ogrenmek gerek.
ne yazikki kotu bi tecrubem oldu yinede halimize bin şükür
Siz yazar misiniz ☺
tabii ki sukur. inanc :)
basin mensubuyum.
Yorumlariniz cok guzel oyuzden sordum yazar edasi var gercekten belli ☺
cok tesekkur ederim ilgilendiniz
bi de böyle bir övünme mekanizması var kadınlarda!!gecmis olsun su an icin bebek dusunmuyorsaniz korunmalisiniz. eger korunmuyorsaniz 1 kere iliskiden bile hamile kalinabiliyor.ornek ben afedersiniz ceketi uzerine birakilip hamile kalanlardanim .
İstemeyince üstüne ceket atsa da hamile kalıyorsun,İsteyince amuda da kalksan olmuyor.
bi de böyle bir övünme mekanizması var kadınlarda!!
Şiir gibi yazıyorsun. .okumak ne guzel))sevgili konu sahibi oncelikle melek olan yavrunuzun menzilinin mubarek, yerinin nur olmasini niyaz ederim. sorunuza gelince ben ilk hamileligimi tek seferde yasadim.
diger taraftan, korku asla duymayin. olum de hak, dogum da... hangisi gelirse bas ustune. bu inancla yaklasirsaniz her turlu dejavudan muaf olursunuz.
gelene sevinc yarininiz olsun, hayirli haberlerinizi almak dilegiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?