- Konu Sahibi ressamderya
-
merhabalar...
daha önce de "nişanlımla ara ara tartışmalarımz oluyor mesafeden mi kaynaklı" diye başlık açmıştım.konunun sonunda sorun büyük ihtimalle mesafeden demiş konuyu kapamıştım.her şey çok güzel devam etmeye başlamıştı.eskisinden daha da güzel.eşyalarımızı bile almaya başladık.içimiz içimize sığmıyordu;fakat ne olduysa oldu ve biz yine tartıştık.2gündür hiç aramıyoruz birbirimizi.tartışma esnasında ses tonumun yükseldi o da buna çook kızdı ve bana beddua etti(Allah belanı ver...dedi konuşurken tel.i kapattı) çok ağrıma gitti senağlama ben düşmanıma dahi beddua edemem o sevdiğine etti.tüm gün telefonlarına cvp vermedim msjlarına cvp yazmadım.daha sonra cvp verince bana beddua eden biriyle konuşmak istemediğimi söyledim.ben öyle söylemedim dedi inkar etti.konuşmadım kapattık şimdi görüşmüyoruz.bu durumda onu aramamam en doğrusu olur diye düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba?sorunun üstüne mi gideyim yoksa biraz daha mı bekleyeyim??çok kararsızım...senağlama
_fstk nişanlım sinirlidir biraz ama siniri saman alevidir.parlayıp söner.ben de çok kırlganım özellkle de bu aralar.düğünümüze 3ay kaldı.gerginleşiyorum sanırım.bilemiyorum.o da muhtemelen böyledir ki erkekler daha da gerginleşirmiş bu dönemlerde.yine de arkadaşların dediği gibi olmaz inşallah bugün beddua eden yarın küfreder gibi.AMAN ALLAH KORUSUN...
esmer_sekerim tavsiyelerini dinlicem canım sağol...
necsel. teşekkür ederim.inşallah dediğin gibidir.içinden gelerek dememiştir ben de öyle düşünüyorum ama ben de sinirliydim o an ama kendimi tutabildim.
hayırlısı dediğin gibi...
işte onun da inat edip beni aramaması canımı çok sıkıyor ve düşündürüyor.inşallah canım hatasını anlar ve arar.zaten şu anda öylece beklemek sıkıyor beni.
inşallah kızlar inşallah.ne sıkıcı bi dönem şu düğün arefesi...uffff
krizalit.kristalin eğer o aramazsa ben yarın akşam ararım büyük ihtimalle ama ben ararsam kötü olur kendimi çok iyi tanıyorum.hem suçlu hem güçlü olmasına tahammül edemeyebilirim...ha arayınca yumuşak konuşursa dediğin gibi mahçupsa da aramadığı için sorun çıkabilir...offf offf....
Bence ararsanız, bir kereliğine de olsa alttan alın, yumuşak davranın, karşılıklı rahat bir nefes alın. Ama yüzyüze geldiğinizde bu konuyu açın ve birtakım şeylerin sizi incittiğini belirtin, onu suçlamadan. Daha dikkatli olsun. Onda gerginlik varsa sizde de var sonuçta..
canım aynı şehirlerde değiliz yaklaşık bir ay da yanyana gelemicez.yüzyüze konuşmayı çok isterdim.ne yazıkki yakın zamnda yanyana gelemicez.telefonda halletmek zorundayız.elimden geleni yapıp naif olmaya çalışacam.hayırlsı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?