Yine tavir yine sorun

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Hemen konuya girecegim. Kuzenimin cocugunun dogumgunu varmis ve biz hatic herkesi cagirmis. Beni ve esimi cagirmadi. Sebebini bilmiyorum. Sehirdisinda calisip haftasonlari evime geldigim icin olabilir.
Kardeslerimi cagirmis ve kardeslerim ailem kuzenlerim herkes orda.
Kardeslerim gel gel diye israr ettiler ama gerek isim oldugu icin gerek vaktim olmadigi icin gerekse saglik problemleriyle ugrastigim icin gitmedim.
Cagirilmamistim bile ama yine kardeslerim bana tavir yapiyorlar. Biraz once ablami aradim nasilsiniz diye. Iyi olmamamiz icin bir sebep yok diyor. Tavir yapti. Ben de hadi gorusuruz deyip kapattim.
Allah askina siz soyleyin. Benim sucum ne benim gunahim ne. Cagirilmamisim bile. Gitmek zorunda miyim.
Beni biktirdilar yemin ederim.

Kuzeninle aran kotu mu? Kaldi ki cagrilmsmissin gitmemen normal. Ablanin tavir yapmasini dogru bulmadim

Amaan hayat kısa milletin tavrını mı çekeceksin.
Arama sorma mesafe koy sende.
Sonuçta kuzenin x geldi mi? Aa şehirdışınds sanıyordum oda gelsin falan demesi gerekiyordu.

Abla senin ablan değil mi? Karıştırdı heralde.
Senin yanında olması gerekirken bir de trip atması?
Bir süre arayıp sormam , davet edilmediğim yere de gitmem bundan sonra çağırsalar da.

Kuzeninle aran kotu mu? Kaldi ki cagrilmsmissin gitmemen normal. Ablanin tavir yapmasini dogru bulmadim
Kotu degil ama cok samimi de degilim. Kuzenimin esi herkesi cagiran. Cocugub annesi. Beni cagirmadi. Teyzemin 6 tane torunu var ve her sene ayri ayri hepsinin dogumgunu kutlanir ve herkes cagirilir eskiden giderdik ama bu sene bir ikisine cagirildim onlara da musait olmadigim icin gitmedim. Buna da ciddiye alinip cagirilmadim bile.
Kaldi ki 9 ay once ameliyat oldum. Bir kuzenim de gecmis olsun diye aramadilar bile.
Ama hep kardeslerimin gozunde hep ben sucluyum hep ben kotuyum. Ya gitmek zorunda miyim ben. Degilim.

Kardeslerinize aynen bu şekilde dediniz mi peki?

Bu minvalde birsürü konunuzu okudum,gitmiyorum trip atıyorlar diye.. bi süre sonra onlar da atmaktan vazgececekler az sabredin.. ama hem şikayet edip hem gidiyorsanız bu böyle devam eder

Ay yine siz ve yine bir davet ve yine katılmadığınız için tavır alan aile Bir anlasa artık aileniz sizin sadece bir haftasonunuz olduğunu ve o iki günü eşinizle geçirmek istediğinizi de hep beraber rahatlasak. Yalnız sizde de özel günler hiç bitmiyor

Kuzen için kardeşleriniz niye size tavır yapıyor? Hayret doğrusu, benim için kardeşim kuzenden öndedir öyle de olmalıdır.

Bu konuyla alakalı birçok konunuz var herkes size evde vakit geçirmek istiyorsunuz diye trip atıyordu yine son gaz devam gibi görünüyor o yüzden bence bu tavırlara alışıp duyarsızlasmaniz gerekiyor baska çözüm yok zira.

Biraz once kardesimin birineesaj attim niye tavir yapiyorsun diye. Tavir mi ne tavri yazmis. Cevap bile vermedim.
Birisi tavır yapıyorsa en güzeli o tavrı yok saymaktir. Hele bir de anlamsız tavırsa. Hicbir şey olmamış gibi yapın kendinizi de bir dahakine net bir şekilde ifade edin. Siz evinizde bir tarafınızı yaymış otururken ben evimden kocamdan uzakta ekmek peşinde koşuyorum iki gün kafamı dinleyeyim diyorum burnumdan getirip laga luga yapıyorsunuz tavriniza da aile toplanmaniza da başlayacağım şimdi bir de davet edilmedigim umursanmadigim bir partiye gelmediğim için surat asiyorsunuz kardeş olarak bana destek olmanız gerekirken yemişim partinizi deyip geçin. Yani tam olarak böyle söylerseniz ağır kacabilir buna yakın bir şey deyin iste. He tavır yapan benim kardeşim olsa ağzına ıslak tuvalet terligiyle vururum feleğini şaşırır o ayrı da konu dışında tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…