Haftasonu evime donecegim. Planlar bitmiyor!!!

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Bugun ikinci konum ama dayanamadim gercekten. Ben yasadigim sehirden baska bir sehre atandim. Evliyim. Esim de is icin sehirdisinda. Bugun is cikisi evimize donecegiz ikimiz de. Evimizde bulusacagiz yani. Gece yarisi evde olurum ben ancak.
Yarin kuzenimin cocugunun dogumgunu. Cocuk seneye yada sonraki sene liseye baslayacak. O kadar buyuk yani. Her sene kutlarlar. Bunun gibi birkac kuzen cocucu daha var. Hic aksatmadan cagirirlar. Bazilarina gerekli yada hos gelebilir ama ben hoslanmiyorum gorev gibi her sene.
Yine arayip cagirdilar. Bir gunum var zaten evimde ben gitmek istemiyorum.
Hadi onlara bir bahane buldum diyelim. Kardeslerim tavir yaptilar biraz once arayip gelmek istemedigimi soyleyince. Ablama birgunum var evimde gelmek istemiyorum dedim. Benim de bir haftasonum var hergun evde degilim diyor. Ayni sey mi ya hergun aksam evine gidiyor esiyle ayni isyerinde dip dibe calisiyor. Bana soyledigi bahaneye bakin.
Sonra da babam aradi yarin kendi evine yemege cagirdi. Baba kuzenime de gitmeyecegim siz istiyorsaniz bize gelin bir gunum var onu da evimde gecirmek istiyorum dedim. Ama kardeslerin de gelecekler dedi. Siz gelin baba istiyorsaniz dedim tekrar. Bir de o tavir yapip kapatti. Her haftasonu ayni terane. Artik bu yogunluktan isrardan evime donmek istemiyorum. Ben daha yola cikmadan hatta daha cuma gunu bile olmadan planlar yapilmaya baslaniyor.

Bu kadar açıksözlü olmayın tabiki gitmek istemeyebilirsiniz kimsede karışamaz ama bahane uydurun en azından böyle çok itici görünüyorsunuz kız sizi çağırmış ne güzel en azından bahane üretseydiniz... Kaba olmuş biraz

kuzen çocuğunun doğum günü ne alaka yahu? her sene kutlanması bile saçma ki sizin görev gibi katılmanız daha saçma. vaktiniz olsa da gitmek istemeyebilirsiniz yani buna alınma hakları yok.

abla ve baba kısmını bilemedim. çoktandır görmedilerse belki özlemişlerdir. ama diyeceğinizi demişsiniz. artık onların anlayış göstermesi lazım. evinize gidin dinlenin.

çok takmayın tavır yapılırsa duruşunuzu bozmayın. demek ki hep onların dediğini yaptığınız için sizi gene yapacak sanıyorlar. benim de evim var eşim var deyin duruşunuzu bozmayın

kuzen çocuğunun doğum günü ne alaka yahu? her sene kutlanması bile saçma ki sizin görev gibi katılmanız daha saçma. vaktiniz olsa da gitmek istemeyebilirsiniz yani buna alınma hakları yok.

abla ve baba kısmını bilemedim. çoktandır görmedilerse belki özlemişlerdir. ama diyeceğinizi demişsiniz. artık onların anlayış göstermesi lazım. evinize gidin dinlenin.
Kuzenime hicbirsey soylemedim henuz. Ablamla konusmalarim yazdiklarim. Tabiki ev sahibine davet sahibine bu sekilde soylemem.

Gecen hafta iki gun birlikteydik.

ben halimi anlatsam şükür dersiniz tıpkı benim de bazı konuları okuyup bin şükür demem gibi :rapci::rapci::rapci:

Haftasonu mesaim var diyin
Ya gercekten boyle konusunca uzuluyorum ama anlayamiyorum. Ben atanmadan once ayni sehirdeydik. Haftada bir yada iki haftada bir gorusurduk. Simdi atandim. Esimle gorusemiyoruz. Ailem icin degisen birsey olmadi ama sanki onlari birakip gitmisim gibi davraniyorlar. Kimseyi kirmak istemiyorum ama neden halden anlamayip uzerime geliyorlar anlamiyorum. Bir de babam surekli beni ariyor. Hergun iki uc hatta dort kere. Zamanli zamansiz. Oykesine. Ben nankorluk etmek istemiyorum ama cok bunaldim. Ben aramiyorum. Babam ariyor hergun. Cumartesi aramayinca ben aramadim diye tavir yapiyor ama normalde arayan ben degilim ki zaten. Offf gercekten bunaldim surekli benden bir beklentileri olmasindan.

Bahane mi yok ayol?
Kuafor randevum var
Misafirim var
Onceden verilmis sozum var
Vs vs

Bahane mi yok ayol?
Kuafor randevum var
Misafirim var
Vs vs
Kuzen isini bertaraf ettim diyelim ama babamin planlarindan kurtulamiyorum. Her hafta her hafta. Ve uzun uzum oturalim istiyor. Birtek cumartesim var evimde ama ya kendisine davet ediyor ya bize gelip saatlerce oturuyor.

Kuzen isini bertaraf ettim diyelim ama babamin planlarindan kurtulamiyorum. Her hafta her hafta. Ve uzun uzum oturalim istiyor. Birtek cumartesim var evimde ama ya kendisine davet ediyor ya bize gelip saatlerce oturuyor.
Ona da uydurun cesit cesit ;) yalandan kim ölmüs

Bahane mi yok ayol?
Kuafor randevum var
Misafirim var
Vs vs
Hatta gecen hafta esimden once donmustum eve. Babama gittim. Oturduk yemek sohbet. Sonra kuzenime goturdu. Birkac saatte orda oturduk. Gece yarisi oldu. Bizde kal diye israr etti. Baba gidip uyuyum islerim var dedim. Tavir yapip eve birakti. Ertesi gun de bize geldi saatlerce oturduk. Konusacak birsey kalmiyor oturup tv izliyoruz.

Bu kadar sinirinizi bozup kendinizi üzmek yerine ben bu hafta sonu gelmiyorum diyip evde eşinizle takılabilirsiniz. :KK76: :KK60:

Back
X