boşanan arkadaşlar size soruyorum size byle şeyler yaşadınızmı çok iğrendim ondan bana nasıl söyler yeğenimle ilgili yazmış facesine ablasının oğluyla kemerden aşagü konuşan şerefsiz yazmış neler neler iftira böyle bişey olabilirmi nasıl çamur atacağnı nasıl beni kirleteceğini şaşırmiş bende insanim bunların hiçbirini haketmedim nasıl bi vicdanı var nasıl nasılll
Ben yaşadım....Tel mesajlarını da kendi face duvarına yazdığı tehditlerinı de bir bir resmini çektim. Çıktısını aldım.
Hepsini karakola şikayet ettiğimde verdim. Daha ben dava açmadan kamu davası açıldı.
Ağır boyutta olduğu için 6 ay hapis kararı çıktı...
yalvardı yakardı davanı geri almazsan hapis yatacağım kurbanın oluyum bir daha adını anmam rahatsız etmem dedi...
arkamda sağlamdır bunu bilir... sahipsiz değilim... ama elinden gelen rezilliği de yaptı buna emin olabilirsin.
ne iş çevrem kaldı ne akrabam hepsine rezil rüsva etti beni... utanmaz şe..siz
benim tırsacağımı utanacağımı düşündü... sonucta yasak aşkım değil bişey değil eski kocamdı..
salak bilmiyor ki kendini de rezil ettti..Eski karısına bunları yapana millet g..vat der bu memlekette...
benimde ne o..luğum kaldı ne bilmem neliğim... sonra pişman oldu ama ne fayda... kudurmuş gibi oluyorlar terkedilince..
terkedecem tabi seni mi besliycem ıt tövbe yarabbi... dayanamadım şunları yazmak için girdim..
hiç korkma.. dik dur ne iftira atarsa atsın yaptığını yanına bırakma...
SONUÇ ne diye sorarsan.. sözünü aldım..şikayetimi geri çektim.. 5 yıl içinde tekrarlarsa yatacak o cezayı.
o dakikadan itibaren bir yıl oldu tık ses yok..