- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafanı dağıtacak biseyler le uğraşsan olacağı varsa da olmaz böyle takarsanZaten ondan oyle.
Tmm diyorum takmiycam diyorum adet tarihim gelince basliyorum gun sayiyorum.yada sali test yapcam adete 3gun kaliyo varsa illa cikar zaten.
Bunu kendime engel olamiyorum elimde deyil inanki napicam bilmiyorum gunluk hayatimdada zaten herseyi kafaya takan bi insanim kaldiki bu stresli bi durumken ee iste gelde onu bana anlat off..
Sagolasin canim..Allah yardımcın olsun inşallah
var dogruda ilk kocamdan var oda babasinda kaliyor zaten evladima hasretim tmn arada grüyorum ama her gun agliyorum evlat hasretinden.Bende adetkende hamile kaldigimda da sivilce çıktı herşeyi kafaya takmayin vakti zamanı oldu mu içinize doğuyor zaten hamile olduğunuz takma bu kadar kafaya yanlış hatırlamıyorsam senin bir çocuğun vardı dimi canım yanlissa affet
Bende oyle oluyorum hep agliyorum her adet oldugumda napalim be canim..Bende çok üzgünüm yine hayal kırıklığı ve yyine adet oldum ağlamak istiyorum![]()
Amin canim allah razi olsun senden.Meryem suresini bol oku kuzum ben kocama keçi boynuzu pekmezi yedirttim her sabah benim de bir kimyasalim oldu korku ile kendim de her sabah yaş incir yedim stres yapma bol dua et iki yavruna da kavusursun inşallah
3aydir her adetim aglamakla geçiyor korkuyorum olmayacak diye.Bende oyle oluyorum hep agliyorum her adet oldugumda napalim be canim..