• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıne yakalandım

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
34
sigara içiyorum bırakmak istemiyorum sevıyorum cunku esım bu akşam yıne fark ettı ve kustu bana ilk gördüğünde çok kızmamıştı söz verdim dıye evet sözümde duramadım bu defa cok kızdı ve küstü ne yapacagımı bilmiyorum

sigara içiyorum bırakmak istemiyorum sevıyorum cunku esım bu akşam yıne fark ettı ve kustu bana ilk gördüğünde çok kızmamıştı söz verdim dıye evet sözümde duramadım bu defa cok kızdı ve küstü ne yapacagımı bilmiyorum
ne yani sigara içtiğini sadece yakalayınca mı farkediyor bu adam?
hiç mi kokmuyorsun falan?
şaştım.
bi öpünce anlar insan normalde

Ayni durumdayiz.Ben iciyorum arada biliyor aslinda ama biraktim demistim en son cunku kendisi sigara icmiyor kokusuindan cok rahatsiz.Bende birakmak istemiyorum .

Sevgilim sigara icmiyor, banada son zamanlarda birak diyordu.. bir kac kez birakmisligim var tedaviyle, fazla icmezdim zaten, ama bu kez tedavisiz biraktim.. 8 gundur icmiyorum.. nikotin sakizlari aldim eczaneden, yinede doktora danistim ama onlara bile ihtiyac duymuyorum, cok .. ha bazen cok istiyorum ama kendimi tutabiliyorum, sakizi almiyorum bile.. umarim bir daha dokunmam.. sevgilim kiziyordu bana, ama sonradan destek oldu ve tebrik etti.. bilmiyorum bence gunde uc paket icenle gunde 6 7 tane icenin arasinda cok buyuk fark var..

Yakalandım diyince çıplak yakalandınız falan sandım birden kafa uçtu herhalde benim :deli:

Sigara kokar tabi, eşiniz sevmiyorsa hemen anlar kokusunu ve kullanmıyorsa. Bence içmemek sizin için daha iyi. Ya da içtikten sonra elinizi yıkayın kremleyin hemen dişinizi fırçalayın eve ondan önce geliyorsanız banyo falan yapın. Evde içmeyin.

Ahahahhh bu durumu 3.4 kez bende yaşadım evlenmeden önce nedense eşime bahsetmedim hiç evlendiğimizde de anlamıyordu eşimde sigara içiyor o direk bağımlı benimde içmemi istemiyor...

Tesadüfen birkez yanında içtim ondan isteyip içine nerden çekmeyi biliyorsun felan derken içiyorum arada diye söyledim sonra söz ver felan dedi.Bir kaçkez yakalandım bağırdı aöz vermiştin niye içiyosun güvenemicemmi sana hadi içtin neden o zaman bana bahsetmedin haberim olmadı felan dedi annemde öğrendi :D saolsun kocamda annemi aradı dert yandı sonra hemen barıştık :D

Ahahahhh bu durumu 3.4 kez bende yaşadım evlenmeden önce nedense eşime bahsetmedim hiç evlendiğimizde de anlamıyordu eşimde sigara içiyor o direk bağımlı benimde içmemi istemiyor...

Tesadüfen birkez yanında içtim ondan isteyip içine nerden çekmeyi biliyorsun felan derken içiyorum arada diye söyledim sonra söz ver felan dedi.Bir kaçkez yakalandım bağırdı aöz vermiştin niye içiyosun güvenemicemmi sana hadi içtin neden o zaman bana bahsetmedin haberim olmadı felan dedi annemde öğrendi :KK70: saolsun kocamda annemi aradı dert yandı sonra hemen barıştık :KK70:
:) :) darısı basıma benım kı konuşmaz uzun bı sure :(

Ayni durumdayiz.Ben iciyorum arada biliyor aslinda ama biraktim demistim en son cunku kendisi sigara icmiyor kokusuindan cok rahatsiz.Bende birakmak istemiyorum .
bende bırakamak istemiyorum ne yapacam bılmıyorum ıkıncı kez oldu bu daha da güvenmem dıyor :(

Eşiniz içmiyorsa bu konuda okadar haklı ki :(
kullanmayan için iğrenilecek bir kokusu var
nefes acı acı kokar elbisesine siner odaya siner delirtir adamı
babamdan biliyorum banyo yapmak duş hikaye, adama sarılamıyordum doya doyaaa

sevmeyin ya sigarayı, bırakmaya çalışın :(

Bu erkeklerde burun yok yemin ederim
Koktugunuzu anlamiyor mu da gorunce anliyor sigara ictiginizi?
Bu arada sozunuzu tutmadiginiza kizmistir o

:) :) darısı basıma benım kı konuşmaz uzun bı sure :KK43:
Ciddimisinn kendisi içiyormu kendisi içmiyorsa ondan uzatıyodur aslında içmememizi istemeleri çok güzel birşey eşim ben bu illeti bırakamıyorum bari sen içme der doğruda diyor öyle bağımlıda değilim mesele ama bazen insanın canı bir istiyorki hemde nasıl durduramıyoda kendini şeytana uyuyo ya eşin kabullencek ya daha dikkatli olcan o evdeyken içmiceksin yada tamamen bırakıcaksın başka yoluda yok

Ciddimisinn kendisi içiyormu kendisi içmiyorsa ondan uzatıyodur aslında içmememizi istemeleri çok güzel birşey eşim ben bu illeti bırakamıyorum bari sen içme der doğruda diyor öyle bağımlıda değilim mesele ama bazen insanın canı bir istiyorki hemde nasıl durduramıyoda kendini şeytana uyuyo ya eşin kabullencek ya daha dikkatli olcan o evdeyken içmiceksin yada tamamen bırakıcaksın başka yoluda yok
kendısı içmiyor ben gunde bı paketi iciyorum e gel de bırak :) bakalım ne olacak

kendısı içmiyor ben gunde bı paketi iciyorum e gel de bırak :) bakalım ne olacak
Oooo kız istesende istemesende yakalanırsın elbette evlenirken başta bilmiyomuydu ? O varken içmesen bile üzerine siner bazen benimde öyle içtiğim oluyor ama kendimi durdurabiliyorum heleki kuzenler felan olunca 2 paket bile kesmiyo beni laflafı açarken ahahah :D

Back
X