yine yalnızım...

burshuk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
45
7
6
35
Ordu
arkadaslar dun annemı memlekete ugurladık. 3 hafta dolu dolu ne güzel gecırdık ve gıttı. o kadar ağlıyorum kı. annemın gıtmesı zaten canımı acıtıyor cunku cok alısmıstım. oğlum bıle annenem nerde dıyıp duruyo. gıttı dıyorum aglıyor. bende oyle. evın ıcı bomboş oldu sankı. bombos derken abartmıyorum. ben bı koseye cekılmıs için için ağlarken benım adam maç izliyor. ya ınsan bı allah kavustursun demez mı? yada ağlama sende gıdersın gene gelır falan dıye tesellı etmezmı. yok yok yok. suan bıle aglıyorum. gene yalnız kaldım ve yıne ozledım. bu sabah annemın yattıgı yastıkta kalan saclarını topladım onlara bakıp bakıp aglıyorum. ben cok yalnızım coooook...

arkadaşım üzülme, hayatta olduğu için dua edip şükret. Sen gidersin, annen gelir. Sağlık olduktan sonra her şey olur. Allah kavuştursun.

ben biraz zor gıderım esım benı gondermek ıstemıyor cok uzak para yok falan dıye.

Çok mu uzakta oturuyor ailen, damlaya damlaya göl olur biriktirirsin ufak tefek, ailenin durumu müsaitse yol paranı karşılarlar, yada tekrar ailen gelir sıkma canını.

Allah kavuştursun, arkadaşın dediği gibi kenara 3-5 kuruş atın,hem yol parasını biriktirirsiniz.
eşinizle de sıkıntılarınız var anladığım kadarıyla,inşallah en kısa sürede ferahlarsınız.

Çok mu uzakta oturuyor ailen, damlaya damlaya göl olur biriktirirsin ufak tefek, ailenin durumu müsaitse yol paranı karşılarlar, yada tekrar ailen gelir sıkma canını.

hemen hemen 20 saat var aramızda. gecen gıtmemın parasını annmler karsıladı abartmıyorum tam 450 lıra bılete verdık cunku otobuslerle cocukla gıdemıyorum mecbur ucakla gıdıyırum. her defasında da onlar karsılayamaz kı. onlarında durumu bellı. allaha sukur cok kazanıyorlar ama kendılerıne gore de gıderlerı var. ya ben cooook ozlicem annemi

Bana beni hatırlattın..

Evlenmeden önce memleketten ne kadar uzaga gitsem diye düşünürken..evlendikten sonra bin pişman oldum.. 2 yıl uzakta geçti ailemden ve yılda iki kez gidebildim..çok ağladım ama ben de senin dediğin gibi bir destek göremedim..

Biz iş gereği bi şekilde memleketime tayin aldırdık şimdi anneme camdan bakabiliyorum :) o kadar yakınız yani.. Ama bu defa da eşim çok yakın olmaktan şikayetçi olmaya başladı..

Senin kendini yanlız hissetmen ve anneni özlemenin altında yatan sebep eşinin yanında olmaması..Onun ilgisizliği.. yaşadım biliyorum.. Bu durumu eşinle çözersen annenle telefonda konuşmak da yetebiliyor bazan..

hemen hemen 20 saat var aramızda. gecen gıtmemın parasını annmler karsıladı abartmıyorum tam 450 lıra bılete verdık cunku otobuslerle cocukla gıdemıyorum mecbur ucakla gıdıyırum. her defasında da onlar karsılayamaz kı. onlarında durumu bellı. allaha sukur cok kazanıyorlar ama kendılerıne gore de gıderlerı var. ya ben cooook ozlicem annemi

Uçak biletinizi önceden alın daha hesaplı olur.

Allah kavuştursun canım..
şükret ki hayattalar Allah acılarını göstermesin..
eşine gıcık oldum..

okurken gözlerim doldu.özellikle yastıktaki saçlara.ben e annem gittiğinde yastığına sarılıp ağlarım kötü oluyor insan sokağa atılmış kedi yavrusu gibi hissediyor kendini.Allah başımızdan eksik etmesin onlar uzakta da olsalar canları sağolsun yeter diyorum ne yapayım.sen de uzulme çok yine gelir siz gidersiniz.yalnız değilsin emin ol...

ahcanım allah kavuştursun anne nin yerini hiçbişey tutmuyor ben de yakınım anneme çok şükür hergün görürüm üç gün görmesem nasıl özlerim anne başka bişeye benzemez. ama sende annesin yavruna sarıl eşin ilgisiz galiba bu sana dokunuyor ama anne nin yeri başka allah uzun ömür versin hepsine hayatta vazgeçemeyceğim tek şey annemdir allah acılarını göstermsin aminnnn

arkadaslar yaptıgınız yorumlar ıcın tesekkur ederım. bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum. benı anlayan bırılerının oldugunu bılmek cok guzel bısey.

Anne özlemi mutlaka önemlidir ama 'yalnızlık' bu değil
Eşin çocuğun varmış, ne mutlu

Back
X