ben de sevmem.. eşimin görevi gereği 3 sene sivasta yaşadık çalıştığım için mi bilmiorm ama iş dışında komşu momşu hiç arkadaş edinmedim.. ama apartmanda hanımlar gidip geliodu ben pek yanaşmadım..şu komşuluk olayını sevmeyen bir ben varım galiba kk da
Slm burada birçok komşu konusu açılmıştır. Yeni tayin olduk kocaeliye 3 aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler başka polis eşleri de var onlarda mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...
Olmasın :) evde yapacak çok şey var kısmetse olur izle :)
Bende dün aynı şeyi düşündüm börek yapmıştım çaldım karşı komşunun kapısını ama mercekten baktı açmadıSiz niye çalmıyorsunuz birilerinin kapısını?
Ne yapacan başka öğlen başlıyo akşama kadar :)))hahah demi ya
İşte öyle insanlarda var. Ama devir kötü kimse kimseye güvenmiyo.Bende dün aynı şeyi düşündüm börek yapmıştım çaldım karşı komşunun kapısını ama mercekten baktı açmadı
Bende dün aynı şeyi düşündüm börek yapmıştım çaldım karşı komşunun kapısını ama mercekten baktı açmadı
Yalnız değilsin. Hiç sevmem çat kapı gelen gideni. Ne kadar başta mesafe olsa da sonra iş o raddeye geliyor.şu komşuluk olayını sevmeyen bir ben varım galiba kk da
İZMİTE BENDE GELİN GELDİMSlm burada birçok komşu konusu açılmıştır. Yeni tayin olduk kocaeliye 3 aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler başka polis eşleri de var onlarda mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...
BEN OLSAM AÇARDIMBende dün aynı şeyi düşündüm börek yapmıştım çaldım karşı komşunun kapısını ama mercekten baktı açmadı
Bende sevmem çat kapıyı. Komşularda numaramız var gelip gideceğimiz zaman mesaj atarız. Kimse kimseye çağırmadığı zaman gitmez en güzeli buYalnız değilsin. Hiç sevmem çat kapı gelen gideni. Ne kadar başta mesafe olsa da sonra iş o raddeye geliyor.
herkese güven olmuyor 1 kişi olsun yeter .zamanla o bir kişide olur zaten[/QUOT. Haklisin bir kişi yeter inşallah olur
Ben dee, mümkünse kimseyi görmeyeyim o derece ki gayet de başarılıyım bu konudaşu komşuluk olayını sevmeyen bir ben varım galiba kk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?