Yine yalnızlık bir Komşum bile yok

Cnm samimi insan bulmak cok zor inanki kv min komsularini gordukce benim olmadigi icin sukrediyorum. Dedikodu fesatlik sahtelik ne ararsan var kadinlarda

Aynı dert bendede var,yeni taşındım 6 ay oldu,herkes içerde,kış olmasının da etkisi var,,,yazın daha cok kaynaşma olur belki,ha bu arada tabiki zırt vırt kimse kimseyi rahatsız etmesin ama ev hanımları için gercekten komşu önemli,calışan bayanlar zaten iş yerinde sosyal oluyorlar,akşam eve gelince dinlenmek istiyorlar,

Bende yalnızım, izmitte oturuyordum daha önce şimdi istanbuldayim ne ailem, nede bir akrabam var burda. Bir komşum var sadece çok şükür, burda komşular var da ne oluyor sanki hepsi arkadan kuyu kazıyor yalniz kalirim daha iyi. Demem o ki bence en iyisini yapıyorsunuz, arkanizdan dedikodu olacağına hiç yanasmayin daha iyi...

Komşu istemek bir insana ihtiyaç duyuyor insan anne yok kardeş yok arkadaş yok bilmediğim bir şehirde yapayalnız olmak çok zor
Bende tekim ama aramiyorum
Bebeğim çok küçük ondan vakit bulup evi her an toplu temiz tutamiyorum. Cat kapı gelecek olan bi komşu beni gerer açıkçası. Bir de çalışıyorum vaktim sınırlı zaten. Her insan farklı işte ben ihtiyaç duymuyorum. Arada bir gorusecegim samimi 1 2 arkadaş yeter. Sanırım sizde o da yok yeni tasindiginiz icin

ev hanımlarını anlıyorum, küçük bebekleri de yoksa evde sıkılıp iki çift laf edecek birini arıyorlar
ama ben akşama kadar dışardayım kreşe giden bir kızım var evim her daim dağınık kendime ayıracak bir dakikam yok o yüzden komşuluk yapamıyorum.
bir tane kahve içebildiğim komşum vardı böyle düzenli bir ev hanımı, o da taşındı. diğer komşularım beni hiç sevmiyorlar
evime çağırmamışım diye.
üstelik bir tanesi "niye taşındığında gelip kapımı çalmadı?" diğeri de "ben ondan sonra taşındım niye kapımı çalmadı?" diye oturup birlikte dedikodumu yapıyorlar. aslında birinin kınadığı diğerinin yaptığı oluyor ama maksat beni çekiştirmek olunca ortak paydada birleşebiliyorlar sanırım.

Komşu istemek bir insana ihtiyaç duyuyor insan anne yok kardeş yok arkadaş yok bilmediğim bir şehirde yapayalnız olmak çok zor

taşındım 1 yıl olcak yan komşumu tanımıyorum kimse hoşgeldin demedi
karşıya yeni biri taşındı ben de ona demedim mesela
görsem tanımam, kapıdaki ayakkabılarını tanıyorum ama :)
kuzenim de sitede oturuyor ama süper komşuluk ilişkileri var
yere göre insana göre değişiyor işte

Şehri bir tanısam kurs bende düşünüyorum bakalım

şu komşuluk olayını sevmeyen bir ben varım galiba kk da
Yanlız değilsiniz, çok ekstrem bir durum olmadıkça doģum/cenaze vb. bende gitmiyorum kimseye,kimsede bana gelmiyor.
Sevmiyorum habersiz kahve/çay icmeye gitmeyi yada bana gelinmesini ki komşuluk genelde bu şekilde oluyor.
Konu sahibi şayet siz hoşlanıyorsanız gidip gelmekten,siz ilk adımı atabilirsiniz. Mesela kek yapın,komşunuza götürün,içeri davet ederse girin,davet etmezse çaya buyrun gelin deyin. Zaten gidip gelme durumlarını seviyorlarsa sizede gelirler.

Bende Kocaeli liyim, yarımca da oturuyor ailemin çoğu aslında yerlileri çok candandır

Kurslara gidin, spora yazılın.. Kafa dengi arkadaş bulursunuz, kurslarda.. Seçenek de fazla olur..
Derneklere de uğrayabilirsiniz. Kocaeli büyük şehir, faal dernekler mutlaka vardır.

Bende 1 yıl olcak izmit e tasinali bende kimseyle gorusemedim valla gelen giden soran yok herkesin hayat kosturmaca sanırım izmitte nerdesin komşu

İnsanlar artık bir hoşgeldin i bile çok görüyor kapılarını bile açmak istemiyor.böyle böyle yalnız bir toplum olup gittik malesef.. ama onlar calmıyorsa sen çal ben yeni komşumuzum tanışmak isterim müsait olduğunuzda buyrun gelin de. Eğer gelmezse de kendi bileceği iş. Hep karşı taraftan beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…