Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Butun yorumlari okumamissin. Konu sahibi borek yapip gitmis komsusuna,ama kapiyi acmamislar:)Ne böreği ayol![]()
Açmasın çoook şey kaybetti :))Butun yorumlari okumamissin. Konu sahibi borek yapip gitmis komsusuna,ama kapiyi acmamislar:)
Butun yorumlari okumamissin. Konu sahibi borek yapip gitmis komsusuna,ama kapiyi acmamislar:)
neresi ilçeSlm burada birçok komşu konusu açılmıştır. Yeni tayin olduk kocaeliye 3 aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler başka polis eşleri de var onlarda mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...
Topik canlı tutulmamış körfezkent mi hâla ikametiniz?Slm burada birçok komşu konusu açılmıştır. 3aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...
Büyük şehirler öyle galiba.. benimde komşuların gelip gitmez ama ben alıştım.. çünkü diyorum herkesin işi gücü var telasesi var.Slm burada birçok komşu konusu açılmıştır. 3aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...
sitelerde durum vahim.Herkes birbirinden korkar durumda.Ne idüğü belirsiz o kadar tip var ki insan cesaret edemiyor valla.Ancak doktor gibi tavsiye üzerine komşu ediniyoruz. Eski konu fakat varsa körfezkent komşu olalımEski konuymuş
Nerede o eski komşulaarrArtık komşuluk fln kalmadııı. Bizim apartmandakiler merhaba dememek için birini görünce yüzünü çevirip görmemiş gibi yapıyor![]()
oda ayıp etmiş yani ne demek mercekten bakıp açmamak insan en azıdan kimo demez mi bildiğin yabaniBende dün aynı şeyi düşündüm börek yapmıştım çaldım karşı komşunun kapısını ama mercekten baktı açmadı
Sehır neresıSlm burada birçok komşu konusu açılmıştır. 3aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...
Aslinda bende sevmem komşu ama selam verir hal hatir sorarım gelene gelme demem abartmadigi süreceNerede o eski komşulaarr![]()
Eskide ki gibi komşuluk zaten imkansız.O zamanın masumiyeti 80 ler 90 lar da kaldı..O zamankiler gibi olmasa da kibirsiz menfaatsiz karakterli komşulara ihtiyaç duyuyorum vallaAslinda bende sevmem komşu ama selam verir hal hatir sorarım gelene gelme demem abartmadigi süreceama eskiden ne guzeldi cidden ya
börekler kekler yapılır birinde toplanılır tatli tatli sohbetler edilirdi birbirine laf sokma yook, art niyet yook. Biz gördük ama bizden sonraki nesiller bu duyguyu hic bilmicek yazik
Bu arada kısırı nasıl unutursunuuzzAslinda bende sevmem komşu ama selam verir hal hatir sorarım gelene gelme demem abartmadigi süreceama eskiden ne guzeldi cidden ya
börekler kekler yapılır birinde toplanılır tatli tatli sohbetler edilirdi birbirine laf sokma yook, art niyet yook. Biz gördük ama bizden sonraki nesiller bu duyguyu hic bilmicek yazik
Burada bile konusu olmuşken kısırı nasıl unuturumBu arada kısırı nasıl unutursunuuzz![]()