Yine yaptı yapacağını. Bıraktı gitti :(

Bana hak vermenize sevindim. Önce biz kadınlar bunu kabullenmemiz gerekiyor. Erkek de kadın da aynı.

tekrar geri dönmesin mümkünse, siz geri dönmeye müsaitsiniz... 5 yıllık ilişki göremiyorum ben. ayrılıp barışılan çocuk oyuncağı gibi olmuş... sevgi bu değil...

Sizin gibi mantıklı yazan birine sormak isterim. Anlattıklarımdan yola çıkaraktan sizce arar mı? Tekrar döner mi?

Döner çünkü sizin onu affedeceginizi biliyor. Ne zaman döner dersen bi başkalarından hevesini alsın, istediğini yaşasın o zaman döner. Affedeceksen de lütfen surundur. Hemen helkenler Fora olmasın. Bu sefer zor olduğunu bir daha aynı hatada tekrarı olmayacağını anlasın.

adam bi aransın taransın baksın etrafına senden daha iyi birini bulamazsa döner. her seferindede senin gibisini bulamadıgı için dönmüştür zaten. bugün arasa yine döner affedersin yazdıklarından belli zaten.sen çantada kekliksin zaten onun için. hep afedersin hep beklersin aradıgını bulamayınca gelir. sen verirsin gazı ben ne adamım der bak bu kadın beni nasıl seviyo ölüyo bitiyo. benim çıtan yükseldi, ben daha iyilerini bulurum diyip tavan yapmıs egosuyla yine girer arayıslara. bu böyle devam eder gider.cok dönmesini istiyorsan dua ette ciddi düşünüp aşık olabilecegi bi kadın çıkmasın karsısına çünkü sana aşık degil.yani bunlar aşık adam tavırları degil malesef.

Ilişkiniz karşınızdaki kişinin gözünde sandığınız kadar da güzel değilmiş ki macera peşine düşmüş..

Ayrıca hala bilmiyorum affeder miyim deyişinize şaşırdım açıkçası.. üzülmeyiniz sanıyorum ki geri döner ama yine aynı şekilde gider.. ortada bi sebep yokken karı-kız peşinde koşan adamdan hayır beklemeniz hayal kırıklığından başka birşey getirmez..

Bu saatten sonra planlarınızı onun size dönmesi üzerine yapmamanızı tavsiye ederim..

"5 senede sevmek bi yana alışılmışlıkta oluyor. Hani ailenden evlenip ya da başka bi yere gittiğinde boşluk olur... Kardeş sevgisini bile göremediğinde özler, ararsın. Bunun gibi mutlaka başkasında aynı ilgiyi göremeyince dönecektir.
Ama şu da var ki erkekler düz mantıktır. Bizim gibi ilgi görmediği ya da kalbi kırıldığı için bırakmaz yalnızca... Sevgisi azaldıkça doğru orantılı ilgisi ve şefkati de azalır. Böyle böyle bitince de böyle anlaşamıyoruz, ayrılalım olur. Tercümesidir ki sevgim azaldı, başkasına bakayım daha iyi olursa olur. olmazsa sensiz yapamıyorum der.
Özet: Ya sana alıştığından döner ya da başkasında sendeki değerleri bulamadığından" tamamen öz düşüncemdir.

Sanırım ben sonunun yine kötü biteceğini bile bile dönmesini bekliyorum. Mantıken bakıldığında affetmemem gerekiyor ama işe duygu karışınca iş işten çıkıyor
O zaman buraya daha çok konu açarsınız
Hatta neden konu açtınızki? Neticede sevgiliniz geri dönse affedeceksiniz. Dönmesi için dua mı etmemizi bekliyosunuz?
Rahatlamak istediğinizi biliyorum fakat bu durumda bizim diyebileceğimiz bir şey kalmıyor.
Benim düşüncem kesinlikle geri dönülmemesi. Sonuç değişmeyecek çünkü. Mantıklı düşünün biraz

kendini şartlandırmışsın bitemeyeciğine onsuz olamicağına geçen 5 seneye falan..
Ama bundan bir beş sene sonra 10 yıllık bir pişmanlık istemiyosan duygularını bastır mantığınla hareket et,evlensende aldatır bu defa ses cıkartamazsın.Emin ol çok daha iyisi karşına çıkacak herşeyi unutturacak böyle bile bile lades yapma.

Uzun zamandır zıpzıp ortalıkta yok, onun yerine sorayım bari :)
Yaşlarınız kaç?

Canım geri döndüğünde hemen affetme. Biraz burnunu sürt ki kıymetini bilsin.

Affeder miyim bilmiyorum ama döner mi çok merak ediyorum. Kalbim canım acıyor. Güzel giden ilişkimiz bunu haketmedi.

ben ortada güzel giden bir ilişki göremedim... her seferinde ve ilk fırsatta kızlara asılan bi adamla nasıl güzel bi ilişki yaşadınız????

Zırt pırt ayrılıyorsunuz, bu mu güzel giden ilişki?

Affetmeyi şu anda düşünmüyorum. Ama olurda dayanamazsam tabi süründürürüm. Umarım döner, umarım bana çektirdiklerini ona çektirebilirim.

Affetmeyi şu anda düşünmüyorum. Ama olurda dayanamazsam tabi süründürürüm. Umarım döner, umarım bana çektirdiklerini ona çektirebilirim.

Siz bu kafayla daha çok çekersiniz Bu adam da sizi daha çooookkkkk oynatır böyle

maalesef yazdığına katılmak zorunda kalıyorum. Kendim kabul etmesemde, sanırım dediğine çıkacak bu yol. Ondan daha üstün olduğumuda biliyor. Ayrılırken de yüzüme vurdu. Be aptal kendinden daha iyisini bulmussun ne diye uğraştırıyorsun beni demek istiyorum :) ben keklik olmadığımı göstericem. ve gün geldiğinde size de haber vericem.

Siz bu kafayla daha çok çekersiniz Bu adam da sizi daha çooookkkkk oynatır böyle

Zırt pırt ayrılıyorsunuz, bu mu güzel giden ilişki?
Birlikteyken olan sürenin güzel olduğunu bahsetmek istemiştim. Tabiki ayrılıp barışmak ilişkinin sorunlu olduğunu gösteriyor bunun farkındayım ama güzel yapmak elimizdeyken neden bu duruma geldik hazmedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…