Yine yaptı yapacağını. Bıraktı gitti :(

Oldukça yıpratıcı, kafa yoran bir ilişkiymiş anlattıklarınıza göre.
Tekrar şans verilmemesi gereken ilişki tipi. :KK12:
Şahsi düşüncemdir :KK14:
Kabul etmeyip hayır çok iyiydik, sadece bazı dengesizlikleri vardı falan demeyin bende size o zaman "madem çok iyiydiniz neden 5 yılınız ayrılıklarla dolu? neden ayrılır ayrılmaz başka kız muhabbetine girilmiş? hadi öyle olmuş siz neden daha sonra affettiniz?" derim. :KK46:
5 yıl uzun bir süre evet ama sonrası daha kötü olacaksa ki görünüşe göre olacak bitmesi daha mantıklıymış :D Kimse unutulmaz falan değil. İnsanoğlu her şeye alışıyor, yeniden sevebiliyor :KK66:

Heralde şu dünyada insanın kendine ettiğini başka kimse edemez. Güzel ilişki tanımımı değiştireceğim burayı okuya okuya:KK49:

Merhaba,

Ne zaman aşk acısı çeksem forumları okuyorum. İnsanların yaşanmışlıklarını, düşüncelerini çok önemsiyorum. Hepinizden yardım bekliyorum.

Öncelikle 5 senelik bir ilişkimiz bitti. Önce neden beni çok kıskançlığıydı. O neden face e ekledi bu neden böyle yaptı derken ayrılmış bulduk kendimizi. 5 senedir her sene ayrılır uzun bir ara verırız. Ama geçen sene affettiğimde gerçekten bir daha olmıcağına inanmıstım. Çünkü hem cok ciddi düşünüyor, hem cok seviyor, hem çok ilgi gösterıyordu. Önceki ayrılıklarında başka kızlarla konuşmasına rağmen affetmiştim. Benim suçumdu. Affederek birdaha yapmasını sağladım. Son şansı vermiştim ki herşey yolundaydı. Beni baş tacı etmişti.

Yaklaşık 1 aydır ayrılıp barışıyorduk. En sonunda dediğim gibi beni kıskandığından dolayı ayrıldık, geri aradığımda ise beni tersledi ve istemediğini söyledi. Üzerine 2 gün sonra swarm da kızları eklediğini gördüm. Hemen yanıma çağırdım. Arabada hesap soracakken bir kızdan msj geldi, onun üzerine zorla telefonunu alıp facebook una baktığımda kızları eklediğini ve fotoğraflarını beğendiğini gördüm. Başımdan kaynar sular döküldü. Bunun üzerine net konuşan eski sevgilim ağlamaya başladı. Vicdanını rahatlatmak için herşeyim seni canımdan cok sevıyorum ama anlasamıyoruz, bu ılıskı senın yuzunden bitti diye konusup ağladı. Sarılmak istedi. İndim evime gittim.

Gece up uzun bir mail atmış. sucu benım uzerıme atıp vicdanını rahatlatmak istemıs. İhanet etmediğini, canını verebılcegını, ama artık ayrılmamız gerektığını yazmış. Sonunada son kez herseım canıım oldugunu bıl demıs. Ertesi gün cevap verip kavga ettik. Bana birdaha yazma dıyıp sustu. Bende susma kararı aldım.

Ortak arkadaşımış bana sormadan bir kaç gün sonra aramış. Acı çekerek ayrıldıgını, onun ıcınde zor oldugunu, onu zamanında cok sevıp cok cektıgımı ama anlasamadıgımız ıcın bırdaha olmıcagını yazmıs. Hayatında birinin olmadıgını en yakın arkadasıyla 2 kızla görüştünü ama sadece dertlestıklerını ve benı anlattıgını eklemıştı.
Bu arada bugün baktığımda swarmdan bütün tanımadıklarını kaldırıp yanlızca o 2 kızı lıstesınde bırakmıstı.
Arkadaşı kızlara cok düşkün oldugundan oda ayak uydurmak istemişti anlasılan.

Affeder miyim bilmiyorum ama döner mi çok merak ediyorum. Kalbim canım acıyor. Güzel giden ilişkimiz bunu haketmedi.

Sizin de düşüncelerinizi öğrenmek isterim? :KK43: Herkese şimdiden çok teşekkürler
1.Güzel giden bir ilişkin yok kendini kandırma
2.kıskanmak sevgi göstergesi değildir.Erkeklik göstergesi ve kendine olan güvensizliktir.
3.Onun yaptığı hatalara arkadaşına ayak uydurmuştur gibi bahaneler bulma
4-Yol ver gitsin

Zaman herşeyin ilacidir zamanla her aci unutuluyorr...
Affedermisiniz bilmem ama affedilir gibi değil

sürekli baltanan bir ilişkide nasıl hala sevgi kalır ben de bu kısmı anlamıyorum. Hani aşkın gözü gördü? Severek ayrılmak nasıl bir şey ki? Sevgi öyle bir şey yemeyeceğin haltı yedirtir insana.

üzülmeni istemem ama güzel giden bi ilişki göremedim ben?
5 yıl boyunca ayrıl barış ayrıl barış ne kadar yıpranmışsınızdır kimbilir.

ben "seviyorum ama olmuyor " masalına hiiiç ama hiç inanmıyorum....insan ya sever ne olursa olsun birlikte olur ya çeker gider ....

Oldukça yıpratıcı, kafa yoran bir ilişkiymiş anlattıklarınıza göre.
Tekrar şans verilmemesi gereken ilişki tipi. :KK12:
Şahsi düşüncemdir :KK14:
Kabul etmeyip hayır çok iyiydik, sadece bazı dengesizlikleri vardı falan demeyin bende size o zaman "madem çok iyiydiniz neden 5 yılınız ayrılıklarla dolu? neden ayrılır ayrılmaz başka kız muhabbetine girilmiş? hadi öyle olmuş siz neden daha sonra affettiniz?" derim. :KK46:
5 yıl uzun bir süre evet ama sonrası daha kötü olacaksa ki görünüşe göre olacak bitmesi daha mantıklıymış :D Kimse unutulmaz falan değil. İnsanoğlu her şeye alışıyor, yeniden sevebiliyor :KK66:
Sanırım ben sonunun yine kötü biteceğini bile bile dönmesini bekliyorum. Mantıken bakıldığında affetmemem gerekiyor ama işe duygu karışınca iş işten çıkıyor :(

Ozaman ne duygular içerisinde olduğumu çok iyi anlıyorsundur. Ozaman bize dönsünler ve sürünsünler tek temennimiz olsun mu? :)
dün bir yokladı resti cektim hemen instegramda her insan huzur verir kimi geldiğinde kimi gittiğinde yazmış pampişi de yorumlar yapmış

Boynuna tabiki atlamıcam ya da hemen affetmicem sadece yanına kar kalmasını istemiyorum. Oda benım yasadıklarımı yaşasın, onu affetmediğimi görsün ve birazcık neler yaşadığımı anlasın istiyorum

Meali:
Yine aldatilip yine affedicem.

Bu sira bikac kisi yazdi ya o kizlari silersin ya ben de diyecek misin :)
Adam nefes aldigi her an baska kizlara gidiyor sen de kendi aleminde iste anlasin halimi diyorsun.
Kendi kendine teselli bu olsa gerek.
Iyi uykular.

Meali:
Yine aldatilip yine affedicem.

Bu sira bikac kisi yazdi ya o kizlari silersin ya ben de diyecek misin :)
Adam nefes aldigi her an baska kizlara gidiyor sen de kendi aleminde iste anlasin halimi diyorsun.
Kendi kendine teselli bu olsa gerek.
Iyi uykular.
Barışmama gibi bir planım var tabi. Ancak yanına kar kalmasını istemiyorum. Ben çok severken çok üzüldüysem oda üzülsün. Yaptıklarını kat ve kat fazlasıyla çeksin istiyorum. Biliyorum yine olacak affedersem yine 1 sene sonra başka bir kıza gidecek. Sadece süründürmek istiyorum. Arar mı diye merak ediyorum

1.Güzel giden bir ilişkin yok kendini kandırma
2.kıskanmak sevgi göstergesi değildir.Erkeklik göstergesi ve kendine olan güvensizliktir.
3.Onun yaptığı hatalara arkadaşına ayak uydurmuştur gibi bahaneler bulma
4-Yol ver gitsin
4 de 4 e istemesemde katılıyorum. Cuk diye oturdu. İnsan bu kadar sevince, bu kadar sevgi görünce, 5 sene verince yeri geliyor kendini kandırmak istiyor maalesefki :(

4 de 4 e istemesemde katılıyorum. Cuk diye oturdu. İnsan bu kadar sevince, bu kadar sevgi görünce, 5 sene verince yeri geliyor kendini kandırmak istiyor maalesefki :KK43:
5 senenin,koca bir ömür yanında lafı bile olmaz.Önünde bir hayat var.5 yıl bir tecrübeydi yaşandı ve bitti.Böyle bak.Sana değer veren incitmeyen insana harca zamanını

Hiç okumadım acıkcası.
güzel giden ilişkide uzun süreli ayrılıklar olmaz..

çok afedersin beni sakın yanlış anlama. erkek annelerinin oğullarına uçkurlarının ne kadar değerli olduğunu, boş kalmaya gelmez olduklarını aşıladıkları takdirde bunu hep yapacaklar.
toplumumuzda maalesef her ne kadar tek eşlilik varsa erkekler de öyle değil bu da yetiştirilme tarzı.
erkek aldatsa elinin kiri, kadın aldatsa namussuz olduktan sonra erkekler hep bunu yapacaklar.
kadınlarımız aman bana gelen erkek doymuş olsun benden bişey beklemesin yeterki dedikçe bunlar hep başımıza gelecek.
her hatalarını affedip görmezden gelirsek aldatılmaya mahkum kadınlar olacağız.
erkekler sever ama malesef sadık kalamazlar. evlenene kadar her haltı yapayım her çiçekten bal alalım diye düşünürler.
kızların bu konudaki emeğini unutmamak lazım. evli ya da sevgilisi olan erkeğe ilgi duyuldukça bu erkekler iflah olmaz. hep bi meyil olur.
Çok güzel yazmışsınız. Parmaklarınıza sağlık. Maalesef katılmak zorundayım size. Benım erkek arkadasımda bu zihniyette. Erkek yapar eder, bayan yapamaz. İşte bizim sorunumuz burda başlıyor. Nede olsa ben yaparsam kabul eder, o yaparsa ben etmem diye düşünüp rahatlıkla haraket edebiliyor.

Back
X