Saç Rengi ve Saç Boyama yine yeni bir saç derdiyle geldim :)

nenenene

alışverişşş
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
392
2
38
35
saçlarım siyahtı geçen yıl açtırdım ve boyadım belimde olan saçlarımı omzumda kestirmek zorunda kaldım :43: neyse bayanlarr şuanki hali böyle diplerim de bu şekilde 3 parmak kadar geldi ben diplerime dokunmayıp ordan aşağısını küllü kumral veya kumral boyamak istiyorum aslında olur mu ki resimde pek bbelli değil galiba ama saçlarım alabula kuaförlerden korktugumdan gidemiyorum da ne yapmlıyım bilgisi olan yardım etsin ya lütfen :54: $2014-05-24-2558.webp $2014-05-24-2567.webp istediğim renkler de bunlar işte :( Eki Görüntüle 1128128 $Shenae-Grimes-Ombre-Hair.webp

saçlarım siyahtı geçen yıl açtırdım ve boyadım belimde olan saçlarımı omzumda kestirmek zorunda kaldım :43: neyse bayanlarr şuanki hali böyle diplerim de bu şekilde 3 parmak kadar geldi ben diplerime dokunmayıp ordan aşağısını küllü kumral veya kumral boyamak istiyorum aslında olur mu ki resimde pek bbelli değil galiba ama saçlarım alabula kuaförlerden korktugumdan gidemiyorum da ne yapmlıyım bilgisi olan yardım etsin ya lütfen :54: Eki Görüntüle 1128122 Eki Görüntüle 1128123 istediğim renkler de bunlar işte :( Eki Görüntüle 1128128 Eki Görüntüle 1128126

neden kimse yardımcı olmuyorrr :(

saçlarım siyahtı geçen yıl açtırdım ve boyadım belimde olan saçlarımı omzumda kestirmek zorunda kaldım :43: neyse bayanlarr şuanki hali böyle diplerim de bu şekilde 3 parmak kadar geldi ben diplerime dokunmayıp ordan aşağısını küllü kumral veya kumral boyamak istiyorum aslında olur mu ki resimde pek bbelli değil galiba ama saçlarım alabula kuaförlerden korktugumdan gidemiyorum da ne yapmlıyım bilgisi olan yardım etsin ya lütfen :54: Eki Görüntüle 1128122 Eki Görüntüle 1128123 istediğim renkler de bunlar işte :( Eki Görüntüle 1128128 Eki Görüntüle 1128126

Bence koyu bisey yap canim cikolata falan gibi alta koydugun hatunlarin saclari hep koyu hem daha az yipranmis gorunur, dalgalanmalari da gormezsin boylece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence koyu bisey yap canim cikolata falan gibi alta koydugun hatunlarin saclari hep koyu hem daha az yipranmis gorunur, dalgalanmalari da gormezsin boylece

ah canım ya siyahdan dönünce koyu yapasım gelmiyo çikolatada kızıllık oluyo sevmiyorum şu 1. resimdeki hatunun rengi sizce nedir ki :(

ah canım ya siyahdan dönünce koyu yapasım gelmiyo çikolatada kızıllık oluyo sevmiyorum şu 1. resimdeki hatunun rengi sizce nedir ki :(

Kahve gibi goruyorum ben ama kullu kahveli biseydir sanirim

benim saçımda koyu kahveydi oryalle açtım 15-20 dk sonra kumrala boyadım saçlarım şuan bu renk canım :21:

gerçektenmii bu resmi googlede buldum küllü kumral yazıyo rengin adını sen normal kumrala mı boyadın yoksa küllü kumrala mı adını söyler misin boyanın canımm

gerçektenmii bu resmi googlede buldum küllü kumral yazıyo rengin adını sen normal kumrala mı boyadın yoksa küllü kumrala mı adını söyler misin boyanın canımm

benim saçlarım belimde 3 kutu koleston naturel aldım 2si 6.0 biri 7.0 karıştırdım intten de siparişle arkadaslarla ortak mavi mix boya almıştık 2 yemek kaşığı kadar belki 3 olabilir ondan karıştırdık saçlarım ilk hafta koyu oldu ama ikinci hafta aktı ve renk sabit kaldı ama önce oryalle açtık biraz ama çok bekletmedim saçların dayanıklı güçlüyse yap zayfsa dağıtarak yap günlere

$küllü-kumral-saç-rengi-ve-tonlarý-2014.webp

Son düzenleme:
benim saçlarım belimde 3 kutu koleston naturel aldım 2si 6.0 biri 7.0 karıştırdım intten de siparişle arkadaslarla ortak mavi mix boya almıştık 2 yemek kaşığı kadar belki 3 olabilir ondan karıştırdık saçlarım ilk hafta koyu oldu ama ikinci hafta aktı ve renk sabit kaldı ama önce oryalle açtık biraz ama çok bekletmedim saçların dayanıklı güçlüyse yap zayfsa dağıtarak yap günlere

Eki Görüntüle 1128430

bu saç senin mi maşallahh ya mavilik felan olmaz mı korkarım ben :) oryalle neye kadar açtınız sarı mı oldu saçların taban rengi neymi boyamadan ?

hayır mavi boyayı saçında turunculaşma olmasın diye koyuyosun :) sarı oldu evet kendi saçım koyu kahveydi
çok soru soruyorum ama bu yaptıgnı denicem rengi küllü kumral mı saçının güneşte sarı gibi durmuyor dimi çok güzel ya bayıldım maşallah

Kızlar benim saçım şuan çok çok açık kumral. yeni boyattım hiç begenmedim. koleston 7.0 kumral boyası ile saçımı kumrala çevirmek istiyorum. Ama bazıları koleston 7.0 saçı resmen siyah yapıyor dedi. Sizin öneriniz var mı bu dertten çok muzdarip bir haldeyim. Acaba 7.0 ve 8.0 mı karıştırsam?:25:

Back
X