Yine yeniden başlamak.

zisegned

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir sizleri takip ediyorum, aranıza katılıp desteğinizi almaya karar verdim.
Bugün yine karar verdim, Nisan ayında başlayıp 4 kilo verip son iki haftadır cozuttuğum(allahtan verdiğimi geri almadım) yolculuğuma devam etmeye. Boyum 168cm, şu anda 82 kiloyum, hedefim 60 olmak. Evet uzun bir yol olacak ancak biliyorumki sonunda daha mutlu bir hayatım olacak.
4 kg verirken neler yaptığıma gelirsek:
Çalıştığım için hafta içi;
Uyandığımda 2 bardak su(05:45),
Serviste iki kuru kayısı,
Kahvaltı(07:30) 2 dilim tam buğdaylı ekmek, 4 zeytin, yiyebildiğim kadar beyazpeynir, domates-salatalık-yeşillik, 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya reçel,
1.ara(09:30-10:00) Meyve yada 10-15 tane kuru badem,
öğlen; 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, salata(küçük bir salata tabağına havuç-yeşillik), günün yemeği (bazen sebze yemeği- bazen et),
2. ara(15:30) Meyve,
3.ara(17:30) 1 küçük kutu süt,
Akşam (19:00-19:30) çorba(çorba içmeyi çok sevdiğimden sabah hariç öğünlerimde ekmek yemiyordum) tavuk veya köfte veya sebze yemeği (artık ne yaptıysam),
Yatmadan önce bazen süt içerdim.
Hafta Sonu; Akşam yemeği hariç saatler biraz ileri atıyordu, hafta içine nazaran daha az su içiyordum.
Günlük 2,5 litreye kadar su içiyordum(şimdilerde nedense azaltı 1,5 felan oluyor)
Kahveyi çayı zaten şekersiz içerim.
Durum bu yine buna benzer bir beslenme planı uygulayacağım, yarından itibarende sizlerle günlerimi paylaşacağım.
Desteğinize ihtiyacım var..

sayfan hayırlı olsun.
sen bunu bir kez başarmışsın yine başarırsın.
herşeyden az ve öz(yani sağlıklı olanı) yemek sanırım doğru olan. (ben diyet yapıcam diyince sapıtıp normalde yemeceğim şeyleri yiyorum da)

başarılar dilerim.

arada uğrayıp mönünden kopyalar çekebilirim haberin olsun

Teşekkür ederim, herzaman beklerim.
İşte çok güzel gidiyordu herşey sonra şehir dışından misafirim geldi, o hafta sonu ne olduysa oldu Halbuki ne güzelde motive olmuştum.
Neyse devam edeceğim ve biliyorumki er yada geç hedefime ulaşacağım.

hayırlı olsun canım

inşallah en kısa sürede istediğin kiloya düşersin...

Allah'ın izniyle insan yeterki kararlı olsun azimli olsun gerisi boş iş kafada bitiyor

benimde bu artık son çabam uzun süre içinde yap boz gibi oynamıştım bende ama artık yooooooooooookkkk

istediğim kiloya inene kadar bu eziyet gerisi güzel olacak inşallah diye düşün

İnşallah, okadar çok istiyorumki artık bu vucuttan çok sıkıldım. Sırf bu yüzden kıyafet almıyorum kendime..

bende aynen öyle yapıyorum haziran sonu alışveriş yapmayı düşünüyorum bakalım inş o zamana kadar 38 olurum

Teşekkür ederim, Alalh herkesin gönlüne göre versin.Zor, eziyet ama sonu ferahlık inşallah

Selamlar,
Sabah sabah yazayım dedim, tazecikten..

Uyandığımda 2 bardak su içtim,acele çıktığımdan serviste yiyecek birşeyim yoktu zaten sanırım evdede yemiş tarzı birşey kalmadı.
Kahvaltım(07:30) bol peynirli geçti, yumurta tüketmeyen biri olduğumdan peynir yemeye özen gösterdim. İki ince dilim kepek ekmeği arasına kaşarlı tost yaptırdım(yağsız).
Ayrıca beyaz peynir, 4 tane yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, salatalık-domates ve şekersiz çayım
Beni mutlu eden ve doyuran bir kahvaltı oldu.
Elma aldım yanıma, saat 10 civarı onu tüketirim.
Öğlen yemeği(12:30) listesine baktım tavuk döner ver Haliyle soslu ve yağlı yapıyorlar ondan dolayı öğlen;
Düğün çorbası,
Salata,
Yoğurttan oluşacaktır.
Yine sabah yanıma süt almadığımdan 2. aram da elma ile geçecek.
3. ara için yoğurt tüketeceğim.
Akşam yemeğine gelince.. Tabi bugün için yemek yapmamış olmam can sıkıcı:18: Aklımdaki daha doğrusu buzdolabımdaki kabağı değerlendirmek. Kabak yemeğine ne yakışır mis gibi yoğurt :) Muhtemelen salata yapmaya üşeneceğim. Yine uzun zamandır dolabımda duran domatesleri değerlendirmek için vazgeçilmezim çorbamı (domates çorbası) yaparım. Bu arada yanımda 1 litrelik cam su şişem daima mevcut , sık sık wc yollarını göresemde 2 şişe bitiriyorum.
Buraya kadar hep iyi giderim sonrası çok tehlikeli. Televizyon,bilgisayar yada puzzle başında geçen zamanlar, atıştırma isteği.
Allah ilk günkü kararlılığımı sonuna kadar südürsün. (amin)
Şimdilik spor konusunda herhangi bir söz veremiyorum, aslında yürüyüş haricinde yaptığım bişi yoktu son zamanlarda. Belki yürüyüşlerime devam ederim belkide farklı birşeyler yaparım.Ama dediğim gibi henüz buna kendimi hazır hissetmiyorum Oda olur...
Herkese dirayetli, kararlı , sabırlı günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…