Selamlar,
Sabah sabah yazayım dedim, tazecikten..
Uyandığımda 2 bardak su içtim,acele çıktığımdan serviste yiyecek birşeyim yoktu zaten sanırım evdede yemiş tarzı birşey kalmadı.
Kahvaltım(07:30) bol peynirli geçti, yumurta tüketmeyen biri olduğumdan peynir yemeye özen gösterdim. İki ince dilim kepek ekmeği arasına kaşarlı tost yaptırdım(yağsız).
Ayrıca beyaz peynir, 4 tane yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, salatalık-domates ve şekersiz çayım
Beni mutlu eden ve doyuran bir kahvaltı oldu.
Elma aldım yanıma, saat 10 civarı onu tüketirim.
Öğlen yemeği(12:30) listesine baktım tavuk döner ver
Haliyle soslu ve yağlı yapıyorlar ondan dolayı öğlen;
Düğün çorbası,
Salata,
Yoğurttan oluşacaktır.
Yine sabah yanıma süt almadığımdan 2. aram da elma ile geçecek.
3. ara için yoğurt tüketeceğim.
Akşam yemeğine gelince.. Tabi bugün için yemek yapmamış olmam can sıkıcı:18: Aklımdaki daha doğrusu buzdolabımdaki kabağı değerlendirmek. Kabak yemeğine ne yakışır mis gibi yoğurt :) Muhtemelen salata yapmaya üşeneceğim. Yine uzun zamandır dolabımda duran domatesleri değerlendirmek için vazgeçilmezim çorbamı (domates çorbası) yaparım. Bu arada yanımda 1 litrelik cam su şişem daima mevcut , sık sık wc yollarını göresemde 2 şişe bitiriyorum.
Buraya kadar hep iyi giderim
sonrası çok tehlikeli. Televizyon,bilgisayar yada puzzle başında geçen zamanlar, atıştırma isteği.
Allah ilk günkü kararlılığımı sonuna kadar südürsün. (amin)
Şimdilik spor konusunda herhangi bir söz veremiyorum, aslında yürüyüş haricinde yaptığım bişi yoktu son zamanlarda. Belki yürüyüşlerime devam ederim belkide farklı birşeyler yaparım.Ama dediğim gibi henüz buna kendimi hazır hissetmiyorum
Oda olur...
Herkese dirayetli, kararlı , sabırlı günler diliyorum.