aynı durumu benım kayınpederim demişti biz izmitte düğün yaptık samsunda evimizdi. bizde geç olur falan filan dedik ama güzel geçmişti bence git.bana kuran verdi elime bardak kırdırdılar kafamdan bişeyler döktüler git bence sandığım gibi olmamıştı anı kalmıştı bende:)bu gibi bence kaınvalide konusunda eşini hep öne at o konuşsun sonuçta onların oğulları atmazlar ama senin bir lafın ömür boyu hata görülr.ilerdede bu sana yansıyabilir.git bişey olmaz.anı olur sana.Bu sefer ki sorum şu,kaynananizi bayramlamaya gittiniz ,ve düğününuzde cok yakin bi tarihte, konusuyorsunuz dugunden .diyor ki dügun bitimi benim evime gelinecek serbet icilecek eve oyle geciceksiniz.yok anne dedim hem gec olur saat,hem de gelinlik ile yurumesi cok zor olacak .asansorle cikiverirsin dedi .soz vemiyim dedim dugun bitiminde nasil oluruz bilmiyorum .yok olmaz geleceksiniz ya oncesinde yada bitiminde olacak bu dedi.benim tepe atti tabi.emrivakiden oldum olasi hazetmiyorum suratim da dustu haliyle.siz bu durumu masil karsilardiniz?karsiliginiz ne olurdu?
Aynen öyleYani Bdv y okuyup okuyup tozdan nem kapan konu açıyor arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?