Yine yeniden ben:)

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Bu sefer ki sorum şu,kaynananizi bayramlamaya gittiniz ,ve düğününuzde cok yakin bi tarihte, konusuyorsunuz dugunden .diyor ki dügun bitimi benim evime gelinecek serbet icilecek eve oyle geciceksiniz.yok anne dedim hem gec olur saat,hem de gelinlik ile yurumesi cok zor olacak .asansorle cikiverirsin dedi .soz vemiyim dedim dugun bitiminde nasil oluruz bilmiyorum .yok olmaz geleceksiniz ya oncesinde yada bitiminde olacak bu dedi.benim tepe atti tabi.emrivakiden oldum olasi hazetmiyorum suratim da dustu haliyle.siz bu durumu masil karsilardiniz?karsiliginiz ne olurdu?

Bide milletçe şu kaynana şu gelin bu görümce diye bakmayın insan olarak bakarsak isim takmaksak daha yumuşak dusunebiliriz

Bizde de öyle bir muhabbet oldu düğün salonuna bizden gidersiniz dedi dedim ne alaka babamın evinden çıktım gittim adetler hiç bana göre değil zaten

Bu bir adettir. Gelin kv evine uğrayıp evine geçer. Diğer adetleri uygulamadıysan bunuda yapmaya bilirsin. Ama diğer adetleri yapıp bunu yapmamak olmaz. Ben kv evinde bütün adetleri yerine getirdim yemek yedim evime geçtim. Eğlenceli oldu karnım doydu bişeyim eksilmedi
Kavga etmektense yarım saat fedakarlık mutlu evlilik

saçma ama can sıkmaya değmez bi konu. Diğer konularda iyiyse idare edilir bence. Heves etmiştir belki. emrivaki değil ama bence, olsa zaten şimdi söylemez, düğünden sonra hadi gidelim bize dese emrivaki olurdu.

Ne olacak ki her şeye bu kadar diklenmeye gerek var mı?
Düğünden önce eşime sordum sizde adet nedir diye, annesi yemek yer öyle geçersiniz eve demiş.
Çok yorgunduk, uykumuz vardı, üstelik hastaydım ama gönlünü yaptık gittik evimize.
Her şeye hayır deyince ipler ele alınmış olmuyor.

aynı durumu benım kayınpederim demişti biz izmitte düğün yaptık samsunda evimizdi. bizde geç olur falan filan dedik ama güzel geçmişti bence git.bana kuran verdi elime bardak kırdırdılar kafamdan bişeyler döktüler git bence sandığım gibi olmamıştı anı kalmıştı bende:)bu gibi bence kaınvalide konusunda eşini hep öne at o konuşsun sonuçta onların oğulları atmazlar ama senin bir lafın ömür boyu hata görülr.ilerdede bu sana yansıyabilir.git bişey olmaz.anı olur sana.

benım kayınvalıdem dese bıze gelın serbet ıcın gıdın dıye ıcerım ıkı de kurabıye yuvarlarım mıdeme :)
ama nerde bende o kayınvalıde ... bence boyle seyler ıcın zıtlasmayın sızden olaganustu bırsey ıstememıs emrıvakı de degıl rıca etmıs sız zıtlasmıssınız bıraz :)

hayırlı olsun bu arada ...

Düğün sonrası biz de de 10 dk falan oldu böyle bir şey şerbet yoktu ama. Dua edilip üstümüze şeker attılar içeri girerken sonra biz kalktık zaten. Bence sorun olmaz gitmene. Belki de düğün öncesi stresten olayı kendine göre ters bir taraftan anlayıp alınmış olabilirsin doğal bu anlıyorum seni. Ama sıkıntı yooook

Bildigim kadari ile sen nasil babanin evinden cikarken damat gelip aliyor.bazi adetler oluyor yoreye gore degisen iste kusak baglama bugday sacma vs.diger taraftada damat evi orasi..oraninda adetleri var.
Kvdenizin adeti serbet icmekmis.
Banada bisi kirdirip bal yedirmislerdi .
Ama ben bikah sonrasi eglenmeye gidecegimiz icin gelemem diyip nikahtan once gitmistim.
Sanada secenek var sende oncesinde git.kuaforden sonra yada hatta kuaforden once.
Abartilacak bir durum degil ki bu.

Daha yeni yenisin gülüm gelinler kervanında,gidecende kaçta duyacan sonra kusecen koçan arada kalacak ohoo çok çetrefilli yola girdin düğünden sonra gitmek devrede kulak,o son kusura bakacaktik yanlış yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…