• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Merhaba kızlar
ben de sabah kahvaltıda cübür cemaat bazlama, sıkma pişirdik. Yarım yedim sonra kızımın yarımını de yemek zorunda kaldım artık kalmasın diye :oops:
Bir tatlı kaşığı da sahan kaymağı. Tadına baktım.:KK23:
Öğle bir şeftali
Akşam bir şiş tavuk kebabı
salata , iki su bardağı ayran
su iki litre bile olmadı

Geçmiş olsun canım. Bende de d ve b lerin çoğu eksikti gerçekten onun ilacını içince hem daha din oluyorüm hem de kilo vermeye başladım. İnşallah senin de sorunların çözülür3
Bir daha kaçamak yapmazsin ışte. Bende dun birşey yemedim ama makarna yapmıştım canım nasıl istedi. 1 çatal dahi almadım. Ceza olsun bana diye. O yüzden kaçamak yok bundan sonra
Bu hafta gerçekten ceza var bana.

Selamlar arkadaslar

aksam yemegi yemedim bugun..
Saat uc gibi disarida pide yemistim bir tam degil ama esime biraktim birkac dilimini.. Yaninda yesillik ve ayran ile birlikte yedim.
Iki sekersiz cay ve yine iki sade kahve tukettim bugun.. Su az oldu sanirim uc litredir..

Iki uc saat kadar yuzdum.
Gece yatarken elma sirkeli su icerim..
Yarin gorusuruz insallah..
Maşallah canım cumartesiyi güzel kapamissin

tam kilo vericem hoop kaçamak
dün akşam 21.00 da bir haşlanmış mısır,3 hurma ve yarım poğaça yedim
zaman sürekli kaçamak yapıp onları telafi etmekle geçiyor
bu iş bir kaçamağı bile götürmüyor
vermek istiyorsan hiç kaçamak yapmayacaksın bende onu artık yapamıyorum
Bende öyleyim inan bi 10 gün hiç veremedim ve arti gördüm morqllerimiz bozuldu bizim istediğimiz hedefe ulasamayinca

kızlar eşim beni süpriz doğum günü pastasıyla karşıladı :KK60:
bir dilim yedim yemeseydim olmazdı
ama sabah güzel bir kahvaltı yapmıştım
Doğum günün kutlu olsun canım, ailenle bir ömür mutluluklar dilerim. Inşallah tez zamanda istediğin kiloda olursun bu da yeni yaşının sana hediyesi olur

Merhaba hanımlar bende doğum sonrası kilolardan kurtulmaya çalıyorum 99 kiloyla basladim su an 83 85 arası gidip geliyorum takılıp kaldım nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum psikolojim alt üst oldu resmen :KK43:
Hep bu doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz. en önemlisi irade ve nefsine hakim olabilmek. Iste İnsanız buda biraz zaman alıyor
Neyse bırakmak yok devam hoşgeldiniz bu arada

Günaydın kızlar
Cumartesi hep disqrdaydik hastane falan derken çıkışta gezdik öğlen hamburger menu yedim akşam bişey yemedim geç geldiğimiz için eve. 4 lt ye yakın şu içtim.
Pazar kahvaltıya disardaydik çok yedim
Öğlen sadece vişne k9mpostosu içtim bir kase. Akşam yemedim ama gece 10 gibi çikolatalı Gofret yedim. Neyse şu psikolojik bunalım durumlarindan kurtulup kendimi toparlamam lazım inşallah dayanabilirsem sıvı ağırlıklı beslenecegim 3 gün. Durumu dengelemem lazım.

Back
X