- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Regl raporunu oyle her isyerinin kolay kolay kabul edecegini sanmiyorum. Yine de bir konusun ama pek ihtimali yok gibi. Izin verseler de normal izin gunlerinizden keserler gibi.
Regl icin oldugunu soylemeyi dusunmuyorum...aile hekimimle konuşsam cnku gercekten cok fena oluyorum birak isi evde bile bir bardak alamiyorum
Reyon yoneticisi olarak bir donem calistim sorulari cevaplayayim ..
Her ay her ay rapor alirsan goze carparsin ..
Mola iki kere olur yarim saat ..
Bunun disinda oturamazsin dogru ..
Sadece kendi reyonundan degil bazen diger reyonlardan da ihtiyac olursa bakarsin ..
Ornegin urun cikarma
Askilama
Depoda alarm takma
Yan reyona yardim etme gibi ...
Sana soylenen saatten 5 dk fazla calismazsin dogru ..
Bayramda tatil degil ama bayramdan sonra ya da once su an hatirlamiyorum tatiliniz oluyor ..
Calistigin her gun icin sigortan yatar ..
Multinet hakkin var marketlerde ve anlasmali restoranlarda gecer ..
Bakin giyim magazalarinda calisana pek deger verilmez. Onlar icin calisan=makinedir. Sizin ne durumda oldugunuz onlarim gram umurunda olmayacaktir. Diyelim ki gayet devlet onayli rapor aldiniz, izin kullanmak yasal hakkiniz olsa bile bunu her ay vereceklerine asla inanmiyorum. Bir kere calisan dengesini saglayamazlar, patronlar sorun etmese diger elemanlarin gozune batar her ay kendilerinden iki gun fazla izin kullanan biri. O yuzden calisma sartlari daha kendinize gore bir yer bulun bence. Bu arada hamile kalmadan once ben de inanilmaz agrilar cekiyordum, isyerinden kac defa inleyerek izin aldigimi hatirliyorum. Bu yuzden sizi cok iyi anliyorum.
Kadrolu ne demek anlamadim ..Kadrolu olursan kasiyer olabiliyormussun.
Kadrolu olmasamda sigortali oluyormuyum ?
Birde evraklari daha soylemediler evraklar neler bilgin varmi ?
13 yasimdan beri regl oluyorum. Gram azalmadi agrilar. Her ay asiri kanama agri...
Sadece dolorex kanamayi kesiyor ama 5 dk gecikirsem ilac almakta hicbir sekilde gecmiyor.
Ve bana hep evlenince gecer dediler. Simdide dogur gecer diyooolarrrrr
Yemin ediyorum her ay eziyettt. Dogurssammmda kurtulsaaam
Kadrolu ne demek anlamadim ..
Lcw kurumsal bir isyeridir ..
Her girene sigorta yatirir ..
Ama bazen yardimci eleman aliyorlar
Onlarda bayram gibi yogun zamanlarda
Onlarin paralari gunluk verilir ..
Evrak saglik raporu
Maas karti icin hsbc ye basvuruyorlardi en son ..
Kimlik fotokopisi
Fotograf falan diye biliyorum
Yani sigorta girisi icin ..
Size soylemediler mi su su evraklar diye
Evlenmekle veya dogurmakla gecen birsey oldugunu sanmiyorum. Tek bir seyden fayda gordum o da evliligimin ilk yillarinda dogum kontrol hapi kullandim ve o sure boyunca adetlerim cok rahat gecti.
Bir tanidigim mesaj atacakti. Oyle soyledi o da reyon yoneticisi calisacagim yerde. Ne kadar isime yarar bilmiyorum pazar gunleri izin istedim ayarlarim dedi guvenebilirmiyim ki pazar izinli olmassam hic calismayim daha iyi :)
Dogurunca da gecmiyor sadece dogum sancisindan sonra viz geliyor tiris gidiyor regl agrisi13 yasimdan beri regl oluyorum. Gram azalmadi agrilar. Her ay asiri kanama agri...
Sadece dolorex kanamayi kesiyor ama 5 dk gecikirsem ilac almakta hicbir sekilde gecmiyor.
Ve bana hep evlenince gecer dediler. Simdide dogur gecer diyooolarrrrr
Yemin ediyorum her ay eziyettt. Dogurssammmda kurtulsaaam
Yani ayarlayabilir ..
Esiniz o gun izinliyse tolerans gecebilir ..
Digerleriyle tatil gunu kaydirir ..
Dogurunca da gecmiyor sadece dogum sancisindan sonra viz geliyor tiris gidiyor regl agrisi
Is icin bilgim yok malesef hayirlisi olsun, maasi az bulup da tenezzul etmeyenlere ornek olmali bu kanaatkar tutumunuzsadece, kutlarim
Ne guzel boyle dusunmeniz , iyi sanslarEmin olun 500 deselerde tamam derdm maksat destek ve sosyallesmek. Ben isi para icin yapanlara karsym once isi benimsiyeceksin seveceksin. Bana su kadarda yeter diceksin ki esim sagolsun kendi ustune almaz bana alir cinsten. O yuzden calismak iyi gelecek. Cok tesekkur ederim sagolun
Iyi valla. Sevindim buna evet esimide taniyor :) tolerans gecebilirse ne mutlu :) reyon yoneticisi ne ise yariyor bilgin varmi peki
Satis danismanlarinin giris cikis saatlerini ayarlar ..
Satis elemanlarini yonlendirir ..
Iste o reyona bak .
depodan mal getir ..
Molaya cikabilirsin ..
Arka reyona bak ..
Fiyat etiketi yapistir gibi seyleri soyler ..
Ortalarda gezinir ..
Magazayi kolacan eder ..
Arada o da kasada bekler yogunluk coksa ..
Bu arada reyon yoneticisinden once magaza muduru gelir ..
Varsa iKinci magaza muduru ..
Sonra reyon yoneticisi
Boyle ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?