- 5 Nisan 2015
- 9
- 5
- 6
- 34
- Konu Sahibi september22
-
Anne bebek dostu sezaryen diye bir olay var.Sezeryan zaten 38 39 gibi yapılmıyor mu, sancını nasıl beklicen
Şuan dikişlerin ağrıyor mu ben 2.5 ay önce bebeğimi kaybettim hemen bebek istiyorum ama dikişlerden korkuyorum doktorum bişey olmaz dedi ama yaşayanlardan duymak içimi rahatlatıyor bu arada bebişin hayırlı olsun ne güzel iki evladın olacak maşşallah bol bol Şükret canımmerhabalar , ben 8 ay önce oğlumu doğurdum ve şuan 4,5 aylık hamileyim yani 3,5 aylıkken tekrar hamile kaldım bizim için biraz süpriz oldu tabii bu ... sizlere sorum şu bukadar kısa dönemde hamile kalan varmı ve doğumu ne şekilde yaptı ? çünkü ben ilk doğumumu sezeryan yaptım tamam normal doğum yapamayacıgımı biliyorum ama en azından sancımı beklemek istiyorum doktorumda doğum tarihinden iki hafta önce erken sezeryan yaparız dedi çünkü ilk sezeryanımdan dolayı arasında yakın zaman oldugu icin dikişlerim patlayabilirmiş ... bu kadar kısa 3 ay arayla hamile kalanlarınız varmı acaba ?
Anne bebek dostu sezaryen diye bir olay var.
Zorunlu sezaryenlerde randevulu değil kasılmalar başladıktan, Bebek gelmeye karar verdikten sonra ameliyata alınıyor.
Sen de mi 37 haftalık doğurmuştunHmmm ben tabiri bilmesem de buna uymusum demek ki, 18 nisana sezeryanımı beklerken 10 nisanda nişanım gelmişti ama 37 haftalıktık o ayrı
Şuan dikişlerin ağrıyor mu ben 2.5 ay önce bebeğimi kaybettim hemen bebek istiyorum ama dikişlerden korkuyorum doktorum bişey olmaz dedi ama yaşayanlardan duymak içimi rahatlatıyor bu arada bebişin hayırlı olsun ne güzel iki evladın olacak maşşallah bol bol Şükret canım
Bence yasarsaniz cok pisman olabilirsiniz oyle kolay birsey değil sanci cekmek rabbim bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bide sezeryan konusunda zaten ikinci cocukdan ayni yerden kesmiyorlar diye biliyorum bi sıkıntı olmaz insisteğe baglı sezeryanda tarih belirlenebiliyor çok erken olmadıgı sürece ama sezeryan olup sancısını bekleyen tandıklarım var ama benim durumum oyüzden merak ediyorum o duyguyuda yaşamak isterim
Canim bende kizim 3 aylikti hamile idim ikiside ayni ay olacakti Ama iki aylikken dustu malesef simdi kizim 19 aylik ve Ben yine hamileyim 7 aylik sancinin gelmesini felan bekleme tehlikeli olabilir senin icin doktorun bilir zatenmerhabalar , ben 8 ay önce oğlumu doğurdum ve şuan 4,5 aylık hamileyim yani 3,5 aylıkken tekrar hamile kaldım bizim için biraz süpriz oldu tabii bu ... sizlere sorum şu bukadar kısa dönemde hamile kalan varmı ve doğumu ne şekilde yaptı ? çünkü ben ilk doğumumu sezeryan yaptım tamam normal doğum yapamayacıgımı biliyorum ama en azından sancımı beklemek istiyorum doktorumda doğum tarihinden iki hafta önce erken sezeryan yaparız dedi çünkü ilk sezeryanımdan dolayı arasında yakın zaman oldugu icin dikişlerim patlayabilirmiş ... bu kadar kısa 3 ay arayla hamile kalanlarınız varmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?