yine yeniden hamilelikk

september22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
9
5
6
34
merhabalar , ben 8 ay önce oğlumu doğurdum ve şuan 4,5 aylık hamileyim yani 3,5 aylıkken tekrar hamile kaldım bizim için biraz süpriz oldu tabii bu ... sizlere sorum şu bukadar kısa dönemde hamile kalan varmı ve doğumu ne şekilde yaptı ? çünkü ben ilk doğumumu sezeryan yaptım tamam normal doğum yapamayacıgımı biliyorum ama en azından sancımı beklemek istiyorum doktorumda doğum tarihinden iki hafta önce erken sezeryan yaparız dedi çünkü ilk sezeryanımdan dolayı arasında yakın zaman oldugu icin dikişlerim patlayabilirmiş ... bu kadar kısa 3 ay arayla hamile kalanlarınız varmı acaba ?

2 sene koyarlar genelde araya,doktor tavsiyesi böyle en azından, senin durumunda doktor sancını falan beklemez sanmam

canim bence uzulme daha sevin ne guzel iste gunumuzde her seyin caresi var insallah saglikla dogum yaparsin valla boyle cevremde duymustum daha lohusayken hamile kalan bile vardi bir sorun yasadiklarini duymadim.
maddi olarak durumuzda iyise ne guzel ikisini beraber buyutursim iyi degilse allah yardim eder evineze daha cok pereket verir

Var akrabam. Sezeryanla doğum yapmıştı. 3 Ay sonra hamile kaldı. Yine sezeryanla doğum yaptı

Şuan dikişlerin ağrıyor mu ben 2.5 ay önce bebeğimi kaybettim hemen bebek istiyorum ama dikişlerden korkuyorum doktorum bişey olmaz dedi ama yaşayanlardan duymak içimi rahatlatıyor bu arada bebişin hayırlı olsun ne güzel iki evladın olacak maşşallah bol bol Şükret canım

Anne bebek dostu sezaryen diye bir olay var.
Zorunlu sezaryenlerde randevulu değil kasılmalar başladıktan, Bebek gelmeye karar verdikten sonra ameliyata alınıyor.

Hmmm ben tabiri bilmesem de buna uymusum demek ki, 18 nisana sezeryanımı beklerken 10 nisanda nişanım gelmişti ama 37 haftalıktık o ayrı

isteğe baglı sezeryanda tarih belirlenebiliyor çok erken olmadıgı sürece ama sezeryan olup sancısını bekleyen tandıklarım var ama benim durumum oyüzden merak ediyorum o duyguyuda yaşamak isterim

çok şükür tabiki bi sıkıntım yok Rabbime şükürler olsun sağlıkla kucagıma alayım hayırlısıyla normal sezeryan farketmez ama prensesler gibi dopurmak güzelde olsa evladımı o denli güzel bi acıyla kucagımada almak isterdim tabii :) o duyguyu bi anne olarak yaşamak isterim

evet Elhamdülillah veren Rabbime :) hayır dikişlerimle alakalı hic bir problem yasamıorum şuan sadece doktorumun dediği doğum tarihinden bir iki hafta önce alırız bebeği sezeryanla çünkü o kasılmalar dikişleri patlatabilirmiş. Allah sanada istediğinde yeniden nasil etsin İnşAllah :) hayırlı sağlıklj bi evladın olur

Canım ben sağlıkçıyım, senin sancını beklemeleri imkansız. Tekrardan aynı dikişlerin azcık altından açılarak operasyon yapılacaktır. Hayırlısı olsun, gözünüz aydın..

16 ah arayla iki sezeryan oldum. Aynı yerden açılarak alındı kızım. Hiç korkma ikisi birlikte büyüyecekler Allah'ın izniyle. Kızımı 38 haftalık doğurdum. Hem çok yakın olması sebebiyle hem de plasenta previa vardı. O nedenle beklemedik. Doktorunuzu dinleyip riske atmayın. Doğum kasılmaları dikişleri zorlayabilir.

çok zor, Allah kolaylık versin.

bir arkadaşım bu şekilde hamilelik yaşadı, ilki 1 yaşına girdiğinde diğeri doğdu.
ikisi de sezeryan, ikinci baya riskliydi, son haftalar hep kontrole gidiyordu.
erken doğdu sanırım ama kaçıncı haftasında doğum yaptı bilemiyorum net olarak.

şimdi ikisi de yaş attılar, allah kolaylığını veriyor herhalde.

isteğe baglı sezeryanda tarih belirlenebiliyor çok erken olmadıgı sürece ama sezeryan olup sancısını bekleyen tandıklarım var ama benim durumum oyüzden merak ediyorum o duyguyuda yaşamak isterim
Bence yasarsaniz cok pisman olabilirsiniz oyle kolay birsey değil sanci cekmek rabbim bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bide sezeryan konusunda zaten ikinci cocukdan ayni yerden kesmiyorlar diye biliyorum bi sıkıntı olmaz ins

Canim bende kizim 3 aylikti hamile idim ikiside ayni ay olacakti Ama iki aylikken dustu malesef simdi kizim 19 aylik ve Ben yine hamileyim 7 aylik sancinin gelmesini felan bekleme tehlikeli olabilir senin icin doktorun bilir zaten

bu kadar yakin araliklarla normal yaparsan dikislere zarar. ben kizim 10 aylikken simdikine hamile kaldim ama ilki normal dogurdugum icin sorun yok simdi bilemedim ki. doktorunla detaylica konus derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…