Yine yeniden klomen ve çatlatma iğnesi🤲🏻❤️

Hepsı degısık ya nebıleyım benmkı suanlık ıgne vermıyo kendı catlıyo zaten dıyo bakalım 20 hazırana kadr beklıcem adet olcakmıyım gorcez sendede pko varmı nekadardır denedınız
Bende pko yok. TSH yüksek çıkıyor arada ilaç kullanıyorum ama bazen yine de yükseliyor. Adet düzensizliğim olabiliyor bir haftalık gecikmeler filan. Yumurtalamalarım da geç oluyor iki aydır ovu testiyle takip ettim bakalım klomenle nasıl olacak
3 yıldır deniyoruz baya uzun zaman oldu

Anladım eşine baktırdınız mı hıc sperm testi falan

Anladım eşine baktırdınız mı hıc sperm testi falan
Tabi baktırıyoruz. Sperm sayısı sınırlardaydı sonra bir tahlilinin sonucu çok kötü geldi ve proxeed kullanmaya başladı tekrar tahlil yapılınca sınırın üzerinde çıktı yine de kullanıyor vitaminleri falan var. Bilmiyoruz işte neden olmuyor bunca zamandır

Benm esımde 2 kere yaptrdı dr sorun yok dedı aynı vıtamınden verdı onada takma kafana ya sımdı mıllette konusuyodur ondanda etkılenıyosundur bende oyleyım ama yapcak bısey yok nezamn kısmetse ozamn olck agzı olan konusuyo oyle dusunmek lazım ınsallah kısa zamanda ısteyen herkese nasip olur

Yok canım başkalarının konuşma durumu yok bende. Biz ikinciyi istiyoruz onu dedim mi bilmiyorum. hele büyükler çalıştığım için gerek yok ikinciye diye düşünüyor
kızım 10 yaşında o çok istiyor, üzülüyor yaşım da geçiyor daha da olmayacak diye üzülüyorum ama biraz daha uğraşıp vazgeçeyim diye düşünüyorum baya yıprandım. İnşallah nasip olur isteyen herkese

He anladım ozaman bencede gerek yok ya 1 taneyı yapalımda bız ben ılk cocugun sandım oyuzden ınsallah hayırlısı olur

Nasıl yani 14 ün de mi sansı oluyoms sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…