YINE YENIDEN

Başın sağolsun.
çok üzücü gerçekten.
insan bu gibi durumlar da acısını bile doğru dürüst yaşayamıyor.
2 kez düşük yapmış biri olarak,
Az daha sabır diliyorum size.

odaklanmayın.
size iyi gelen şeylerle meşgul olmaya çalışın.
biliyorum çok zor..
Öncelik sizin sağlığınız.
herşey zamanını bekliyor.
buna çok inanıyorum.
en doğru zaman da, bu mucizeyi yaşamanız dileği ile..
Cok saolun Allah razi olsun herkes bekle dedi cocuk icin dusuk yaptin az dinlen dedi ama doktorum dinlenme vakti degil polikistsin ve suan dusuk ten gebelikten rahim asagida 3 ayi degerlendir dedi bu psikoloji ile vede aile sorunlari Allahim isteyen herkese versin en kisa zamanda tekrar yasarim insAllah cok saolun Allah razi olsun🙏🙏👼

Allah razi olsun amin insAllah isteyen herkese versin kisa surede olsa cok baska his cok baska duygu Rabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insanin zoruna gidiyor.Kayinvalidem hele bassagligina arayip eee ana ogul arasinda durursan boyle sinanarsin kizim dedi surstina kapattim resmen ANNE mi dahi arayamiyorum anne diyemiyorum Allahim cok zormus anne hasretim baska annelige hasretim baska anne kelimesinin bu kadar anlam yuklu olmasi 😞😞🙏🙏

“Dünya sizin yüzünüzden mi dönüyor? Benim çocuğumsa senin torunun, oğlunun çocuğu, hiç mi oğlunuza sevginiz saygınız, vicdanınız yok” diyecektiniz...

Cok saolun Allah razi olsun herkes bekle dedi cocuk icin dusuk yaptin az dinlen dedi ama doktorum dinlenme vakti degil polikistsin ve suan dusuk ten gebelikten rahim asagida 3 ayi degerlendir dedi bu psikoloji ile vede aile sorunlari Allahim isteyen herkese versin en kisa zamanda tekrar yasarim insAllah cok saolun Allah razi olsun🙏🙏👼
Biliyor musun?
sen belki kafana takıyorsun,niye böyle dedi,niye böyle yaptı bilmem ne.
ama insanların umrunda bile değil.
kendine odaklan.
istediği kadar konuşsun,söylensin.
biliyorum zor ama en çok bize zararı var işte.
çok iyi anlıyorum bende görümce olayları felan yaşadığım için.
herkes yaşattığını yaşıyor.
kimse yaşamadan ölmüyor. Ben gördüm..

ben Türkiye’de yaşamıyorum.
burda doktor bana korunmana gerek yok demişti.
bedenin hazırsa zaten olur demişti.
düşükten sonra,tekrae hamile kalmak yüksek ihtimal genelde.
çok pozitif olun eminim en güzel en doğru zaman da olacaktır.

Ben elimden geldigince uzak duruyorum sirf kotu olmayalim diye kirop doken ben olmiyim diye saygim sevgim eksik etmrm yetistirilmem bu yaslarina hurmetine saygida kusur etmem bu saatten sonra selam sabah keserim ne evlerine giderim ne evime alirim Amin canim guzel dileklerin dualarin icin tesekkur ederim Allah razi olsun Allahim herkese versin 🙏🙏
İnsanlar biraz sana ulaşamasın ulaşılması zor bir insan ol. Karşındaki kim olursa olsun hayırlı geceler canım sağol

“Dünya sizin yüzünüzden mi dönüyor? Benim çocuğumsa senin torunun, oğlunun çocuğu, hiç mi oğlunuza sevginiz saygınız, vicdanınız yok” diyecektiniz...
Ne farkeder ki?
Gelinini geçtim.
kendi oğlu da çok üzgündür.
Oğlum nasıl iyi mi diye sormayan birine,
Bunlar hiçbişey ifade etmez.
malesef

Ne farkeder ki?
Gelinini geçtim.
kendi oğlu da çok üzgündür.
Oğlum nasıl iyi mi diye sormayan birine,
Bunlar hiçbişey ifade etmez.
malesef
Kadıncağızın içine oturmuş, ses verememiş diğer kadın oradan buradan ulaşmaya çalışmış, bir şeyi değiştirmese de bazen ses çıkarmak, içinde tutmamak da az da olsa rahatlatır.

Kadıncağızın içine oturmuş, ses verememiş diğer kadın oradan buradan ulaşmaya çalışmış, bir şeyi değiştirmese de bazen ses çıkarmak, içinde tutmamak da az da olsa rahatlatır.
En son düşüğümde artık kafamın hangi cehennemde olduğunu bilmediğim dakikalar da,
Beni telefonda delirten görümceme,
Dünyada sayılacak herşeyi saydım.
telefonu kapatır,lafımı bitirmeme izin vermezsen,
Oraya gelir seni en sevdiklerinden mahrum edecek şeyler yaparım dedim.
yani demediğim şey kalmadı.
ne rahatladım, nede karşımdaki biraz olsun akıllandı.
🤷‍♀️

Biliyor musun?
sen belki kafana takıyorsun,niye böyle dedi,niye böyle yaptı bilmem ne.
ama insanların umrunda bile değil.
kendine odaklan.
istediği kadar konuşsun,söylensin.
biliyorum zor ama en çok bize zararı var işte.
çok iyi anlıyorum bende görümce olayları felan yaşadığım için.
herkes yaşattığını yaşıyor.
kimse yaşamadan ölmüyor. Ben gördüm..

ben Türkiye’de yaşamıyorum.
burda doktor bana korunmana gerek yok demişti.
bedenin hazırsa zaten olur demişti.
düşükten sonra,tekrae hamile kalmak yüksek ihtimal genelde.
çok pozitif olun eminim en güzel en doğru zaman da olacaktır.
Amin insAllah sanirim haklisiniz kendime stres yapiotum bosuna buda bana geri donecek en iyi takmamak bunu deneyecegim.Benim doktorumda korunma sakin dedi

Konusamadim malesef ki sesimi cikaramadim kelimeler bogazumda dugumle goyaslarim kirpiklerimdeydi

Kuzenim yazmış gibi olmuş.
Birsüre elti-kayınvalide boşverin, görmeyin.
Çok geçmiş olsun.
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek nasip etsin.

Bunu öğrenmenin çok basit bir yolu var. YUZLESTIRMEK 🤷‍♀️
Bunu dun yaptik kaynanam ben yazmadim dedi yemin etti eltimde oyle ya elti diyorum ama anaokulundan bu yana arkadasim bizim cocuk olmadigi zamanda esim isteyken eltim yanimdaydi hep hic yalniz birakmadi ama nolursa olsun bu yuzu anneme vermeseydi

Bunu dun yaptik kaynanam ben yazmadim dedi yemin etti eltimde oyle ya elti diyorum ama anaokulundan bu yana arkadasim bizim cocuk olmadigi zamanda esim isteyken eltim yanimdaydi hep hic yalniz birakmadi ama nolursa olsun bu yuzu anneme vermeseydi
O zaman ikisiyle de görüşme. Ne değişik insanlar var yaa. Allah ıslah etsin 😡😡

Back
X