- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
2 seneden fazladır çalıştığım yerden Mobbinge dayanamama sonucu Üstelik daha alt kademeye almak istemeleri sonucu istifa ettim ( muhtemelen başkasını almaya düşünüyorlardı çünkü ben varken de görüşme yapıyorlardı başka bayan ile ) ve yeniden iş arama sürecine girdim. Çok uzun süre sonra bulmuştum bu işi ama pişman değilim. Durduk yere baş gösteren titremelerim çarpıntılarım en önemlisi de bir anda sinir patlamalarım son buldu. Dönüp de keşke istifa etmeseydim demiyorum. Ama bu yeniden iş arama süresince sanki iş bulamayacakmışım gibi geliyor. Beni 2 ay kadar idare edecek birikimim var kenarda. Ama yine de bir korku baş göstermiyor değil. Diğer korkum da bu ay ki maaşım yatmamış çıkarken birlikte çalıştığım kişi yatmayacak maaşın diye tehdit etti. Ve içeride yıllık iznim var oda yatmamış.
sorsam diyorum gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum pazartesini mi beklesem acaba diyorum. Zehir oldu resmen hafta sonu.
Güncelleme : 12.01.2023
Maaşımı yatırmadılar evet hatta ihbar süresine saymışlar maaş+yıllık izni ancak dava açtım. Hakim yıllık izin + maaş+ ihbar + kıdem olarak karar verdi. Gerekçeli karar yazıldı onların temyiz süresinin dolmasını bekliyorum. Temyize giderlerse uzar ama yine de gerekçeli karar benden yana verildi.
O zaman ödeyecekleri para 3000 Tl idi şimdi 10-15 katı ödeme yapacaklar yasal faiz , avukatlık ücretleri vesaire derken.
Yani demem o ki 3 kuruş nasılsa alacağım demeyin. Helal para dönüp geliyor her şekilde
sorsam diyorum gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum pazartesini mi beklesem acaba diyorum. Zehir oldu resmen hafta sonu.
Güncelleme : 12.01.2023
Maaşımı yatırmadılar evet hatta ihbar süresine saymışlar maaş+yıllık izni ancak dava açtım. Hakim yıllık izin + maaş+ ihbar + kıdem olarak karar verdi. Gerekçeli karar yazıldı onların temyiz süresinin dolmasını bekliyorum. Temyize giderlerse uzar ama yine de gerekçeli karar benden yana verildi.
O zaman ödeyecekleri para 3000 Tl idi şimdi 10-15 katı ödeme yapacaklar yasal faiz , avukatlık ücretleri vesaire derken.
Yani demem o ki 3 kuruş nasılsa alacağım demeyin. Helal para dönüp geliyor her şekilde
Son düzenleme: