yine yeniden.....

Bende ogretmen isterdim tatillerimiz ayni olsun gezeriz diye :) tanismazsim kimselerle ogretmen degilse ama gel gör ki o teyzelerin Zorla tanistirdigi bi muhendisle evlendim :) kismet cnm oysa ben lise mezunu birine asiktim ve ayrilali 3 yil olmustuu iyiki ailemi dinlemisim de onla devam etmemisim cunku cok belalra bulastigini duydum annemin mahallesinde oturuyor hala

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bahsettiğim kişiyle tanışmadan önce, çocukluk arkadaşım erkek arkadaşıyla ayrıldığında bize gelmişti. çoook beddua etti. oğlanın ailesi istemedi diye ayrılmışlardı. bana dedi ki keşke senin gibi kimseyle çıkmamış olsam. evlendiğimde aklımda kimse olmamış olurdu dedi. o an anlayamadım. işin sonuna bakın. o barıştı o çocukla şu an 1 yıllık evliler. ben onun şikayet ettiği duruma düştüm. aklımda hala eskisi. tek istediğim Allaha kavuşmak. bana kimse ilaç değil bundan sonra(( ama o da sevmiyo demekki almıyo yanına.

Saçmalama, bir de öğretmen olacaksın. Yazık sana örnek diye bakacak o körpe yüreklere. Hatalarından ders al, önüne bak.

Allah beni sevmiyor diyorsun da , seni Allah'ı seviyor musun ki, onun verdiğin hayattan bile bu kadar tiksinmektesin. Israrla ne istediğine dikkat et, birgün ölüm riski taşıyan bir hastalıkla kendini hastanede bekler bulursan fikrin çoook değişebilir.

.

Son düzenleme:

Cok cocukca dusunuyorsun arkadasim sen bisey mi ictin Allah askina evlilik bu kadar kolay degil ... Ayrica karsindaki adam evli ayip yahu yoluna bak

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

illa karşına çıksın diye diretme. birilerinin kefil olması daha iyi, şahsen artık kendim tanımaktan korkuyorum.

bir de nasibinde varsa olacak zaten. o şahsiyet yüzünden kendini yıpratma, evlendi gitti, ahını filan da aldıysa pek mutlu olduğunu zannetmiyorum.

Ben ne diyorum?

İmtihan değildir mi yazmışım?

"Hayrın nerede olacağını bilemeyiz" diyorsunuz ki bunu ben de yazdım zaten...

O zaman böylesinin hayırlı olmadığını nereden biliyorsunuz da isyan edip ölmek istiyorsunuz?

Acayip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…