- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
merhaba arkadaşlar öncelikler hepinize.21 yaşındayim 4 yllık bi sevdiğim var .aileme 19 yaşımda hiçbirşey ne iş ne yaş yerinde değilken ne de askerlik yapılmışken sevgilimi söylemek gibi aptalca bi hareket yaptım.şimdiki aklım olsa asla söylemem iş güç yerliyerince oturunca ve ben sevgilimden tamamen emin olunca söylerdim.pişman olduğumu görüyorsunuz sonuç olarak ailem hayır dedi biz seni dipsiz kuyuya atamayız gibi şeyler söylediler bin kere haklılar.2 sene oldu bu olay olalı.sevdiceğim askerden mayısta dönecek.ben bu zaman zarfında okulumu bitirdim açıktan .kpssye girip atanmam için yeterli puanı aldım.olağandışı birşey olursa atanamam gibi duruyor şu an.olay şu ki.sevdicek de okumaya karar verdi.biyandan özelde iş bulup çalışacak.büyüklerime özllkle sormak istiyorum ya da tecrübe sahibi olanlara ailem bu gelişmelerden sonra sizce kabul eder mi?
kabul etmeme sebeplerinden biri de başta maddiyattı.ailesinin durumunun kötü olması .ama şu an iyi durumdalar çocukları hemşire oldu falan.
bana nasl bi yol izlememi önerirsiniz.beynim artık error veriyo ilerleyen zamanlarda ailemi üzmek istemiyorum.çünkü ayrılmamızı istediler ben anlatınca o zaman biz ayrılmadık.
kabul etmeme sebeplerinden biri de başta maddiyattı.ailesinin durumunun kötü olması .ama şu an iyi durumdalar çocukları hemşire oldu falan.
bana nasl bi yol izlememi önerirsiniz.beynim artık error veriyo ilerleyen zamanlarda ailemi üzmek istemiyorum.çünkü ayrılmamızı istediler ben anlatınca o zaman biz ayrılmadık.