Yinede onu istiyorum!!(Icim cok dolu)

diamond24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
27
0
96
Diğer
Merhaba arkadaslar, ((türkcem icin simdiden özür dilerim))

ben yaklasik 4 sene önce internetden biriyle tanistim ve biz bugüne kadar bikere bile görüsmedik.
Telefonlastik, saatlerce chatlesdik sabahlara kadar! Haaa bana bulusma teklifi etmedi mi?? Etti..hemde iki sefer...
Ama ben sanirim korkumdan her seferinde bisey bulup bulusamicagimi söyledim. Bu tabiki aramizi bozdu.
Arkadaslarim ozamanlar bana cesaret verip onu aramami isteyip bulusmami söylediler. Cok heycanli bi sekilde basardim bunu
ama kendisinin zamani olmadigini söyledi bana!

O günden berli duygularim gidip geliyor. Sanirim 2-3 sene oluyor ve ben hala basaramadim onu aklimdan atmayi.
Her yazistigimizda aramiz cok iyi, cok uyumlu gibiyiz, ailesi hakkinda bile konusuyoruz...sabah 6lara kadar neden kalsin ki bir insan yazismak icin:S?

En son bir ay önce ona bi mesaj attim artik bu sekilde arkadasligi devam ettirmek istemedigime.
Bunu zaten cok öncedende düsündüm ama bir türlü yapamadim onu kaybedicem diye.

Bana, benimle hic bir zaman arkadasligi bitirmeyi düsünmedigini, bu zamana kadar bulusma teklifi etmedigi icin hata yaptigini ve bir kere bile görüsmeden arkadasligin bitmesine üzülecegini ifade etti.
Benim gibi bir kizla hic bukadar uzun süre yazismadigini söyledi ve benimde ayni sekilde oldugunu bildigini.
Bu aralar sorunlar yasiyormus, kafasi cok doluymus fln...

Tabi yine sanirim duygularima yenildim ve aramiz tekrar iyi oldu. Artik fazla yüz vermiyorum her söyledigine gülerek cvp vermiyorum.
Yoruldum cünkü artik baska kimsede cikmiyorki karsima unutayim.

COK YAZDIM BILIYORUM AFFEDIN! Icim cok dolu..yazdiklarim az bile

Sizin yorumunuz ne cok merak ediyorum!
Ne yapmaliyim??? Ne demeliyim? Bulusma teklifi yine etse mesburen görüsücem..ama yinede istememe ragmen korkuyorum!!!!

4 sene boyunca hıç merak etmedınız mı onu?
İlk tek bı ıhtımal geldı aklıma, belkı manıtası vardır, ondan blöf yapıyordur buluşamam vs dıye

erkek mılletı değıl mı, beklenır valla

canım bayag zaman geçirmişsiniz.
bu zaman içerisinde onun başka biriyle görüşmediğine emin misin peki.
eger eminsen bana göre tek şık kalıyo: özgüveni yok.
kendini çirkin falan buluyordur, o sbepten bulışmaktan çekiniyordur.
hiç resimlerinizi yolladınız mı.
sana bi tavsiye sadece kendin gibi ol. o begenecek diye başka şekilde davranma.
ayrıca bence başka birileri illaki karşına çıkıyodur da sen bu beye kilitlndiğin için farketmiyosundur.

şimdi kötü konuşmak istemem ama 4 sene olmuş hala da buluşmamışsanız birinizden biri çirkin bence
bu internetin en kötü yanı o.
kimle konuştuğunu bile bilmiyosun
sen de ki şu zamanlarda müsaitim buluşalım seni merak ediyorum.
hala yok olmaz fln yapıyosa salla gitsin.
ya karşına çıkacak cesareti özgüveni yoktur yada sevgilisi vardır.

Son düzenleme:
canım kusura bakma ama bu yaptığın şeye mantıklı bir yorum yapamıcam çünkü yaptığın şeyin bir mantığı yok.

4 yıl nasıl hiç bilmediğin biriyle internetten konuştun aklım almıyor asla kınamıyorum hani anlık bir boşluğa düşersin 6 ay hadi bilemedin 1 yıl konuşursun da 4 yıl çok fazla.:82:

hiç görüşmeden etmeden hele de bu devirde.en yakınındaki insana bile güven olmazken nasıl sanal alemden birine güvenip bu kadar bağlandın.

seninki duygu falan değil böyle duygu olmaz bağımlılık olmuş seninki.

muhtemelen görünce hayal kırıklığına uğrayacaksın o saatlerce konuştuğum kişi bu muymuş diye?

bence görüşmeden bitir bu işi bu benim fikrim.

bu sürede onun sevgilisi bile olmuştur.:120:

Merak etmem mi.. dogru söylemek gerekirse bende inanmam kimsenin hayatina girmemis olmasi!! Ama maalesef engel degil!

Kendine bir balon dünya kurmuşsun sen.
Sanırım onunla buluşursan, bu hayali dünyandan kopacağın düşüncesiyle ürküyorsun.
Diğer türlü korkular için hiçbir şekilde endişeye gerek yok çünkü.
Sonuçta kalabalık bir kafede buluşursun olur biter.

Bana göre 4 yılını çalmışsın hayatından.
Sosyal biri de değilsin herhalde.
Yoksa insan bıkar bu tarz bir şeyden.
Bunun dışında yüz yüze bakmak, görmek, dokunmak bambaşkadır.
Yazışmaya asla benzemez.
Belki de görsen hiç etkilenmeyeceksin. Fotoğraflarına bakabiliyorsan, aldanma onlara.
Gerçek her zaman farklıdır.

Korkma canlı kanlı iletişimden ve buluş.
Buluşmuyorsan da uzaklaş. Yazık vallahi.
Bu durum seni iyice içine kapanık yapar.

Ayrıca hiç sanmıyorum bu adamın senin kadar iyi niyetle düşünüp gece gündüz senin hayalinle yaşadığını.
Her şeyden önce seni nasıl görmeden durabilmiş akıl alır iş değil.

Son derece saçma yani şu sanal alem ilişkimsileri.

Birbirimizi fotoraflardan biliyoruz o konuda sikinti yok..cok yakisikli hatta iyi bir vicuda sahip biri kendisi
Sorun birazda kendime güvenmemem belkide bukadar yakisikli oldugu icin!!

Haklisin cikiyorlar ama sonunda iste uyusmuyoruz..ve onunla cok iyi anlasdigim icin tekrar hersey basa dönüyor

tam olarak anlayamadım.
ilk önce buluşmak istedi ben kabul etmedim demişsin, sonra da adamın sana buluşma teklif etmediğim için pişmanım dediğini yazmışsın
yazdıklarını okuyunca ilk aklıma adamın evli olduğu geldi, sonuçta internette chat ortamlarını biliyoruz, erkekler tanıştıkları gibi buluşmak isterler. ve siz tam 4 yıl boyunca hiç görüşmemişsiniz. evli olma ihtimalini düşün bence

Tskler acik sözlülügün icin...kötü olanda zaten bunlarin hepsinin farkinda olmam ve yinede onu aklimdan atamamam.
Saf miyim Aptal miyim :)
Bu arada onunla beraber degilim yanlis olmasin..benim tarafimdan gelen duygular!

Son düzenleme:

Onu fotoraflardan biliyorum tabiki canli hersey farklidir..ama bi sekilde baglandim kurtulamiyorum.
4yil boyunca her gün her aksam yazismadim yanlis anlasilmasin... aylar boyu görüsmedigimiz de oldu toplamda 4 seneyi buldu iste.
Tabiki yinede fazla bende bu durumdan mutlu olmadigim icin paylasmak istedim durumumu.

tanisdigimizda yaklasik 17 yasindaydik ikimizde ayni yastayiz. o bu sene 22 olucak
O yasta evlendigini pek sanmam

Bende 4 5 sene önce netten tanıştım birisiyle. Ama reelde de görüştük. Netten tanıştıgımızda reelde nasılsak öyle davrandık. Sonra telde görüştüm sonra da reelde. Benim korkum herhangi bir işte başıma kötü birşey gelmesi degil sadece hayalimde oluşan kişi gibi olmamasıydı. Ama reelde karşılaştıgımda daha da birbirimize bağlılığımız arttı. Tabi arada uzaklık filan var cok aşamalardan çok yollardan geçtik şimdi beraber aynı şehirdeyiz. Mutlu sonla biter mi bilmem ama şu an için iyi. Seninde bunun icin bir adım atman lazım diyorum karşındaki de senin gibi istemeli yoksa cok zor.

Cok sevindim senin adina insallah istedigin gibi sonu olur!
Benim sanirim korkum daha cok beni begenmemesi.. beni gerci biliyor fotolardan ama insan yinede endise ediyor sonucta canli hersey farklidir.
Bende aslinda o son mesaji atip durumu belli ettim sanirim.. ama anlamiyorumki bulusma icin ne bekliyor madem istemiyor söylesin!! Onuda yapmiyor tam tersini üzülecegini söylüyor.
Nasil davranicagimida sasirdim benim yerimde baskasi coktan silmisti!
Bu durumdan sonra sencede artik adimi o atmamali mi??? Acikca belli ettim böyle devam etmek istemedigimi!

İstiyorsan yakın bir zamanda buluş o zaman işte.
Bu şekilde devam etme. Onu gör, öyle karar ver bir şeylere.

Bende de fazlasıyla vardı özgüven problemi beni beğenmezse filan sıkıntısı. Ama onunla görüşünce filan şu an çok abes geliyor. Şimdi aranızdaki iletişimin boyutuna bağlı. Çok samimisiniz yoksa arkadaş seviyesinde resmi misiniz filan. Tabiki onun isteksiz en küçük hareketi seni daha fazla korkutacaktır. Direk konuş ima etme belli etme. Görüşelim de ya da facesi filan sende ekli mi hayatına şekline bir bak senin yaşam şekline ters olabilecek mi filan. Bir de farklı şehirlerde misiniz bu cok önemli. Farklı sehirdeyseniz ve o isteksiz davranıyorsa buyuk ihtimal kendine göre bi özel hayatı var.

e madem 4 senedir tanıyorsun, madem kaybetmemek bir şeyler paylaşmak istiyorsunuz görüşün,yada böyle canlı görmediğiniz biri için içiniz içinizi yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…