Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yıpranan saçlar!!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yıpranan saçları kurtama

• şampuan

OY: 0 0,0%
  • maske

OY: 6 85,7%
  • krem

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7

mtsdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
2
0
1
43
merhaba arkadaşlar
saçlarımı fön, ve boya ile oldukça yıprattım. Yavaş yavaş saçlarımı kestirmeyi düşünürken instagram da sacperest diye bir siteyi takip etmeye başladım. Ordaki uzmanlara saçlarımın bu durumunu anlatığımda çok yardımcı oldular. Bana önerdikleri saç bakım ürünlerinden, milk shake diye bir markanın sülfatsız besleyici şampuanını ve yine aynı markanın treatment besleyici maskesini önerdiler. bende sacperest.com adresinden bu ürünleri temin ettim.
Eğer bu ürünleri kullanmadıysanız şiddetle tavsiye ederim saçlarımı kurtardım ordaki saç uzmanı arkadaşa ne kadar teşekkür etsem az, ürünlerle birlikte çok güzel testerlarda geldi

ben saçlarımı düzeltmek için çok ürün kullandım bu marka gerçetten iyi ise denemek isterim. benimkide boya kullanmaktan çok yıprandı.

ben çok memun kaldım dediğim gibi saçlarımı bu ürünlerle kurtardım. bu marka zaten sadece kuaförlerde satılan profesyonel bir ürünmüş.

İşin aslı biz dolandırıcıyız, yalanla dolanla yeni bir ürünün lansmanını yapmak için bizi tuttular bir sürü üyelik alıp site yönetimini salak yerine koymaya çalışıyoruz ama en sonunda anladık ki salak olan biziz...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben saçlarımı düzeltmek için çok ürün kullandım bu marka gerçetten iyi ise denemek isterim. benimkide boya kullanmaktan çok yıprandı.
PROF BİR ÜRÜN İSTİYORSAN MATRİX İN YADA WELLA NIN ÜRÜNLERİNİ KULLANMALISIN CANIM. MİLK SHAKE TUHAF GELDİ BANA AMA TABİ DENEMEK LAZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…