Yıprandım

şımarık biri misin acaba?? yani 1 çocukla ne yollara gidip geliyorum. oturuyorsun otobüs götürüyor zaten. ilginç yani. birine anlasan sorunlular mı der

Doğuştan benim fazla yorgunluğa falan gelemiyorum en azından ailem burda yardımcı olur diye düşündüm

15 dk yolu neden gıdıp gelmıyorsunuz

Valla eşiniz çok ta haksız değil, neden imkan varken ayrı kalmak istiyorsunuzki

Ben anlamadım ikinizin memleketi arasında 15 dakikalık mesafe var ve siz iki taraf da bu yüzden mi fedakarlık yapamıyorsunuz?

Gerçi engelliymişsiniz erkek olan tarafın fedakarlık yapması gerekir bu durumda ama.

Doğuştan benim fazla yorgunluğa falan gelemiyorum en azından ailem burda yardımcı olur diye düşündüm
Rahatsızlığın nedeniyle sana kadro verilmiş,ise başlamışsin.Bu rahatsızlıktan dolayı da işine yakın bir yerde oturmak istemen çok normal.Erkek adam o gitsin gelsin işine.Uc gün sonra hamile olursan ise seni kucağında taşımayacak beyefendi.Senin rahatını/ konforunu dusunmeyeni sen sakın düşünme.Bosanirsa da kendi bilir kendi anlatır sebebini millete

yanlışsam düzelt lütfen
sen engellisin ve bu yüzden aşırı yorulmayı kaldıramıyorsun
şu an çalıştığın yerde eşinde çalışıyor ama ailesinin yanında oturmak istiyor
ve mesafe 1 saat ve sen gidemediğin için boşanmak isteyip kapıyı kilitliyor?
işini bırakmanı istiyor? neden işini bırakmanı istiyor orasını anlamadım
gerçi eşinin kafa yapısını anlamadım ya neyse

Ben dogru anladım sanırım epilepsi hastasısın ve bundan dolayı yol gıdemıyorsun? Eger oyleyse kusura bakma bılmedıgım bır detay mı var , sız normal ınsansınız neden 15-20 dk yol gıdemıyorsunuz?

Benim boyunlulgum altına giremezmiş beyefendi. Ben basta kabul ettim ölesiye kadar orda oturcakmisim benim kararım kesin sevgi de bi yere kadar. Gitsem hamile kalırım bunu da biliyorum yıldırım isi bıraktırmak ail niyeti

Ya bosanmak ne kadar kolay oldu. En ufak sebepten bayan yada erkek bitti tamam diyorlar...

Ben anlamadım ikinizin memleketi arasında 15 dakikalık mesafe var ve siz iki taraf da bu yüzden mi fedakarlık yapamıyorsunuz?

Gerçi engelliymişsiniz erkek olan tarafın fedakarlık yapması gerekir bu durumda ama.
Epilepsi hastaları engellı mı oluyor yanı bu engellı kelımesı ısı yanlıs yerlere surukluyor. Benım babamında engellı raporu var kalp hastası ama bedensel engellı degıl ki

Epilepsi hastaları engellı mı oluyor yanı bu engellı kelımesı ısı yanlıs yerlere surukluyor. Benım babamında engellı raporu var kalp hastası ama bedensel engellı degıl ki
Canım konu sahibi "engelli kadrosuna" atamasınin olduğunu bu konuda veya diğer konusunda belirtmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…