- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Eşinizin yanındaki tayininizi neden değiştirdiniz?
Benim kocam böyle bir şey yapsa acayip bozulurdum!
Doğuştan benim fazla yorgunluğa falan gelemiyorum en azından ailem burda yardımcı olur diye düşündüm
Merhabalar hanımlar geçen bi konu açmıştım tam anlaşılmadı. Düzenlemeyi de bilmiyorum. 1 senelik evliyim eşimle anlaşarak evlendik. Esim memleketim de çalışırken kendi oturduğu yerde oturmak istedi. Bende seviyorum ya yaşarım dedim. Buraya 15 dakika uzaklallikra arabayla. Alışamadım ben insanları garip. Evliliğimizin 6. Ayında benim engeli kadrosuyla adalet bakanligina atamam cıktı tabi en son tercihimdi benim sonra dilekçe verdim memleketime cıktı. Işe başladım eşimden ayrıyz gelmek istemiyorum diyo nen her gün gidip gelcekmisim ama sağlığım el vermez buna. 1. Yilimiz yarın doluyo ve boşanacağını soyluyo benim eve dönmeni her gün gidip gelcekmisim ilmuyosa da bırakırsın işi diyo? Bu adam niye böyle yapiyo aldattığını düşünüyorum Ben çok üzülüyorum uyku falan yok kav gündür
Rahatsızlığın nedeniyle sana kadro verilmiş,ise başlamışsin.Bu rahatsızlıktan dolayı da işine yakın bir yerde oturmak istemen çok normal.Erkek adam o gitsin gelsin işine.Uc gün sonra hamile olursan ise seni kucağında taşımayacak beyefendi.Senin rahatını/ konforunu dusunmeyeni sen sakın düşünme.Bosanirsa da kendi bilir kendi anlatır sebebini milleteDoğuştan benim fazla yorgunluğa falan gelemiyorum en azından ailem burda yardımcı olur diye düşündüm
Epilepsi hastaları engellı mı oluyor yanı bu engellı kelımesı ısı yanlıs yerlere surukluyor. Benım babamında engellı raporu var kalp hastası ama bedensel engellı degıl kiBen anlamadım ikinizin memleketi arasında 15 dakikalık mesafe var ve siz iki taraf da bu yüzden mi fedakarlık yapamıyorsunuz?
Gerçi engelliymişsiniz erkek olan tarafın fedakarlık yapması gerekir bu durumda ama.
O zaman sız anlatamıyorsunuz kusura bakmayın. Bedensel engelınız var mı yok mu? Neyınız var daha dogrusu?Yok epilepsi değil.
Canım konu sahibi "engelli kadrosuna" atamasınin olduğunu bu konuda veya diğer konusunda belirtmistiEpilepsi hastaları engellı mı oluyor yanı bu engellı kelımesı ısı yanlıs yerlere surukluyor. Benım babamında engellı raporu var kalp hastası ama bedensel engellı degıl ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?