Yıprandım

Bütün yorumları okudum belki ben anlamamışımdır diye,
Ama sanırım herkes benimle aynı durumda

Anacım kurban olayım ya adam gibi anlatın şu konuyu yada sorulan sorulara cevap verinde anlayalım.
Vallahi beynim yandı

15 dk lık mesafe git gel yarım saat eder 15 dk da zaman mı ay otobüsle gidip gelin bu sebepten boşanılmaz ki engel durumunuzu söylemiyorsunuz o yüzden yazdım böyle

Arkadaşlar sanırım ben çözdüm.

Şekerrr ve ailesi merkezde yaşıyor, eşinin işi de merkezde.
Fakat eşinin ailesi ilçede olduğu için ilçede oturuyorlar.

Şekerr' in ataması merkeze çıkmış, eşi işi bırak ya da ilçeye git gel yap diyor, merkeze taşınmayı reddediyor.

Şekerr bedensel engeli olduğu için gidiş geliş yapamam diyor. Eşi boşanmakla tehdit ediyor.

Umarım doğru anlamışımdır :)

Epilepsi hastaları engellı mı oluyor yanı bu engellı kelımesı ısı yanlıs yerlere surukluyor. Benım babamında engellı raporu var kalp hastası ama bedensel engellı degıl ki

Ben engelinin ne olduğunu bilmeden yazdım o yorumu,ayrıca bir saatlik otobüs yolculuğunda da epilepsi nöbeti geçirebilir,böyle bi ihtimal her zaman var,kaldı ki devlet engelli derken sağlık kurulu raporuyla karar veriyor buna ki ben hastanede çalıştığım süreçten de biliyorum o oranlar kolay kolay verilmez. Demek ki hayat kalitesini düşüren bi durum var.

Eşinin anlayışlı olması lazım normal bir adam kadınin işine yakın yerde oturmak ister ki kadın ve erkek yükü aynı olmuyor evlilikte.Birde sizin rahatsızlığınız varmış. Eşiniz çok düşüncesiz. Boşanıp bosanmamak sizin tercihiniz tabiki ama eğer şimdi eşinizin istediğini kabul ederseniz bir ömür bu şekilde yaşamak zorunda kalacaksınız.
İyi düşünün lütfen.

Lafı cımbızla bile vermediğine göre haksız olduğun, eşinin haklı olduğu bir durum var. Ben bundan bunu çıkardım. İş eşinin görüşlerine gelince satır satır yazıyorsun, sana gelince ise bir iki kelime. Daha açık yazarsan yardımcı olabilen de çok olur.

arkadasa katılıyorum

İşi bırakmanı istemez böyle bir eş , ayak yapıyor sana.Dediğini yaptırmak için öyle diyor.

Bu arada eşin gerçekten iğrenç biri gibi geldi bana.Kapıyı kilitlemek filan ne bu ya ?

Hata sende , kocasız kalmamak için bırakmıyorsunuz şu saygısız sevgisiz adamları.Kocam olsun başımda bulunsun kadınlarına müstehak bu yaşadıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…