Mrb arkadaşlar.. daha önce erkek arkadaşımla ilgili konular açmıstım belki okuyanlar anımsayabilir.. Dert yine aynı... 3 yıl oldu birlikte olduğumz.. İyiki kötü çok sorunlarımız oldu.. çok seye göğüs gerdik benim aileme karsı dimdik durduk. Ama artık ciddi anlamda sallantıdayız.. Koptuk kopucaz ne benim sabredeck halim zamanım nede onun tahammül gücü kaldı.. Olanlara karşı elim kolum bağlı kalıyor nasıl davranacağımı bilmiyorum.. Bazen kendime şaşıyorum ben ki kadınların erkeklere kölelik yapmalarına şiddetle karşı duran direnen İnsan ben.. Artık gücüm yetmiyor ve ben köle olma yolunda şiddetle hızlı adımlar atıyorum. Erkek arkadaşımla tanıstığımda çok naif çok düşünceli çok kibar romantik bi insandı Tek sorunumz çok çabuk sinirlenen yapıya sahip olması.. şimdi geriye kalan 1 2 özelliğidir..
Erkek arkadaşım kozmatik ürün satan bi mağazada çalısıyıor ki anlarsınız haliyle çalısanların % 95 bayan işiyle ilgli sorunlarımız oldu ama arkadaşlarını tanıyınca problem etmedim.. Derken istanbuldan çalıştığı firma müdürleri gelene kadar !! Başlardan herşey normaldi ki ben onu gece 1 de arayıp açtığında arkadan gelen müzik seslerinın duyduğum ve bana toplantıdayz demesine kadrdı.. Anlarsınız ki bende o andan sonra film koptu sürekli msjlar falan cvp vermeme.. o gece saat 4 de geldi.. ertesi sabah kavgalar başladı ben kendimi savunuyorum o ise kendisini.. o müzk seslerinn Erkek olan müdrünün doğum gününu kutlamak için gittileri ve sonra otele gidp toplantı yaptıklarını ve kardeşinnde yanında olduğu savunmaları geldi durdu.. ozamanlarda ciddi sorunlar yaşadık bitirelim dedik olmadı 2 hafta sürekli kavga ettik.. falan derken aramız düzeldi toparlandık arkasından 1 ay sonra müdürnün tekrardan geleceğini duyasıya kadar! (Müdürü bayan) olcakları bildğim için müdürü gittikten sonra görüşmemyi teklif ettim kabul etmedi ama bilodum yine ben üzülcektim
ki yine öle oldu belli sorunlar falan oldu.. Neyse kızlar fazla uzatmayım bu olaylardan sonra bende ciddi anlamda güvensizlik olustu ne söylese inanasm gelmio.. Seviyorm biliyrum seviyorda beni.. ama inanmıyorm ve her defasında annesini aramıza sokuyor sürekli beni ona şikayet şeklnde söylüyor. son 15 gündür erkek kardeşiğle çok takılır oldu.. erkek kardeşi bekar ve evi ayrı bi insan ona (güvenm vardır..) dün gece beraber sinemaya gittiler ama bana giriş saatlerini bildirmedi bende msjlar atıorum öyle öğreniyorum.. falan bugun biz şiddetli bir kavga ettik ve ben mağazann önunde astım atağım yüzünden bağıldım.. şuan aramız soğuk her sucu benden biliyor. Benim istediğim eskisi gibi gözumn içine baksın önceden hersözum dinlenirdi şimdi ise kendi kendine bişeyler yapıyor.. Öyle birsey yapmalıyım ki benim acılarımı tatsın benim varlığımn nekadr değerli olduğunu anlasın.. sizce ne yapmalym kızlar imaj değiştirsem. ve ben çok yufka yurekli biriyim.. ve artık soğumaya ve kopmaya başladım katı olamk istiyorum.. Canı yansın anlasın beni istiyorm...
Okuyan yorum yapan yapmayan tüm arkadaslara TEŞEKKÜRLER::
Erkek arkadaşım kozmatik ürün satan bi mağazada çalısıyıor ki anlarsınız haliyle çalısanların % 95 bayan işiyle ilgli sorunlarımız oldu ama arkadaşlarını tanıyınca problem etmedim.. Derken istanbuldan çalıştığı firma müdürleri gelene kadar !! Başlardan herşey normaldi ki ben onu gece 1 de arayıp açtığında arkadan gelen müzik seslerinın duyduğum ve bana toplantıdayz demesine kadrdı.. Anlarsınız ki bende o andan sonra film koptu sürekli msjlar falan cvp vermeme.. o gece saat 4 de geldi.. ertesi sabah kavgalar başladı ben kendimi savunuyorum o ise kendisini.. o müzk seslerinn Erkek olan müdrünün doğum gününu kutlamak için gittileri ve sonra otele gidp toplantı yaptıklarını ve kardeşinnde yanında olduğu savunmaları geldi durdu.. ozamanlarda ciddi sorunlar yaşadık bitirelim dedik olmadı 2 hafta sürekli kavga ettik.. falan derken aramız düzeldi toparlandık arkasından 1 ay sonra müdürnün tekrardan geleceğini duyasıya kadar! (Müdürü bayan) olcakları bildğim için müdürü gittikten sonra görüşmemyi teklif ettim kabul etmedi ama bilodum yine ben üzülcektim

Okuyan yorum yapan yapmayan tüm arkadaslara TEŞEKKÜRLER::
Son düzenleme: