Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yıpranmış saçlar için

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yasemin1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
43
7
48
Saclarim bayağı bir yıpranmıştı. Bunun için eşit miktarda çam terebentini ve has zeytinyağını karıştırıp sacima sürdüm. Yaklaşık yarım saat kadar bekleyip yikadim. Sonuç inanılmaz. Saclarim yumuşacık oldu. Ellerimi sacimdan ayiramiyorum resmen :-) Yalniz bu karışımı ne sıklıkla yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Saclarim bayağı bir yıpranmıştı. Bunun için eşit miktarda çam terebentini ve has zeytinyağını karıştırıp sacima sürdüm. Yaklaşık yarım saat kadar bekleyip yikadim. Sonuç inanılmaz. Saclarim yumuşacık oldu. Ellerimi sacimdan ayiramiyorum resmen :-) Yalniz bu karışımı ne sıklıkla yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Canım bu tür karışımlar genelde haftada bir kez uygulanır :) sevindim işe yaramasına

Bir de aralıksız yapma. Mesela 4 hafta yap sonra 2 hafta ara ver,yapma. Saç alışınca tepki vermemeye başlıyor çünküü
Benim de saçlarım çok yıprandı ve sertleşti :KK43: deneyeceğimm

Haftada 1 kere bir ay boyunca yapip 2-3 hafta ara vermelisin sonra tekrar 1 aylik yapip bu sekilde devam etmende bir sakinca yok bence.

Back
X