Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmıs saclara buldugum cozum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
saclarım cok fazla islem gordugu icin cok yıpranmıs bir haldeydi arastırıp kendime bakım küruühazırladım

bugday yagı.havuc yagı.tatlı badem yagı.zeytinyag.bemiks

her birinden bir kapak aldım biraz ısıtıp sac diplerime kalanıda uclara uyguladım her yıkamadan sonra sinameki suyuyla sacıma masaj yapıyorum kurutma makinesini duzlestiriciyi hayatımdan cıkardım gun icerisinde sac uclarıma argan yagı suruyorum nemlendirmesi icin ve iki haftada saclarıma sac kremi kullanmadıgım halde elle ve gozle farkedilir derecede yumusaklık olustu elektriklenme yok ilerleyen zamanlarda eski ve yeni hallerini fotograflıycam

benim saçlarım ince telli okadar karışıyor ki anlatamammmm ne yapsam boş ona çözüm var mı acaba

benim saçlarım ince telli okadar karışıyor ki anlatamammmm ne yapsam boş ona çözüm var mı acaba
benimde oyledir ince cabuk sonen bir iki ruzgar esse sanki yıkamamısım gibi goruntu olusuyor bakım sart yıpranmıssa sacların mutlaka nem veren urunleri kullan ve ısı veren sekillendiricilerden uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…