Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış,seyrek,uzamayan saçlara denemiş çözüm..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nescafe_811

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
55
47
3
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim bana iyi gelen herkese iyi gelecek diye birşey diyemem.Ama deneyip gördüğüm saça en iyi gelen maske bu bence.Kuaförüm bile saçımı bukadar sık boyayıp hala nasıl yumuşak kaldığını ve çok çabuk uzadığını sorduğunda ona bile söyledim :)Şimdi oda uyguluyor ve çok memnun..hemen konuya geçeyim....Ilık zeytinyagına 1 yumurta sarısı ve siyeh turp suyunu ekleyin.(ben rendeleyip suyunu elimle sıkıyorum)Karıştırıp 1 saat saçınızda bekletin.Saç derisinden saç uçlarınıza kadar masaj yaparak yedireceksiniz.1 saat sonra yıkayıp fazla suyu havluyla alınmış nemli saçınıza durulanmayan saç kremi sürün ve ılık fönle kurutun.Haftada 2 gün bu maskeyi uygulayın.

Allahımm ne kadarda yardım sever bir kız tişikkürlerr nescimmm

ne demek :) İşe yarasa herkezde mutlu olurum ancak:)Saç çok önemli bir bayan için :) Ay kız ben biraz safım heralde millet böyle sırlarını devlete zimmetli tarihi eser gibi saklar ben ortalığa döküyorum

Teşekkürler deneyeceğim

10 gün sonra falan hayatım biraz daha sakinleşecek. o zaman düzenli uygulamaya çalışacağım. şimdilerde malesef vaktim yok. ama saçlarım çok yıprandı ve çok dökülüyor. tşkler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…