ay valla ben bıktım artık saçıma denemediğim şey kalmadı.saçlarım ziyan oldu.herkes ayrı bişi sölüyo napçamı şaşırdım inanki pehhhh
kızlar ben ecczaneden bi şampuan aldım bol keratinli onu kullanıyorum bir de bir çay bardağı zeytinyağına 7 tane doğum konrol hapı kırıp eziyoruz bir gün bekledikten sonra saçlara bunu uyguluyoruz çok işe yarıyor tavsiye ederim
adı ne cnm sampuaninin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay valla ben bıktım artık saçıma denemediğim şey kalmadı.saçlarım ziyan oldu.herkes ayrı bişi sölüyo napçamı şaşırdım inanki pehhhh
Ben sarimsagin o kokusunu göze alarak tan 1 haftadan fazla her gün uyguladim bana misin demedikafa derim yara oldu da öyle biraktim. Kokusu da hala geçmedi aylar oldu. Sarimsaga bulasmayin hic yaz da geliyor. Aniden yağmur yağsa saca degse ya da iki damla terleseniz sarimsak kokusu cikiveriyo
Merhaba canım eğer hergün kullanırsan ne olursa olsun zarar verir :) ben sarımsakta kattığım kendim hazırladığım kürüm ile saçlarımı bu halden Eki Görüntüle 1185079 b
Bu hale getirdim Eki Görüntüle 1185099
Isteyenlere yardımcı olabilirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Waauuwww çok iyibana yardimci olAbilirsin :)) çok üzülüyorum saclarima (
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735098 burda paylaştım canım ekstra sorun olursa oraya yazabilirsin veya mesaj atabilirsin :)
Yanı bende yorulmustum artık yıpranan saclarımdan uazatarak kurtulmak ıstedım ama bunun ıcın dıpyen cıkanlar saglıklı olmalıydı. Sabır gerektıren bır ıslem hemen kendını gostermısyr en az ıkı ay.Marka tercıhım olmadı aktara gırıp karısık bıtkı yagı aldm sadece ıcınde en az 20 bıtkınn ozu var. Yapman gereken haftada bır kere 1 yada 2 saat bekletıp guzelce yıkayp durulamak. Yalnız yag arınmıo dıyo 5-6 kere sampuanlamak olmaz anlamı olmaz yagın :) ıkı yada uc kere sıcak suyla yıkayın. Ve kesınlıkle sac kremı kullanın ve sadece ama sadece uclara uygulayn dıplere degmesın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?