Yirmi iki kiloyu nasıl verdim

İnşallah. Ben de çok iradesiyim harfiyen uyuyorum diyete umarım ben de başarılı olurum :)

Yaz yaz valla bende heves ettim bakalım kaç kilo vermişsin.Ayrıca yaptığın sporlar çok iyi hiç bırakma böyle devam ederse sen o 25 kiloyu iki ay olmasa da dört beş ayda rahat rahat verirsin inşallah bir de dediğim gibi spor ile vücudunu şekillendirirsen kilon fazla olsa bile kas oranın yağ oranından fazla olduğu için 36 beden elbiselerin içine de rahat rahat sığarsın çok da güzel görünürsün

Maşallah maşallah sizde zamanında çok iyi kilo vermişsiniz tebrik ederim Emin'im bir daha da verirsiniz çünkü belli ki irade ve azim sahibi bir insansınız diyetisyeninize gelince cidden ücreti pahalıymış ama siz emzirme döneminde gideceğiniz için bu para değer çünkü yanlışım olmasın kadınlar emzirme dönemine girince aman süt olsun şunu ye Yok Bebek aç kalmasın bunu ye cümlelerine maruz kalıyorlar ama diyetisyene giderseniz hem kilo verirsiniz hem de bilinçli bir yemek tüketimine girersiniz ben diyetisyene hiç gitmedim çünkü diğer insanlarda da olduğu gibi bir listeye bağlı kalmak bana uymuyordu onun yerine kendi vücudumu tanıma yoluna gittim şu an her şeyi yiyorum ama dengelemeye çalışıyorum bir gün çok yediysem öbür gün dikkat etmeye çalışıyorum umarım hepimiz şu kiloları kısa sürede verebiliriz ve umarım sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilirsin

İnşallah :) benim dr hedefim bu inanıyorum vereceğime.

İnşallah canım tekrar basaricam. Zaten birşeyler yapmaya baslamazsam kızımın büyüdüğünü goremeyebilirim

Merhaba K Kitapkurdu88 ben diyetisyenime gittim ve 2.5 kilo vermişim 1 haftada. Hatta spordan sonra gittiğim için vücudumun şiş olduğunu belki daha fazla vermiş olabileceğimi söyledi, bir de bunun 1.5 kilosu yağdan gitmiş, çok şaşırdı diyetisyenim. Böyle giderse çok iyi kilolar vereceğiz seninle dedi. Çok mutluyum paylaşmak istedim

Ay çok sevindim canım tebrik ederim bence çok kısa sürede çok güzel kilo vermişsin hemde bunun büyük bir kısmı yağdan gitmiş umarım diyetisyenin haklı çıkarda o kalan kilolarını da hızlı verirsin

32 34 kg hey masallah diyicem. Evde gecen bayram sakatlandim. Bel fitigi baslangici demislerdi. Simdilik iyiyim sukur. Ramazan bayramindan sonra tekrar baslamayi dusunuyorum. Eskisi gibi mekik cekemem artik. Karin icin bildigim bir cok yer hareketi var onlari yapicam.

öncelikle tebrik ederim canım azminden ötürü :) Sabahları aç karna içtiğin birşey var mı ?

Bende şuan 90 ım ve 65 olmak istiyorum.Neler yaptınız hangi diyeti uyguladınız?Yardımcı olursanız çok sevinirim

Grupla kilo verme nasıl oluyor bende istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…