Yitik şifa günlüğüm

118.4 ile yolculuğum başladı.

Bugün: sabah büyük Türk kahvesi

12:30 - salatalık, kıvırcık, haşlanmış yumurta, zeytin, yeşil soğan, dereotu ile bir kahvaltı salatası yapacağım.

Akşam 19:00 - balık ve salata

Arada yeşil, beyaz çay içmeyi planlıyorum.

Merhaba seviyelerden oluşan bir sistem 1 haftam bitti ve 5 kg verdim. Aynı zamanda sağlık sorunlarını olanlarının da şifa bulduğu bir sistem. Ahmet apa web sitesinde yazıyor seviye açıklamaları
Oraya üye oldum 🤗sadece aklıma takılan bazı yerler var cevaplarsanız sevinirim 40 gün için de yoğurt yemek yasak mı bir de yağ ve salça da yasak mi

Oraya üye oldum 🤗sadece aklıma takılan bazı yerler var cevaplarsanız sevinirim 40 gün için de yoğurt yemek yasak mı bir de yağ ve salça da yasak mi

Yasak değil yağ, salça orada yemek videoları var orada da kullanıyorlar ama zeytinyağı, tereyağı yoğurt değil ama ayran yasak yanlış hatırlamıyorsam bş bakarım pek kullanmadığından bakmadım

Ayran fermantasyonu sagladigi icin yasak
Zeytinyag da bitkisel oldugu icin serbest
Tereyag hayvansal yag
Sanirim kizartma yasak yagda kizartilmis urunler diye hatirliyorum
Salça serbest

Yasak değil yağ, salça orada yemek videoları var orada da kullanıyorlar ama zeytinyağı, tereyağı yoğurt değil ama ayran yasak yanlış hatırlamıyorsam bş bakarım pek kullanmadığından bakmadım
Sağol canım içim rahatladı yoğurt benim için en önemsiydi🤗

Ayran fermantasyonu sagladigi icin yasak
Zeytinyag da bitkisel oldugu icin serbest
Tereyag hayvansal yag
Sanirim kizartma yasak yagda kizartilmis urunler diye hatirliyorum
Salça serbest
Sevindim bunlar serbestse benim için çok iyi oldu tereyağ çok tüketmiyordum ayran da içmem insaAllah güzelce tamamlarım seviyeleri 🤗

Sevindim bunlar serbestse benim için çok iyi oldu tereyağ çok tüketmiyordum ayran da içmem insaAllah güzelce tamamlarım seviyeleri 🤗
Merhabalar, ayranin yasak olmasi sivi kurallarindan kaynaklaniyor, ama ayni zamanda besin değerin oldugu icin ögpn sobrasi da icilemiyor ayran ve sütü tek basina ögün saatinde icebilirsiniz yaninda bisey yemeden ama Buda sizi doyurmayacagi icin en güzeli 4 ay unutmak:)

Merhabalar, ayranin yasak olmasi sivi kurallarindan kaynaklaniyor, ama ayni zamanda besin değerin oldugu icin ögpn sobrasi da icilemiyor ayran ve sütü tek basina ögün saatinde icebilirsiniz yaninda bisey yemeden ama Buda sizi doyurmayacagi icin en güzeli 4 ay unutmak:)
Olsun yoğurt var ya o yeter 🤗 siz bütün seviyeleri tamamladınız mı

Back
X