• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yitip giden 3 yılım ve bundan sonram

pxixnart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
42
3
86
40
Diğer
eşimle tanıştık evlendik bütün sıkıntılara gögüs germeye çalıştık ama o kadar kavga ettikki keşke kavgayla kalsa ailesinin bize bıraktığı borçlar,benim bu şehirde yalnızlığım ayrıca çalıştığım için kredinin benim üzerime olması ben kendimi kullanılmış gibi görüyorum artık.1 yaşında kızım var kiloluyum diye üzerime geldi beni rencide etti 20 kilo verdim,sivilcelisin dedi cilt bakımıyla hallettim şimdi boşanıyoruz sebebi de benim ondan habersiz saçımı kesitip boyatmam gülermisin ağlarmısın bir kızımla yapayalnız kaldım gördüğüm şiddetin bini bir para küfür deseniz aynı sözlü şiddet ayrı dert saygısızlık ve neden bilmem 3 yıldır sürekli onu aldattığımı söylüyor ancak ispatlanacak bişeyde yok inanın aldatsam gam yemiycem zaten evet ben bunu yaptım çekeyim çilemi diyeceğim bıktım artık herşeyi unutup yeni bir hayata başlamak istiyorum ama bu adamla kızım yüzünden muhattap olmak her ay krediyi öde demek istemiyorum.ailem arkamda ama onlara söylesem bu kaçıncı ayrılma niyetiniz diyecek eşim sözde bugün eşyalarını alıpğ kendine yeni bir hayat kuracaktı ama almadı ben neden almadın dedim çıkmamış evdekiler oda basıp tatile gitmiş.ben ne yapayım artık bilemiyorum tayin istesem annemlerin yanına gitmem zor ,bu adamın sorumsuzlukları beni yoruyor.ölmek istiyorum kendi tercihlerimin beni dipsiz kuyuya sürüklediğini görmek beni mahvediyor.olayları öyle karmaşık anlattımki ama yaralarımı bir anda boşaltıp kurtulmak istedim.....:25:

bu adamın arpası fazla gelmiş herhalde. hiç üzülmeyin herşey olacağına varır, çalışan da bir hanımsınız o adama katlanmak zorunda değilsiniz

böyle sebep olmaz canım..
bildiğin bahane bu..
zaten yaptıklarına şimdiye kadar nasıl katlandın hayret..
sen elinden geleni yapmışsın artık bundan sonrası bırak kopsun bari..
allah yardım etsin canım...
güçlü ol evladın için...

eşimle tanıştık evlendik bütün sıkıntılara gögüs germeye çalıştık ama o kadar kavga ettikki keşke kavgayla kalsa ailesinin bize bıraktığı borçlar,benim bu şehirde yalnızlığım ayrıca çalıştığım için kredinin benim üzerime olması ben kendimi kullanılmış gibi görüyorum artık.1 yaşında kızım var kiloluyum diye üzerime geldi beni rencide etti 20 kilo verdim,sivilcelisin dedi cilt bakımıyla hallettim şimdi boşanıyoruz sebebi de benim ondan habersiz saçımı kesitip boyatmam gülermisin ağlarmısın bir kızımla yapayalnız kaldım gördüğüm şiddetin bini bir para küfür deseniz aynı sözlü şiddet ayrı dert saygısızlık ve neden bilmem 3 yıldır sürekli onu aldattığımı söylüyor ancak ispatlanacak bişeyde yok inanın aldatsam gam yemiycem zaten evet ben bunu yaptım çekeyim çilemi diyeceğim bıktım artık herşeyi unutup yeni bir hayata başlamak istiyorum ama bu adamla kızım yüzünden muhattap olmak her ay krediyi öde demek istemiyorum.ailem arkamda ama onlara söylesem bu kaçıncı ayrılma niyetiniz diyecek eşim sözde bugün eşyalarını alıpğ kendine yeni bir hayat kuracaktı ama almadı ben neden almadın dedim çıkmamış evdekiler oda basıp tatile gitmiş.ben ne yapayım artık bilemiyorum tayin istesem annemlerin yanına gitmem zor ,bu adamın sorumsuzlukları beni yoruyor.ölmek istiyorum kendi tercihlerimin beni dipsiz kuyuya sürüklediğini görmek beni mahvediyor.olayları öyle karmaşık anlattımki ama yaralarımı bir anda boşaltıp kurtulmak istedim.....:25:

canım ya
her şey üstüste gelmiş galiba..
hemen ev almaya kalkmasaydınız keşke ama olan olmuş artık
krediyi ortak mı ödeyeceksiniz ? sanırım adamın krediymiş ödemeymiş pek alakası yok
ama çalışıyor olduğuna sevindim, maddi özgürlüğün var kendine yeni bir hayat kurabilirsin
umarım her şey bi an önce düzelir
Allah yardımcın olsun

3 yılın gitmiş, evet ama önünde uzun ve mutlu bir ömür var. Birde buradan bak. şuan olayların daha yeni olmasından dolayı karamsar bir ruh halin var. Ama inan, zamanla bunları unutup iyiki böyle olmuş diyeceksin. Yok sivilcen varmış, yok kilon varmış. Niyeti baştan belliymiş onun sorun sende değildi ki...

Eşin seni gerçekten sevseydi zaten,seni olduğun gibi kabullenirdi.Kilo vermen,cilt bakımı yaptırman,kendine bakman...Eşinin istediği modele girmene rağmen eşinin yepyeni bir bahane öne sürüp boşanması..En başından beri bahane arıyormuş belli.

Ailende yanındaysa eğer,kendine güven,ve seni hergeçen gün yıpratan bu adamdan kurtul.
Allah yardımcın olsun:/

Son düzenleyen: Moderatör:
bahane aradıgı apacık ortada su akar yolunu bulur merak etme...ayrıca kilo vereceksen bakım yapacaksan kendın ıcın yapmalısın baskası ıcın degıl dogum yapmıssın kolay birşey degıl bu bır kadın ıcın vucut deforme olur ama duzelebılır...

Gitmek isteyene bahane çok.bir yakınımızın eşi de ,iki yıl dolmadan ben sıkıldım deyip gitti. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi, bazilarına arpası fazla geliyor . Hele sıkıntıyla büyüyüp, karısının maaşıyla birlikte fazla parayï görünce ne oldum delisi oluyorlar. Allah akıl,fikir, merhamet versin .ne diyelim..

Herşey daha çok taze, feveranında haklısın, anladığım kadarıyla adam dengesiz , kurtulduğuna sevinmelisin. Bir ömür çekilirmi bu. Allah evladını sana bağışlasın, dik dur, kendine güven. Benim hatam demişsin kim hata yapmıyor ki hayatta, insanız hepimiz.şükür ki çalışan bir kadınsın, kurarsın hayatını ve emin ol çok da mutlu olursun

3 yıl dediğin nedirki gülüm...10 yıl 20 yıl sonra ayrılanlar var olmayınca olmuyor sen zararın neresinden dönersen kar durumundasın şu an..akıllı ve güçlü ol al çocuğunuda git.. bak yakın bir arkadaşım 11 yıl aradan sonra ayrılmaya karar verdi kocasından alıp kızınıda gidiyor...dünyada ilk boşanan sen değilsin inan bana sonda olmayacaksın o yüzden rahat ve güçlü ol çocuğun için...

Allahım evlilikler bu kadar basitleştimi yarabbim korkuyorum artık kendi evliligimden:26:

boşveer çoçugun ve senin için hayrılısı bu demek ailende destekçiymiş ne güzel

3 senedır kendısını aldattığını ıddıa etmesı hastalık olabılır canım bı araştır istersen kıskançlık paranoyası ve paranoya belirtileri diye yaz google'a

en tehlikeli tür bu kötülük ve kıskançlık paranoyası yaşayan hastalar...

kendıne dıkkat etmenı önerırım mumkunse evını ayır

bu adam tedavı olmazsa(eğer hastaysa,sen belirtilerinden anlarsın zaten canım) hayatı boyunca senın onu aldattığını ıddıa edecek ve bunu ıspat etmek ıçın yaşayacak duruma gelebilir.

senin üzerine olan kredi ev kredisi mi? eger böyleyse evi satıp krediyi kapatabilirsin, çalışıyorsun herşeyin üstesinden gelirsin
eşinin başka bir borcu için kredi çektiyseniz ya da ailesinin bahsettiğin borçlarından biriyse onu bilemicem:26:
hakkında hayırlısı olsun

akışına bıraktım artık konuşmam için bir sebep kalmadıki zaten,ev kredisi olsa keşke en son ev almayı planlıyordu akıllılık ettimde kredi çekelim demedim ,ihtiyaç kredisi maalesef ama 1 yıl kaldı şimdiye kadar ödedim ödemem derse kızına nafaka verecek bununda sıkıntısını 1 yıl daha çekerim sonra feraha çekerim.beni de korkutan boşnamıycam ben deyip geri gelip eve kurulması evden çıkıcam dedi 15 haziran sondu sözde ama gitmedi dün bugün sabah geldi giyindi gitti.gamzsızlığın yüzsüzlüğün bu kadarı ben güçlüyüm kızım ve kendi sağlığım için güçlü olmalıyım ama bazana onun bindiği arabayı işyerini başına geçirmek istiyorum bunca yılın intikamını alayım diyorum ama kaybedecek neyi var adı adam olacak,sonra birde onunla uğraş....

bence eşin seni taşıyamamış azmin karşısında ezildikçe ezilmiş sonra da seni ezmiş işin var sanırım memursun bırak Allah aşkına ya boşan gitsin tayini de annenlere en yakın memleket nereyse oaraya iste kurtul bu adamdan bi de şiddet var:47:

hani derler ya ''donuna kadar alacaksın'' diye böylelerine don bile fazla onu bile bırakmayacaksın.

eğer mümkünse en yüklüsünden bir nafaka davası açar.o parayla da kendimi değiştirir yeni birini ama bu sefer sana değer verecek birini bulup evlenirdim.
ne insanlar var ya??????????

canım allah yardımcın olun. ayrılma, boşanma çok zordur eminim,düşüncesi bile hele ki çocuk varsa. ama eşin baya problemli bir insan anladığım kadarıyla. daha önce çaba sarfettiniz mi düzelmesi için? çok zor bir durum ama güçlü ol, bak çalışan bir kadınsın, küçücük bir kızın var. kendin ve onun içiniçin aklına kötü şeyler getirme. sana birşey olsa, sağlığın bozulsa kızın ne hale gelir; çocuğun için böle düşünme. bitecekse de bitsin kafana takma ama boşanma aşaması çok zor olurmuş, zamanla alışıp kötü bir evlilikten çıkmışsan rahatlıyormuşsun. şu ana bunları düşünmen normal. allah yardım etsin inşallah. eşine de akıl fikir versin...

Back
X