eşimle tanıştık evlendik bütün sıkıntılara gögüs germeye çalıştık ama o kadar kavga ettikki keşke kavgayla kalsa ailesinin bize bıraktığı borçlar,benim bu şehirde yalnızlığım ayrıca çalıştığım için kredinin benim üzerime olması ben kendimi kullanılmış gibi görüyorum artık.1 yaşında kızım var kiloluyum diye üzerime geldi beni rencide etti 20 kilo verdim,sivilcelisin dedi cilt bakımıyla hallettim şimdi boşanıyoruz sebebi de benim ondan habersiz saçımı kesitip boyatmam gülermisin ağlarmısın bir kızımla yapayalnız kaldım gördüğüm şiddetin bini bir para küfür deseniz aynı sözlü şiddet ayrı dert saygısızlık ve neden bilmem 3 yıldır sürekli onu aldattığımı söylüyor ancak ispatlanacak bişeyde yok inanın aldatsam gam yemiycem zaten evet ben bunu yaptım çekeyim çilemi diyeceğim bıktım artık herşeyi unutup yeni bir hayata başlamak istiyorum ama bu adamla kızım yüzünden muhattap olmak her ay krediyi öde demek istemiyorum.ailem arkamda ama onlara söylesem bu kaçıncı ayrılma niyetiniz diyecek eşim sözde bugün eşyalarını alıpğ kendine yeni bir hayat kuracaktı ama almadı ben neden almadın dedim çıkmamış evdekiler oda basıp tatile gitmiş.ben ne yapayım artık bilemiyorum tayin istesem annemlerin yanına gitmem zor ,bu adamın sorumsuzlukları beni yoruyor.ölmek istiyorum kendi tercihlerimin beni dipsiz kuyuya sürüklediğini görmek beni mahvediyor.olayları öyle karmaşık anlattımki ama yaralarımı bir anda boşaltıp kurtulmak istedim.....