yiyorum yiyorum kendime engel olamıyorum..

yolcu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
3.017
477
0
Ankara
iyi geceler hatunlar. biz görev sebebiyle ailelerimizden uzakta bir şehirdeyiz. buraya 50 kilo olarak geldim. şu an 60 kiloyum ve hızla kilo almaya devam ediyorum. sebebiyse sıkıntıdan sürekli yemek. kendimi yemeğe vermiş durumdayım. bu halime acıyorum. özlem, sıkıntı, yanlızlık bana iştah olarak geri dönüyor. kıyafetlerim üzerime olmaz oldu. bu durum artık beni korkutmaya başladı. bana bir şeyler söyleyin ki kendimi dizginleyeyim. içimdeki öküzü durdurmama yardım edin sevgili dertdaşlarım..

Son düzenleme:
iyi geceler hatunlar. biz görev sebebiyle ailelerimizden uzakta bir şehirdeyiz. buraya 50 kilo olarak geldim. şu an 60 kiloyum ve hızla kilo almaya devam ediyorum. sebebiyse sıkıntıdan sürekli yemek. kendimi yemeğe vermiş durumdayım. bu halime acıyorum. özlem, sıkıntı, yanlızlık bana iştah olarak geri dönüyor. kıyafetlerim üzerime olmaz oldu. bu durum artık beni korkutmaya başladı. ne olur bana bir şeyler söyleyin ki kendimi dizginleyeyim. içimdeki öküzü durdurmama yardım edin sevgili dertdaşlarım..

sen kendi kendine söz geçiremiyosan biz ne diyelimde senin bünyene söz geçirelim anlayamadım.

aynı ben :9:
evlendim ailelerden uzak sıkıntımı boğazımdan çıkardım..
birde sıkıcı bir şehirdi ki hiçbirşey yok ye ye otur
her tatilde memleketlere gittiğimde kilo aldığımı vurdular yüzüme
ne sinir bozucu bu insanlar
"temmuzz sen kilo mu aldın?
"sanki geçen sefer geldiğinde daha mı iyidin şimdi kilolu görünüyorsun" bla bla
birazda bu laflar beni gaza getirdi yediklerimi dengede tuttum halende öyle yapıyorum
abur cuburu kes demesi kolay ama kendine uğraş bulmalısın boşta durursan ne yesem diye düşünürsün
porsiyonlarını küçült bol bol su iç vaktin varsa yürüyüş yap, spor yap
eski fotolara bak karşılaştırma yap
gelip geçicidir bunlar kalıcı olmaması bizim elimizde

aynı ben :9:
evlendim ailelerden uzak sıkıntımı boğazımdan çıkardım..
birde sıkıcı bir şehirdi ki hiçbirşey yok ye ye otur
her tatilde memleketlere gittiğimde kilo aldığımı vurdular yüzüme
ne sinir bozucu bu insanlar
"temmuzz sen kilo mu aldın?
"sanki geçen sefer geldiğinde daha mı iyidin şimdi kilolu görünüyorsun" bla bla
birazda bu laflar beni gaza getirdi yediklerimi dengede tuttum halende öyle yapıyorum
abur cuburu kes demesi kolay ama kendine uğraş bulmalısın boşta durursan ne yesem diye düşünürsün
porsiyonlarını küçült bol bol su iç vaktin varsa yürüyüş yap, spor yap
eski fotolara bak karşılaştırma yap
gelip geçicidir bunlar kalıcı olmaması bizim elimizde

aynen. burası da çok sıkıcı bir yer. insanlarını sevmedim, şehri sevmedim. ayrılık zor geldi. alışırım sandım ama alışamadım. çocuğum da olmasa hiç duramazdım herhalde.
gün boyunca aklına yemek gelmeyen, bir gram fazla yesem rahatsızlanan ben, şimdi buzdolabıyla kanka oldum.:50:

Ay ilk yorumla senin cevap:9::9:

Bu ara ben de öyleyim ki çok rahat kilo alırım. Dün başladım ben de girişimlere çünkü zaten yeni kilo verdim.

Ki ben de 1.67 civarı falanım kilom da 55-56 gibiydi 1 aydan kısa sürede 3-4 kilo gitti hiç zorlanmadan.

-Önce uyandığımda kahvaltı da kesin yumurta yiyorum yumurta tok tutuyo ve yanında çok ekmek yemem gerekmiyo, yanına bol yeşillik domates vs.
-Beyaz ekmek hiç yemiyorum kepekli bir dilim ekmek yiyorum oda sırf kahvaltıda.
-Akşam yemeğinde normal evde olan yemekleri yiyorum ama porsiyonu az tutuyorum ekmeği ağzıma koymuyorum.
-Porsiyonu az tutup salatayı çok bol tutuyorum ve içine sıfır yağ, bol limon koyuyorum.
-Bi'tane bardağım var dev bi'bardak normal su bardağına göre 3 bardaklık su alıyo. Suyla arası olmayan ben onla içince mecbur bardağın dibini görmek istiyorum günde 3 defa o bardakla su içsem zaten 9 bardak su içmiş oluyorum.
-Onun dışında kendime bir buçuk litrelik su şişesi alıyorum gün içinde onu bitirmeyi hedefliyorum yoksa damacanadan gidip içsem içmiyorum:37:
-Çikolata yemek istiyosam yiyorum ama tüm paketi aynı gün yemiyo irademe terbiye veriyorum:1:
-Günlük iki kupa tarçınlı yeşilçay içiyorum.
-Kola içmiyorum ki zaten bana yasak. Ve kolayı bırakmamla kilo vermem bir oldu diyebilirim.
-Ara öğünlerde kayısı, ceviz falan yiyorum.
-Çayı büyük kupayla bir çay kaşığı şekerle içiyorum tepeleme değil tabii ki.

Sıkıcı gibi görünüyo ama aslında hiç bi'şeyden eksik kalmıyorum ama dolu dolu bi'tabak yiyeceğime yarım tabak yiyorum.

Unutmadan taytımı giyip Leslie Sansone ile yürü ve incel programını uyguluyorum ve feci faydasını gördüm:1: Bi'de ufaktan pilates yapıyorum.

Yemek yemeğe yine devam et, ama sporunuda yap mutlaka..
Bide hamur işi ve ekmeği kesersen bolda su tüketirsen , düzenli olarak sporunu da yaparsan rahat verirsin o kiloları.. :)

ay ilk yorumla senin cevap:9::9:

Bu ara ben de öyleyim ki çok rahat kilo alırım. Dün başladım ben de girişimlere çünkü zaten yeni kilo verdim.

Ki ben de 1.67 civarı falanım kilom da 55-56 gibiydi 1 aydan kısa sürede 3-4 kilo gitti hiç zorlanmadan.

-önce uyandığımda kahvaltı da kesin yumurta yiyorum yumurta tok tutuyo ve yanında çok ekmek yemem gerekmiyo, yanına bol yeşillik domates vs.
-beyaz ekmek hiç yemiyorum kepekli bir dilim ekmek yiyorum oda sırf kahvaltıda.
-akşam yemeğinde normal evde olan yemekleri yiyorum ama porsiyonu az tutuyorum ekmeği ağzıma koymuyorum.
-porsiyonu az tutup salatayı çok bol tutuyorum ve içine sıfır yağ, bol limon koyuyorum.
-bi'tane bardağım var dev bi'bardak normal su bardağına göre 3 bardaklık su alıyo. Suyla arası olmayan ben onla içince mecbur bardağın dibini görmek istiyorum günde 3 defa o bardakla su içsem zaten 9 bardak su içmiş oluyorum.
-onun dışında kendime bir buçuk litrelik su şişesi alıyorum gün içinde onu bitirmeyi hedefliyorum yoksa damacanadan gidip içsem içmiyorum:37:
-çikolata yemek istiyosam yiyorum ama tüm paketi aynı gün yemiyo irademe terbiye veriyorum:1:
-günlük iki kupa tarçınlı yeşilçay içiyorum.
-kola içmiyorum ki zaten bana yasak. Ve kolayı bırakmamla kilo vermem bir oldu diyebilirim.
-ara öğünlerde kayısı, ceviz falan yiyorum.
-çayı büyük kupayla bir çay kaşığı şekerle içiyorum tepeleme değil tabii ki.

Sıkıcı gibi görünüyo ama aslında hiç bi'şeyden eksik kalmıyorum ama dolu dolu bi'tabak yiyeceğime yarım tabak yiyorum.

Unutmadan taytımı gi[ı]yip leslie sansone ile yürü ve incel programını [/ı]uyguluyorum ve feci faydasını gördüm:1: Bi'de ufaktan pilates yapıyorum.
napayım tatlım bu kıl kuyruklar da yeni türedi. Bir tane de senin alt katında var:9: Soylarının tükenmesi temennisiyle onları kendilerine mahkum ediyorum.:33:

Ne güzel ayrıntılar vermişsin. Ben de son 2 haftadır ekmeği bıraktım. Salataya ağırlık verdim. Ama benim asıl sorunum ne biliyor musun? Aç değilim ve aç olduğum için yemiyorum. Sıkıntıdan, burdaki kasvetli havadan bir kaçış olarak kendimi özellikle abur cubura veriyorum. Son 4-5 aydır böyleyim. Hiç huyum olmayan hazır gıdaya yöneldim. Aslında kendimi tam olarak verebileceğim bir uğraş edinsem aklıma bile gelmeyecek ama işte burda uğraşabildiğim tek dal hazır gıda sanayisini kalkındırmak:25:
Güzel önerilerin için teşekkür ederim. Dikkate alıcam:34:

Tam beni anlatmışsin sanki bende kendime hakim değilim bu aralar.. beş altı kilo aldim ve hiçbir kiyafet olmuyor ve tam gaz yemeğe devam.. Bir psikolog arkadaşımla gorustum ruhumuzdaki yalnizlik stres üzüntü yani ruhsal acliktan olabilirmiş bu.. benimki öyle bende ailemden uzak biriyim.. umarım geçicidir bu haller.. tek sen degilsin bu durumda olan bil diye yazdım:-)

iyi geceler hatunlar. biz görev sebebiyle ailelerimizden uzakta bir şehirdeyiz. buraya 50 kilo olarak geldim. şu an 60 kiloyum ve hızla kilo almaya devam ediyorum. sebebiyse sıkıntıdan sürekli yemek. kendimi yemeğe vermiş durumdayım. bu halime acıyorum. özlem, sıkıntı, yanlızlık bana iştah olarak geri dönüyor. kıyafetlerim üzerime olmaz oldu. bu durum artık beni korkutmaya başladı. bana bir şeyler söyleyin ki kendimi dizginleyeyim. içimdeki öküzü durdurmama yardım edin sevgili dertdaşlarım..

Ben de aynı durumdayım. Kilo aldığımı yağlandığımı bile bile yiyorum. Haftasonu kahvaltılar börekler pastalar eşliğinde gecti kesin 5 kilo almışımdır :1:

sen de kendimi buldumm :3: ben de bu aralar çok fazla kilo aldım ve yememi kesemiyorum . boy da yok aldığım tüm kilolar yanlara ve göbeğe kat şeklinde kalıyor :( yazın çok güzel zayıflamıştım 4 kilom gitmişti ve 53 kg olmuştum şimdi yine 57 oldum ahh ahh tartıyı kırasım var. ben de diyete başlamayı düşünüyorum hadi birbirimize gaz verelim :)

Merhaba,
Kendinize bir uğraş edinseniz olmazmı? Oyalanacak bişeyler en basitinden bi puzzle alsanız 1000 parça yada yapabilirseniz 5000 parça. Yürüyüşe cıkabilirsiniz imkanınız varsa.

Merhaba,
Kendinize bir uğraş edinseniz olmazmı? Oyalanacak bişeyler en basitinden bi puzzle alsanız 1000 parça yada yapabilirseniz 5000 parça. Yürüyüşe cıkabilirsiniz imkanınız varsa.

katılıyorum arkadaşa..kendinize bir uğraş edinin..oyalanın boş kalmayın..benimde böyle bir dönemim olmuştu ben kendimi dansa vermiştim...açardım müziği kendi kendime deli gibi tepinirdim...sinir,stress, kilo hiç birşey kalmıyo ;)

Diyelim ki puzzle yapıyorsun; tam böyle boynun ağrımış, kafanı geriye doğru atıp vücdunu esnetiyorsun, iki dakika ara vereyim deyip mutfağa su icmeye gidiyorsun, "aaa o da ne" "annen browni yapmış" bir catal alıp iki dilim götürüyorsun :1:

Bu böyle uzar gider :)

katılıyorum arkadaşa..kendinize bir uğraş edinin..oyalanın boş kalmayın..benimde böyle bir dönemim olmuştu ben kendimi dansa vermiştim...açardım müziği kendi kendime deli gibi tepinirdim...sinir,stress, kilo hiç birşey kalmıyo ;)

dans işi gerçekten güzelmiş bunu ben de deniycem :)

Ayy 1 ayda 10 kilo alan biri olarak bu konunun sıkı takipçisi olmam gerekiyor :)
Yaklaşık 2 haftadır yediğime içtiğime çokça dikkat ediyorum ve henüz tartılmadım .
Ne yersen ye mutlaka yürüyüş yap arkadaşım .
10 dk da olsa 1 saat de olsa mutlaka yürü .
Bir süre sonra yürüyüş yapmak vazgeçilmezin olacak .
Bol bol su iç bir bardağa 2-3 damla limon sık .
Çok ayrıntılı bir damağın yoksa normal sudan ayırmazsın tadını .

Yemek yemeğe yine devam et, ama sporunuda yap mutlaka..
Bide hamur işi ve ekmeği kesersen bolda su tüketirsen , düzenli olarak sporunu da yaparsan rahat verirsin o kiloları.. :)
yemeği kesip hamur işine devam etsem:9: abur cuburla aşk yaşıyorum nasıl bırakacağımı bilemiyorum:30:
Tam beni anlatmışsin sanki bende kendime hakim değilim bu aralar.. beş altı kilo aldim ve hiçbir kiyafet olmuyor ve tam gaz yemeğe devam.. Bir psikolog arkadaşımla gorustum ruhumuzdaki yalnizlik stres üzüntü yani ruhsal acliktan olabilirmiş bu.. benimki öyle bende ailemden uzak biriyim.. umarım geçicidir bu haller.. tek sen degilsin bu durumda olan bil diye yazdım:-)

evet ben de farkındayım. tamamen duygu eksikliğinden kaynaklanan bir durum. bu şekilde hayatımızın eksik kısımlarını doldurmak istiyoruz galiba. ama böyle devam ederse ben koltuğun boş kısımlarını doldurmaya başlayacağm:26:

Back
X