yiyorum yiyorum kendime engel olamıyorum..

Ben de aynı durumdayım. Kilo aldığımı yağlandığımı bile bile yiyorum. Haftasonu kahvaltılar börekler pastalar eşliğinde gecti kesin 5 kilo almışımdır :1:
ah elmayra aynı ben. özellikle kahvaltı benim vazgeçilmezim olmuş durumda. kendimi kandırma yöntemi olarak da güne güzel başla, güzel devam etsin safsatasını benimsiyorum.
ne kadar ilginç insanlar var yahu :31:

tebrikler dün gece bu lafı soktuğunuza göre rahat bi uyku çekmişsinizdir.

bırak ablası. kendince eğlensin garibim.:6:
son konusuna bakarsanız kaale alınacak kadar aklı selim bir insan olmadığını anlarsınız zaten..

Son düzenleme:
sen de kendimi buldumm :3: ben de bu aralar çok fazla kilo aldım ve yememi kesemiyorum . boy da yok aldığım tüm kilolar yanlara ve göbeğe kat şeklinde kalıyor :( yazın çok güzel zayıflamıştım 4 kilom gitmişti ve 53 kg olmuştum şimdi yine 57 oldum ahh ahh tartıyı kırasım var. ben de diyete başlamayı düşünüyorum hadi birbirimize gaz verelim :)
beni gören kııııızzz hamile misin diye soruyor. düşün yani:5:
benim daha parlak bir fikrim var. buzdolabını kıralım:27:
Merhaba,
Kendinize bir uğraş edinseniz olmazmı? Oyalanacak bişeyler en basitinden bi puzzle alsanız 1000 parça yada yapabilirseniz 5000 parça. Yürüyüşe cıkabilirsiniz imkanınız varsa.
puzzle fikri iyimiş. :21:hiç aklıma gelmemişti. internetten bir bakayım:6:
havalar soğudu. küçük bebeğim var yürüyüşe çıkabileceğimi sanmıyorum yine de teşekkürler..
çok yersem,"250 kiloya çıkarım"diye her gün hatırlatın kendinize:56:
250 miii:37: o kadar olmasa bile bu gidişle tombiş bir anne olucam:17:
katılıyorum arkadaşa..kendinize bir uğraş edinin..oyalanın boş kalmayın..benimde böyle bir dönemim olmuştu ben kendimi dansa vermiştim...açardım müziği kendi kendime deli gibi tepinirdim...sinir,stress, kilo hiç birşey kalmıyo ;)

sonra çocuğum annem delirdi sanmaz mı?:26:

Diyelim ki puzzle yapıyorsun; tam böyle boynun ağrımış, kafanı geriye doğru atıp vücdunu esnetiyorsun, iki dakika ara vereyim deyip mutfağa su icmeye gidiyorsun, "aaa o da ne" "annen browni yapmış" bir catal alıp iki dilim götürüyorsun :1:

Bu böyle uzar gider :)

ah o mutfağa su içmeye gitmeler yok mu.. bizi yakan hep o anlar işte:47:

Ayy 1 ayda 10 kilo alan biri olarak bu konunun sıkı takipçisi olmam gerekiyor :)
Yaklaşık 2 haftadır yediğime içtiğime çokça dikkat ediyorum ve henüz tartılmadım .
Ne yersen ye mutlaka yürüyüş yap arkadaşım .
10 dk da olsa 1 saat de olsa mutlaka yürü .
Bir süre sonra yürüyüş yapmak vazgeçilmezin olacak .
Bol bol su iç bir bardağa 2-3 damla limon sık .
Çok ayrıntılı bir damağın yoksa normal sudan ayırmazsın tadını .
burda yürüyüş yapacak yer de yok ki.. limonu denicem teşekkürler:3:

nıck vererek konısmıcam ama su konuyu okudum ya nekadar art zıt ıgneleyıcı konusan olmus.. kızcagız kalkıp tavsıye ıstıyo moral ıstıyo laf sokma cabası nıye anlamadım... sonucta bende zayıflamak ıcın burada arkadaslarla konusuyorum ve onların destegıyle gazlamalarıyla bogazımı guzelcene tutyorm valla... kardesım sende bence psıkolojık olarak kendını yanılt dusunsene ıyıce kılo aldıgını ? ozledıklerın yetmezmıs gıbı bıde kılo psıkolojısıyle dahada moralın bozuk yasıcan.. agzın bos kalamıyosa booool bool meyve cayı ıc sonracıma ara ara meyve ye... yada salata yap otur ye hanı sureklı ye ama kalorısız seylerle kendını durdur.. ha bıde sakız cıgne canım agzını oyalıyo :27::27: ama bıan önce farkına var sonra benım gıbı boğozcuğunu tutmak zorunda kalırsın :1:

Bir ara ben öyle idim.Kendimi yemeğe vermiştim,şükür geçti ogünler :31:
Önce sabah kalkınca büyük bir bardağa ılık su yapın içine limon sıkın için.
bunu gün içinde üç veya dört defa yapıp için çok faydası var.

daha sonra kendinize uğraş bulun.
:ssz:

nıck vererek konısmıcam ama su konuyu okudum ya nekadar art zıt ıgneleyıcı konusan olmus.. kızcagız kalkıp tavsıye ıstıyo moral ıstıyo laf sokma cabası nıye anlamadım... sonucta bende zayıflamak ıcın burada arkadaslarla konusuyorum ve onların destegıyle gazlamalarıyla bogazımı guzelcene tutyorm valla... kardesım sende bence psıkolojık olarak kendını yanılt dusunsene ıyıce kılo aldıgını ? ozledıklerın yetmezmıs gıbı bıde kılo psıkolojısıyle dahada moralın bozuk yasıcan.. agzın bos kalamıyosa booool bool meyve cayı ıc sonracıma ara ara meyve ye... yada salata yap otur ye hanı sureklı ye ama kalorısız seylerle kendını durdur.. ha bıde sakız cıgne canım agzını oyalıyo :27::27: ama bıan önce farkına var sonra benım gıbı boğozcuğunu tutmak zorunda kalırsın :1:

tatlım burada iyi niyetli, düşünceli kadınlar olduğu gibi tam zıt karakterlerde, insanlara laf sokuşturmak için pusuda bekleyen, hayattan alamadığı hıncını burada bizden almak için didinen insanlar da var. hoş görmek lazım..
ne güzel tavsiyeler vermişsin. kilo aldırmayan yiyecekler, çaylar en azından daha fazla uçmamı engelleyebilir. hem de boş durmamış olurum:1:çok teşekkürler:3:

Son düzenleme:
Sen boğazına hakım olanazsan biz napalım . Yakında obez olursun durum onu gösteriyo.

sende mutlu olursun o obez olunca ,sendeki mesajda bunu gösteriyor!

yardım istemiş,yerden yere vurun dememiş...

----------------------

konu sahibi, ben sade nescafe içiyorum acayip iştah kesiyor.

:31:

ben de yaz tatili boyunca çoğunlukla evde oturduğum için kilo almıştım ama sonra nasıl koşuşturmaya başladım hepsi gittti o kiloların
mesela kahvaltıda çok yerim beyaz ekmeği çok yerim zaten tatlı delisiyim ama ona rağme kilo almıyorum çünkü yürüyorum fırsat buldukça evde egzersizler yapıyorum hareket etmek çok önemli,tabi sebze meyveyi de eksik etme ben atıştırmak isediğimde meyve yerim hep
bir de canın sıkıldığında film fln izlesen yani öyle uğraşlar bul ki yemek aklına gelmesin
ayrıca greyfurt suyu hem iştahı kesiyo hem yağları yakıyo dene bence

Son düzenleme:
tatlım burada iyi niyetli, düşünceli kadınlar olduğu gibi tam zıt karakterlerde, insanlara laf sokuşturmak için pusuda bekleyen, hayattan alamadığı hıncını burada bizden almak için didinen insanlar da var. hoş görmek lazım..
ne güzel tavsiyeler vermişsin. kilo aldırmayan yiyecekler, çaylar en azından daha fazla uçmamı engelleyebilir. hem de boş durmamış olurum:1:çok teşekkürler:3:

ılk paragrafta durumu özetlemene koptum yalnızz cok haklısınn :9::9::9: ayrıca rica ederım zayıf zayıf kalırız inşşşşş :)))

ben düğün zamanında çok güzel zayıflamıştım
8 kilo verdim 69 dan 61 e düştüm
kendime güvenim geldi bi güzelleştim =)
sağlık problemlerim gitti o kadar rahatladım ki..
ama gel gelelim ki son 2 ayda zar zor verdiğim o kiloları geri aldım
yiyorum yiyorum yiyorum ama doyamıyorum bi türlü
birini yesem aklım ötekinde kalıyo :1:
engel olamıyorum kendime bende
eşim söylüyo hergün yine yağ tulumuna döndün diye (beni zayıflatmak için kışkırtmaya çalısıyo)
ama bende bi türlü tık yok
ben su içmeyi hiç sevmiyorum bide zar zor günde 2 bardak içsem ne mutlu bana :50:
bende bu hafta karar verdim tekrar kendiimi bi düzene sokmaya hadi bakalım
bu arada doğadanın güllü yeşilçayını tavsiye edebilirim
ben yeşilçayı pek sevmem ama bunu çıok rahat içiyorum

2gündür bende aynı durumdayım yediğim çikolatanın haddi hesabı yok:41:

kızlar sabahları nestle yada meyveli musli öğlen ve akşam karabuğday yemeye karar verdim aralarda kayısı yada kuru incir :31:

hem doyurucu hemde tatlı krizlerinin önüne geçiyor.

tabi lipton 10 'lu çayda içiyorum (hatta şuan demledim)

çok işe yarıyor 15 gün boyunca devam edin farkı görün :16:

not: daha önce yaptım çok işe yaradı :)

Son düzenleme:
bende sizdeniimmmm :27:
50 kiloyken 58 oldum şuan 60 olmuşumdur heralde 2-3 ayda aldım bu kiloyu yiyeceklerin hepsini öğütüyorum maşallahh :27:
bi türlü diyete giremiyorum bunuda yiyim yarın başlarım diye diye bu hale geldim nolceeekkkk :18:

kızlar sabahları nestle yada meyveli musli öğlen ve akşam karabuğday yemeye karar verdim aralarda kayısı yada kuru incir :31:

hem doyurucu hemde tatlı krizlerinin önüne geçiyor.

tabi lipton 10 'lu çayda içiyorum (hatta şuan demledim)

çok işe yarıyor 15 gün boyunca devam edin farkı görün :16:

not: daha önce yaptım çok işe yaradı :)

şu nestlenin ürünleri işe yarıyor mu gerçekten?:44:

işte bunlar hep KIŞIN BİZE KAZANDIRDIKLARI :25: Hava soğuk ,otur otur oturr ,iki avm gez gel ,sonra ye allah ye olacagı bu :25:

bende şu 10 günde 2-3 kilo almışım ,kendimi hantallaşmış hatta boyum da uzun oldugundan irilesmiş hissediorum .veee çözüm olarak aksamları sadece ekmeksiz salata yada sebze yemegi yemege davet eidorum:34:

Ben de aynı durumdayım ya, nefret etmeye başlayacağım yakında kendi iradesizliğimden.
1,5 yıl önce çok güzel kilo verdim ben.
78'ten 55'e kadar düşmüştüm ama şu an 60'ın üzeriyim diye tahmin ediyorum.
Hatta 65 bile olabilirim :26: Tartılmaya korkuyorum :18:
Geçen yıl belimde durmayan 38 beden pantolona bu sene zorla sığıyorum.
Önceden iradem vardı yemem dediğim şeyi yemiyordum ama şimdi dayanamıyorum :4:
Yarından itibaren bişeyler yapmaya başlıyorum inşallah.

Ben de aynı durumdayım ya, nefret etmeye başlayacağım yakında kendi iradesizliğimden.
1,5 yıl önce çok güzel kilo verdim ben.
78'ten 55'e kadar düşmüştüm ama şu an 60'ın üzeriyim diye tahmin ediyorum.
Hatta 65 bile olabilirim :26: Tartılmaya korkuyorum :18:
Geçen yıl belimde durmayan 38 beden pantolona bu sene zorla sığıyorum.
Önceden iradem vardı yemem dediğim şeyi yemiyordum ama şimdi dayanamıyorum :4:
Yarından itibaren bişeyler yapmaya başlıyorum inşallah.

iradesiz bir insan 78den 55e düşemez arkadaşım. kendine haksızlık etme. belki sen de bizim gibi sıkıntıdan yiyenler kulübüne dahil olmuşsundur:5:

bende sınava hazırlanıyorum ve hobidi gırtlak tıkınıyorum 160 boya 56 kilo:53::53::53::53::53::53::53::53::43::43::43::43:

Back
X