yiyorum yiyorum kendime engel olamıyorum..

napayım tatlım bu kıl kuyruklar da yeni türedi. Bir tane de senin alt katında var:9: Soylarının tükenmesi temennisiyle onları kendilerine mahkum ediyorum.:33:

Ne güzel ayrıntılar vermişsin. Ben de son 2 haftadır ekmeği bıraktım. Salataya ağırlık verdim. Ama benim asıl sorunum ne biliyor musun? Aç değilim ve aç olduğum için yemiyorum. Sıkıntıdan, burdaki kasvetli havadan bir kaçış olarak kendimi özellikle abur cubura veriyorum. Son 4-5 aydır böyleyim. Hiç huyum olmayan hazır gıdaya yöneldim. Aslında kendimi tam olarak verebileceğim bir uğraş edinsem aklıma bile gelmeyecek ama işte burda uğraşabildiğim tek dal hazır gıda sanayisini kalkındırmak:25:
Güzel önerilerin için teşekkür ederim. Dikkate alıcam:34:

kıl kuyruk sensın ne kadar terbıyesızsın ! gösterdın kendını hadı ılk cvp yazdın bıse demedım ıkı yazdın demedım susunca kıl kuyrukta olduk şişko patates ye de patla o zaman :D

Kizlar bende dertliyim bu konuda :( evliligimin ilk senesinde tam 13 kilo aldim bi sene icinde :'( strestten sikintidan kaynaklaniyor, birde ben gecen sene doktora gittim cocugum olmuyor diye... Kan tahlili yaptilar troidim yüksek ciktti, o zamanlar 9,6 ydi iştte bu troid denen zibirdidan hizli kilo aldim benim troid bezim yavaş çalişiyormuş... :'( sizlere tavsiyem doktora gidin troidinizi ölctürün, belki ondan kaynaklanabilir...

Kizlar bende dertliyim bu konuda :( evliligimin ilk senesinde tam 13 kilo aldim bi sene icinde :'( strestten sikintidan kaynaklaniyor, birde ben gecen sene doktora gittim cocugum olmuyor diye... Kan tahlili yaptilar troidim yüksek ciktti, o zamanlar 9,6 ydi iştte bu troid denen zibirdidan hizli kilo aldim benim troid bezim yavaş çalişiyormuş... :'( sizlere tavsiyem doktora gidin troidinizi ölctürün, belki ondan kaynaklanabilir...

çok geçmiş olsun canım. evet bunu duymuştum tiroid ve pcos da kilo almada çok etkili. mesela ben pcos yüzünden 3 ayda 10 kilo almıstım. şimdi yine birazda ondan şüpheleniyorum ben en kısa zamanda doktora gidicem inşallah

çok geçmiş olsun canım. evet bunu duymuştum tiroid ve pcos da kilo almada çok etkili. mesela ben pcos yüzünden 3 ayda 10 kilo almıstım. şimdi yine birazda ondan şüpheleniyorum ben en kısa zamanda doktora gidicem inşallah

Sagol canim sanada çok gecmiş olsun.... Seninki kötuymuş canin 3 ayda 10 kilo aldim demişsin, bende bi sene içinde o kadar kilo aldim... :'( ihmal etme bence canim git doktora... Bu troid öyle hafife alinacak bi konu degil.... ;)

iyi geceler hatunlar. biz görev sebebiyle ailelerimizden uzakta bir şehirdeyiz. buraya 50 kilo olarak geldim. şu an 60 kiloyum ve hızla kilo almaya devam ediyorum. sebebiyse sıkıntıdan sürekli yemek. kendimi yemeğe vermiş durumdayım. bu halime acıyorum. özlem, sıkıntı, yanlızlık bana iştah olarak geri dönüyor. kıyafetlerim üzerime olmaz oldu. bu durum artık beni korkutmaya başladı. bana bir şeyler söyleyin ki kendimi dizginleyeyim. içimdeki öküzü durdurmama yardım edin sevgili dertdaşlarım..

bende ıkı dogum yaptım suan 63 64 arasıyım bana bırtek fayda eden sey 5 i biyerde cayı yanı benım ıstahımı kesıyo hıc bırsey yıyesım gelmıyo bırkacgundur yıne basladım aksamları canım bırsey yemek ıstemıyo cok enteresan en sevdıgım seylerı bıle yemek ıstemıyorum bence bı deneyın ayrıca bende bı 60 olmayı cok ıstıyorum kıs ta geldı ınsallah almam verırım ;)

Merhaba şimdi bayanlar için bitkisel ilaçlar var hormon sorularıyla karşı karşıya kalmamak için. Bilmiyorum şimdi Türkiyede var mı ama geçen sene annem için araştırma yaparken bir sitede buldum bir sürü bitkisel ilaçları, sonra detaylı arastırma yaptım onlar üzerinde, ve anneme Extra Slim sipariş vermiştim. Sipariş gelmez diye korkuyordum ama valla geldi annem 1 ay yakın kullandı ve çok memnun kaldı. Ve arkadaşlar bir ilacı kullanmadan önce iyice araştırın sorun sonra karar verin içmeye, her siteden sipariş vermeyin bu sitede canlı sohbet odası var operatörlere kafanızı karıştıran her ilaç hakkında bilgi alın sonra sorularınız kalmadığında rahatlıkla karar verin. Kolay gelsin bütün hanımlara!! Zamanınız ve ilginiz olursa girip bakın her tür insanlar için çeşitleri var! acomplia-reductil.net

bende öyleyim yaa.iştahlı yemek yemeyi seviyorum ama canım sıkıldıkca aklıma neden yemek geliyor anlamadım.sanki midemde canavar var kazınıp duruyor.mesela hasta olduğum zamanlar iştahım olmadığı zamanlar kendimi yemek için zorlarsam iştasız yediğim yemekten hiç zevk almıyorum sanki ot yiyormuş gibi oluyor.ALLAH önemli hastalık veripte bizi yeme içmeden kesmesin.ben dedemde görüm okadar iştahlı adam kanser yüzünden iştahı gitti.yiyemez hale geldi.aslında vucudun besinede ihtiyacı var ama kararında.o yüzden iştahlı ama kararlı yemek istiyorum oda olmuyor.

Son düzenleme:
Back
X