Yks ve lgs anneleri bana yardımcı olabilir mi?

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.108
333
36
Merhabalar, ben önümüzdeki Ağustos itibariyle bir özel ders ofisi açmış olacağım. Şu an tadilat sürecindeyiz. Konsept tamamen özel ders üzerine olacak. İlkokul birinci sınıftan, lise mezuna kadar tüm kademeler için özel ders vereceğiz. İlkokul grubunda daha çok ödev destek/takip şeklinde planlıyoruz. Bunun yanı sıra koçluk ve deneme kulübü de olacak.

Çocukları sınavlara hazırlanan annelerden biraz bilgi ve tavsiye almak istiyorum. Çocuklarınızı kursa mı göndermeyi tercih edersiniz yoksa bu tarz özel ders ofisine mi? Bir özel ders ofisinden beklentiniz neler olabilir? Bir de fiyat konusunda kursları aşağı yukarı biliyorum. Özel ders bundan daha farklı fiyatlandırılacak haliyle. Ancak çevremde bu tarz ofisi olan bir tanıdığım yok, fiyatlarını çok bilmiyorum. Bireysel olarak özel ders veren arkadaşlardan ders saat ücretlerini duyuyorum ama kurum bazında örneğin matematik, Fen, Türkçe, İngilizce dersleri alacak bir lgs öğrencisi için özel ders biraz pahalıya geliyor. Burada fiyat belirlenirken paket fiyatı daha aşağıya çekilmeli mi yoksa özel ders olduğu için bir farkı olmalı mı? Bir ortağım var, kendisi eğitim sektöründe gayet tecrübeli ve bunları kendisiyle detaylı konuşacağız ama ben biraz ön bilgi edinmek istedim.

Şimdiden teşekkür ederim
 
Şuracık da yerimi alayım. Bana da böyle bir bilgi lazım önümüzdeki dönem için
 
Bende lgs annesi
Hayırlı olsun şimdiden bildiklerimizi öğrendiklerimizi birbirimizle paylaşabiliriz
Yim önümüzdeki dönem için ogretmenimizle görüştük. Onun tavsiyesi özel ders yönünde. Ama bence tüm derslerden takviye almamız gerektiğini düşündüğümden ben dershane dedim
 

Öğretmeni özel ders tavsiye ettiyse belki sadece belli başlı derslerde eksiği vardır. Tüm derslerden takviye almak yerine, sorun yaşadığı derslerden özel ders + deneme alarak ilerlemek de bir seçenek olabilir. Zamanın çoğunu eksik olduğu derslere ayırmış olur.
 
Benim kizim onumuzdeki hafta lgsye girecek.
Bu donemde dersane tercih ettim. Dersane de biraz fark versem, daha ozel sinifi olan bir bolum vardi.
Ozel ders aldirma imkani da var ayrica.

Birden fazla dersaneyle gorustum.simdi cocuk caliskansa, veli fiyata bakiyor. Cunku calisan cocuk ,o dersanedede kazanir.

Baslangic icin fiyati uygun tutarsaniz ,tecrubenizi kanitlarsaniz tercih edilirsiniz. Cunku en iyi reklam, ogrencilerin ve velilerin birbirine anlatmasi ile oluyor. yeri okul bolgesine yakinsa , yine tercih edilebilirsiniz.
 
Her cocuk farkli, eger cocuk planli ve istegi ile calisan bir ogrenciyse ,ozel ders tercih edilebilir.

Ama ev de ders calisabilecek gibi degilse dersane daha mantikli bence de.
Ben de kizimi bu sebeple dersaneye verdim.
 

Haklısınız, belki de paket dersleri bile kursla aynı fiyata sunmak iyi bir kazanım olabilir bizim için. Yerimiz hem okul bölgesine yakın hem de 5 etaplık bir TOKİ’nin ortasında. Gelişmiş bir bölge. Eğitimli velilerin olduğu bir yer ve henüz bizim konseptte bir yer yok orada.

Kızınıza şimdiden başarılar diliyorum
 
Her cocuk farkli, eger cocuk planli ve istegi ile calisan bir ogrenciyse ,ozel ders tercih edilebilir.

Ama ev de ders calisabilecek gibi degilse dersane daha mantikli bence de.
Ben de kizimi bu sebeple dersaneye verdim.

Evet bu da önemli bir kriter. O açıdan da koçluk düşündük aslında. Bir de çocukların gün boyu orada kalıp çalışabilmesi için de bir alan düzenledik. Özellikle mezun öğrenciler gün boyu kalıp ders çalışabilecekler.
 
Gun boyu calismasi icin alan olmasi cok iyi.

Mini bir deneme yapip, indirim de yapabilirsiniz.

Simdi insan cocugunu az cok biliyor.
Benim cocugum sinava girip diger yerlerden iyi bir indirim alacaksa, ben o yeri tercih ederim

Aslinda kocluk ve ozel ders cok degerli, bu yuzden de fiyat yuksek oluyor zaten.
Herkesin maddi durumu buna yetmiyor. Siz paketler sunun, baslangic icin kisa sureligine su fiyat deyin

Biraz memnun kalan velileriniz olursa, o zaman talep gorursunuz. O zaman insanlar cok fiyata bakmaz
 

İlk sene bol bol indirim ve kampanya yapmalıyız demek ki teşekkür ederim yorumunuz için
 
Benim arkadaşım açtı sadece mezun çalışıyor ve sayısal dersler bence alanı daraltın çoğu büyük dershane bile ayırıyor özel okullar ayırıyor. O da paket paket ilk sene sadece matematikti mesela. Ben veli olsam ilkokul bebemi liselilerle aynı ofiste istemezdim
 
Haklisin gisla bence de .
Ama aoyle yapilabilir, benim kizin hafta da 3 gun dersanesi vardi. Belli gunlere ayrilabilir.
Ama ben olsam ilkokul hic tercih etmem.
Cunku bana gore cok basit bir surecti.
 
Haklisin gisla bence de .
Ama aoyle yapilabilir, benim kizin hafta da 3 gun dersanesi vardi. Belli gunlere ayrilabilir.
Ama ben olsam ilkokul hic tercih etmem.
Cunku bana gore cok basit bir surecti.
Çevremde gönderen var mesela okul çıkışı servisle alıyor ödev yaptırıp geri yolluyor çalışanlar gönderiyor evde durmasın diye. Herkese hitap edemez bir yer
 
İlkokuldayken oğlumu etüt merkezine yolluyordum. Öğle yemeğini de orada yiyordu. Çıkışta da akşam yemeğini yiyip ödevlerini yaptırıp gönderiyorlardı. Benim için nimetti.
Şimdi seneye lgs ye girecek bu yaşına kadar matematik özel ders aldırdım. Ağustos ta dershaneye başlayacak. Deneme sonuçlarına göre yine takviye ders aldırabilirim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…