Şuracık da yerimi alayım. Bana da böyle bir bilgi lazım önümüzdeki dönem için
Yim önümüzdeki dönem için ogretmenimizle görüştük. Onun tavsiyesi özel ders yönünde. Ama bence tüm derslerden takviye almamız gerektiğini düşündüğümden ben dershane dedimHayırlı olsun şimdidenbildiklerimizi öğrendiklerimizi birbirimizle paylaşabiliriz
Bende lgs annesi
Yim önümüzdeki dönem için ogretmenimizle görüştük. Onun tavsiyesi özel ders yönünde. Ama bence tüm derslerden takviye almamız gerektiğini düşündüğümden ben dershane dedim
Her cocuk farkli, eger cocuk planli ve istegi ile calisan bir ogrenciyse ,ozel ders tercih edilebilir.Bende lgs annesi
Yim önümüzdeki dönem için ogretmenimizle görüştük. Onun tavsiyesi özel ders yönünde. Ama bence tüm derslerden takviye almamız gerektiğini düşündüğümden ben dershane dedim
Benim kizim onumuzdeki hafta lgsye girecek.
Bu donemde dersane tercih ettim. Dersane de biraz fark versem, daha ozel sinifi olan bir bolum vardi.
Ozel ders aldirma imkani da var ayrica.
Birden fazla dersaneyle gorustum.simdi cocuk caliskansa, veli fiyata bakiyor. Cunku calisan cocuk ,o dersanedede kazanir.
Baslangic icin fiyati uygun tutarsaniz ,tecrubenizi kanitlarsaniz tercih edilirsiniz. Cunku en iyi reklam, ogrencilerin ve velilerin birbirine anlatmasi ile oluyor. yeri okul bolgesine yakinsa , yine tercih edilebilirsiniz.
Her cocuk farkli, eger cocuk planli ve istegi ile calisan bir ogrenciyse ,ozel ders tercih edilebilir.
Ama ev de ders calisabilecek gibi degilse dersane daha mantikli bence de.
Ben de kizimi bu sebeple dersaneye verdim.
Gun boyu calismasi icin alan olmasi cok iyi.Evet bu da önemli bir kriter. O açıdan da koçluk düşündük aslında. Bir de çocukların gün boyu orada kalıp çalışabilmesi için de bir alan düzenledik. Özellikle mezun öğrenciler gün boyu kalıp ders çalışabilecekler.
Gun boyu calismasi icin alan olmasi cok iyi.
Mini bir deneme yapip, indirim de yapabilirsiniz.
Simdi insan cocugunu az cok biliyor.
Benim cocugum sinava girip diger yerlerden iyi bir indirim alacaksa, ben o yeri tercih ederim
Aslinda kocluk ve ozel ders cok degerli, bu yuzden de fiyat yuksek oluyor zaten.
Herkesin maddi durumu buna yetmiyor. Siz paketler sunun, baslangic icin kisa sureligine su fiyat deyin
Biraz memnun kalan velileriniz olursa, o zaman talep gorursunuz. O zaman insanlar cok fiyata bakmaz
Haklisin gisla bence de .Benim arkadaşım açtı sadece mezun çalışıyor ve sayısal dersler bence alanı daraltın çoğu büyük dershane bile ayırıyor özel okullar ayırıyor. O da paket paket ilk sene sadece matematikti mesela. Ben veli olsam ilkokul bebemi liselilerle aynı ofiste istemezdim
Çevremde gönderen var mesela okul çıkışı servisle alıyor ödev yaptırıp geri yolluyor çalışanlar gönderiyor evde durmasın diye. Herkese hitap edemez bir yerHaklisin gisla bence de .
Ama aoyle yapilabilir, benim kizin hafta da 3 gun dersanesi vardi. Belli gunlere ayrilabilir.
Ama ben olsam ilkokul hic tercih etmem.
Cunku bana gore cok basit bir surecti.
Benim evimin yakininda da var . Aynen daha cok calisanlara hitap eder.Çevremde gönderen var mesela okul çıkışı servisle alıyor ödev yaptırıp geri yolluyor çalışanlar gönderiyor evde durmasın diye. Herkese hitap edemez bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?