Bu ne bu şimdi?? insanları meraklandırmakmı amaç Kardeşim madem anlatmıyacaksın açma konu hey allahım yaa..
Sen de haklısın aman ne bileyim ...Yazı düz şiire benziyor ..O kadar oturup yazmış toparlamış. Anlatsa daha makbul neye istinaden ümitsiz veya umutsuz Öyle sıkıntılar okuyorum ki yer işgal ettikleri için kızıyorum..Tamam herkezin derdi kendine göre ama dert edilmeyecek şeyler var.Hem burası dert köşesi şiir edebiyat köşesi değil..çok sert tepki veriyorsunuz bence
illaki şuraya gittim şu oldu bana şunu dediler bunu dediler başımada bu geldi... gibi
açık ve net cümleler mi bekliyorsunuz
ümidim kalmadı umudum kalmadı mutsuzum diyor yetmez mi
mutsuzluğunun sebebi bu kadar mı önemli sizin için
anlatmak isteseydi siz sormadan anlatırdı herhalde
amacın ne deyip azarlarlamak yerine moral verseydiniz
belki de bir insana yardım etmiş olacaktınız...
Sen de haklısın aman ne bileyim ...Yazı düz şiire benziyor ..O kadar oturup yazmış toparlamış. Anlatsa daha makbul neye istinaden ümitsiz veya umutsuz Öyle sıkıntılar okuyorum ki yer işgal ettikleri için kızıyorum..Tamam herkezin derdi kendine göre ama dert edilmeyecek şeyler var.Hem burası dert köşesi şiir edebiyat köşesi değil..lmaz:
Canım ben de diyorum ki edebiyat yapmak isterseniz başka bölüme dert anlatmak isterseniz bu bölüme burda insanlar sıkıntılarını anlatır .Ben mi yanlış biliyorum...Boşuna savunuyorsunuz ..Ben yine arkadaşa yardımcı olamadığımız için kızdım ya neysee.İyi geceler size..size göre şiir gibi gelebilir o üyeye öyle gelmemiş ki yazmış
yazıya birazcık şiirsellik katmış edebi bir dille anlatmaya çalışmış
kötü bir şey mi yapmış anlamadım
neyse ne sorunu var ki umutsuzum mutsuzum yazmış
mutsuzluğunun nedeni kendini bağlar paylaşmak zorunda değil
Canım yorumların çoğu konuyu açar mısınız diyor.E haliyle merak ediyor insan.Anlatmak zorun da değil tabi ki ama burası yeri değil sadece insanları meraklandırdı..Arkadaş yanlış anlıyor beni.akidem haklısın canım,aynı şiir gibi yazmış bende bişey anlamadım doğrusu yazmış ve çekip gitmiş ama olmaz ki böyle dimi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?