yle bir dert ki bu bende ki...Dile gelmiyor!

biri kuyuya tas atmis kirk kisi oraya bakiyor ....hangi kitaptan alinti bu???

arkadaşlar arkadaşın profilinden konularına bakarsanız annem konusunda derdinin ne olduğunu anlarsınız benim bile dilime gelmiyo söylemeksenağlama,arkadaşım ümitsiz olma herşey Allahtan lütfen dirayetli ol ve dua et...

'Birgün çok büyük bir dert ile karşılaşırsan ,Allah'a dönüpte ,Allahım benim çok büyük bir derdim var deme.
Derdine dön deki; benim çok büyük bir RABBİM var de.'
Süper sözmüş

derdini burda dile getirmior demek o kadar özel ama bu yazıyı buraya yazıp biras rahatlamış ben böyle düşünüyorum

Kurban olduğum Allah hiçkimseye kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş
Herkesin kendi derdi kendine başkalarından daha büyükmüş gibi gelir
O an için kişiye öyle gelir Niceleri vardır ki besleyip nice umutlarla büyüttükleri
evlatlarını kara toprağa kendi elleriyle vermişlerdir ama yinede acısı içinde
kor gibi yansada zaman herşeyin ilacı densede o kor hayatı boyunca hiç mi hiç sönmez
aksine zamanla acısı dahada büyür alevlenir çocuğun var mı bilmiyorum ama
varsa eğer ve hayattaysa onun şu an sağlıklı ve hayatta olduğunu bilmen bile
yaşamdan tat almana yaşama daha bir sıkı sıkıya bağlanmana yeterde artar bile

HAYAT ÇOK KISA ÇOCUKLARININ VE KENDİ SAĞLIĞIN YERİNDEYSE
HİÇBİR ŞEY İÇİN ÜZÜLMEYE DEĞMEZ

Allahım hep yanında olsun içine huzur ve mutluluk versin

ben baktım profiline ama bulamadım
yine de Rabbim yardımcısı olsun kimseye katlaabileceğinden büyükdert vermesin

arkadaşlar profilinde istatistikler bölümünde paylaştığı konularda annem konusunda yazıyo zaten derdi ordanda anlayabilirsiniz ama bazı arkadaşların sayesinde devamınıda yazmıcana eminim,arkadaş şurdan azda olsa teselli bulmak için derdini paylaşmak istemiş birazda olsa,bin pişman ettiniz yani...

bu zor günleri çabucak atlatırsın inşallah.umarım huzur ,sağlık ve mutluluk dolu günlere bir an evvel kavuşursun:teselli:.arkadaşlar,yorum yapmadan önce lütfen daha önceki konularını okuyalım.o zaman daha iyi anlarız,arkadaşımızı.dualarım seninle.

ben kimseyi kızdırmak yada meraklandırmak için yazmadım.sadece gerçekten taşıyamayacağım yüklerimden azda olsa sıyrılmak istedim.2 gündür net.te sorun oluştuğu için girememiştim siteye yoksa geçekten kimseyi kızdırmak istemem.beni savunan arkadaşlarada çok teşekkür ederim...insan insanın halini anlıyor işte...

her insanın huyu farklıdır ben sorunlarımı paylaşamıyorum.onları aşmadan,tartmadan,kurtulmadan anlatamıyorum.şuan çok zor bir sınavdan geçiyorum.gerçi 5 yıldır bitmedi bitemedi bu sınav.artık sonunda mukafat mı gelir,ölüm mü bilemem..çünki gerçekten güç,derman,sabır,hiç birşey kalmadı..
eşim gelidi kapatıyorum yarın nedenleri yazıcam iyi geceler

mandmcım evet doğruyu söylüyorsun.kimseye anlatmak zorunda değilim,sırf beni anlatmaya zorluyacak die psikolağa bile gitmeye korkuyorum.içim çok acıyor.ama inanıyorum ki geçicek herşey.işte o zmn herşeyi tek tek anlatıcam...destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim..

olumsuz yazılan yazılara takılma bizler senin yanındayız
bizler dert kardeşiyiz ve kimimiz anlatarak kimimiz anlatmadan
yüzeyden paylaşıyor sen yazarak rahatlıyorsan yaz bacım biz burdayız

tozşeker Allah yardımcın olsun derdin neyse en kısa zamanda istediğin gibi çözümlensin inşallah!
ve inan şairane diline hayran kaldım ve çok duygulandım...
Allah kimseye çekebileceğinden ağır yük vermezmiş.
dayan sabret bir gün hepsi bitecektir...:Saruboceq:

olumsuz yorumları ve sizi haksız yere yargılayanarı göz ardı edin
sitenin bu bölümü böyle yazılara alışkın değil
bazılarına şiir gibi hikaye gibi gelmiş ne yazık ki
ama burda önemli olan yazıların şiirselliği değil onları yazdıran nedenler
anlatmak külfet olacak yaranızı deşecekse anlatmayın
derdinizi hangi şekilde anlatmak istiyorsanız öyle anlatın
bazıları anlamasada sizi anlayan birileri elbette çıkacaktır...

Ben yalnızca bu kısımla ilgilendim .Bazıları gözüm görmesin falan demiş onlara soracak değiliz..

Ben yalnızca bu kısımla ilgilendim .Bazıları bu yorumu yapanları gözüm görmesin falan demiş onlara soracak değiliz..

Ben yalnızca bu kısımla ilgilendim .Bazıları bu yorumu yapanları gözüm görmesin falan demiş onlara soracak değiliz..

o bazıları ben değilim benim üzerimden cevap vermeyin kimseye
şuna dikkatinizi çekmek istiyorum
konu başılığı
Öyle bir dert ki bu bendeki... Dile gelmiyor!
umarım cevabınızı almışsınızdır
hala olmayan haklılığınızı ispatlamaya çalışmazsınız
ayrıca şunuda belirteyim boşuna savunuyorsunuz demişsiniz
şuclular savunulur hanımefendi..!!!
ortada ne bir suç nede suçlu var
doğal olarak savunma yapmıyorum kendi fikirlerimi yazıyorum

Hayır yorumunuzda ki tek cümle beni ifade ediyordu kullandım. Ve o bazıları siz değilsiniz geçmiş yorumlara bakarsanız gözüm görmesin demiş biri ..Bu ne egoistliktir kendinizi her şey sizinle ilgili değil ben gerçekten başkasına cevap veriyordum.Hanım efendi!!

Tartışacak başka birini bul sanırsın hakaret ettim.

haddinizi aşmayın
egoist falan ne demek
siz ne hakla bana hakaret ediyorsunuz
ben sadece benim üzerimden cevap vermeyin dedim o kadar..!!!
sizinle tartışmak gibi bir niyetim asla yok
ama hakaret ettiğiniz göre sizin var demektir
lütfen yazdığınız kelimelere dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…