Ynt: medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UC

kopuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
377
5
118
İstanbul
35 e yeni girdim cnm 39.haftada sezeryan olucam sizinki kacinci haftada alinicak nagihan hnm dan herkes cok memnun hic korkmayin bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 29.haftanin içindeyim eğer acil bi durum olmazsa bende 39.haftada sezeryan olucam.burdaki yorumlari okuyarak gitmistim nagihan hanima ve bende çok memnunum kendisinden hatta tahlillerimde bazi degerlerim düşük çıkıyor ondan biraz sıkıntı yapmıştım ama kendisi o kadar sakin ki çok rahatlatiyor beni.

Kizlar bugun kontrolum vardi medipolde dogum yapacaklar icin yaziyorum gebe danismanindan dogum cantasi icin istenilenleri aldim dogum katini gezdim kapi susleri cok sekerdi ayrica lohusa serbet ikramlari varmis listede ise sunlar var ;
Sizin icin ; elbise tarzi gecelik
Terlik
Kagit havlu
Bebek icin; hastahane cikisi 2 adet
Eldiven
Bebeginizin getirilicegi araba icin ince bir battaniye veya carsaf
Puset
Bebek bezi
Emzirme icin yastik getirebilirsiniz
Hepsi topu topu bukadarmis bende birsuru sey koymustum cantaya :)) bu arada bnm sezeryan bu liste ona goremi verildi bilmiyorum

Puset niçin gerekli ki aciliyetli bişey mi o yeni dogmus bebek için bi de sezeryan olmasını siz mi istiyosunuz hanımlar hastane sezeryana cok meraklı dıye duymustum benimde bu kafama takılıyo

Benim yengem ocak 27 de burda doğum yaptı parası olduğu için tercih etti. Bence çok pahalı. 3000 li bir fiyata çıktılar 2 gece ve sezeryanla.
Ablamsa 2012 kasımda batı bahat ta sezeryanla doğum yaptı biz çok memnun kaldık.
ABlam bütün kontrollerini testlerini kanuni sultan süleyamn hastanesinde yaptırdı. sadece doğum için özele gitti 700 liraya çıktık. 2 gece kaldı gene ve sezeryan.

Oncelikle gecmis olsun herkese.onemli olan ozellikle sezeryan dogumda aman annelerr nolur dikkatt yenidogan yogun bakim.allah kimsenin evladini oraya dusurmesin ama gercekten cok onemli.parasi degil hastaneni. Donanimi kullandigi teknik ameliyatta hijyen dr hastaya olan yakinligi benim ici. İlk sirqda. Parasina bakip aldanmayin.

Back
X