- Konu Sahibi gulsahkacan
Merhaba anneler bende allaha sukurler olsunki dogum yaptim. Normal dogumu cok istememe ragmen olumsuz sebepler nedeniyle sezaryen dogum yapmak zorunda kaldim sağlık olsun kismet boyleymis dedim .37.haftaya kadar calistim annemde sehir disindan bana yardim icin tamda izne ayrildigimda geldi biz ev temizligi dogum hazirligi derken ara ara hazirlik kasilmalarim artiyordu bi ara 39.haftadayken 20dakikada bir kasilmalarim olmaya basladi ama rutin bir hal alip sureler kisalmiyordu . Dogumdan iki gun oncesi 22 mayista gece oldukca kasilma sikayetleriyle hastaneye gittim nstye girdim ve nöbetçi doktora gittim ne ultrasonla bakti nede diger muayeneleri yapti ve senin sancin yok dedi gonderdi eve beni. Ertesi gun ara ara kahverengi akintilarim geldi tabi ben bunlarla birlikte kasilmalari bekliyorum ama yok kasilma falan. Derken o gunde gecti 25 mayis sabah 4 gibi kirmizi akintim geldi ve ciddi olmasa da camasirim islanmisti. Esime uyandığında bugun mutlaka doktora gitmemiz gerektiğini söyledim ve oglen 13 sularında hastaneye gittik gunlerden pazar oldugu icin doktorum yoktu nobetci baska bir doktor vardi ve iyiki o varmis. Haftamizi doldurdugumuzu bebegin suyunun hic kalmadigini ve kafasinin buyuk olmasindan dolayi bir turlu cikamadigini bu yuzdende kasilmalarin hep bir seviyeye geldigini devam edemedigini bizi tek sevindiren seyin bebek harekatlerinin normal oldugu dedi. Bunu soyleyince basimdan asagi kaynar sular döküldü doktorun yuzunu ameliyatta gormemis olsam hatirlayamazdim cunku gozum kararmis korkudan. Acil sezeryana alalim hazirliginizi yapin dedi. Eve geldik annem gorumcm Kayinvalidem hazirlandik yola ciktik. Hastaneye geldik ama bende hem mevcut durum hemde sezaryen dogum nedeniyle inanilmaz bir korku olustu. odaya alindim hazirliklar yapildi ve saat sekize dogru ameliyathaneye giris yaptim esimin beni ugurlayisi hala gözümün önünden gitmedi. Ameliyathaneye girdim ama herkese soyledigim sey beni tamamen uyusturun ben cok korkuyorum dayanamam dedim . Gel gelelim ki anestezi uzmani sagolsun o iyiligini hic unutamam benimle o kadar güzel konustu ki ikna oldum sonrasinda spinal anestezi için beni oturur pozusyona aldi ve igneyi belimden yapti. Sonra oglumu once allahin izni sonra kendi hekimligiyle bana bağışlayan doktorum basladi ameliyata her asamayi bana anlatıyordu. O kadar rahattimki iyiki anestezi uzmanini dinlemisim dedim kendi kendime. Derken oglumun ilk sesini duydum ve hemen gogsume yatirdilar kokladik birbirimizi. Tabi o an kisa surdu hemen gerekli kontroller icin aldilar oglumu ve benim sezaryen islenlerime devam ettiler bu arada doktorum bu kadar badireden sonra izin verirseniz gobek adini kendi ismim olan hakan koyabilir miyim dedi memnuniyetle kabul ettim ve ameliyathaneden ciktim bu arada canim kocam surekli beni sormus asansordende ılk o karsiladi beni zaten. Odama geldim sonra ozanim geldi sutum hemen gelmemis olsada emzirdim bir saat sonrada sutum geldi zaten. Allah herkese bu duyguyu yasatsin ve cocuklarimiza uzun sağlıklı ömür nasip etsin .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.