YOGA YAPAN Hamişler var mı?

fufuemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
18
1
86
İstanbul
Sevgili annelciker normal doğum için kurs eğitim falan araştırırken hamilelikte.yoganin çok yarar sağladığını keşfettim ama evim yoga merkezlerine uzak olduğu için cd alıp evde uygulamaya başladım. Bel ağrılarına iyi geliyormuş dediler.içinizde yapan varsa sorularım olacakti ben şimdi 6. Yapayım gec mi kaldım acaba başlamak için?

Sevgili annelciker normal doğum için kurs eğitim falan araştırırken hamilelikte.yoganin çok yarar sağladığını keşfettim ama evim yoga merkezlerine uzak olduğu için cd alıp evde uygulamaya başladım. Bel ağrılarına iyi geliyormuş dediler.içinizde yapan varsa sorularım olacakti ben şimdi 6. Yapayım gec mi kaldım acaba başlamak için?

bence geç kalmadın canım ben 16 haftalıkken başladım haftada bir merkeze gidiyorum bi gün de evde kendim yapıyorum. kesinlikle yararının olacağına inanıyorum çünkü doğum eğitimine de başladık geçen hafta eğitimin yarısı yoga ile geçti:)

Ay ne güzel sevindim :) gec kalmadigima ,senin eğitim merkezin nerede? Ben de çok istedim ama uzak olunca vaz geçtim peki yogayı her gün mü yapmalı yoksa bir gün arayla mı?

Ay ne güzel sevindim :) gec kalmadigima ,senin eğitim merkezin nerede? Ben de çok istedim ama uzak olunca vaz geçtim peki yogayı her gün mü yapmalı yoksa bir gün arayla mı?

ben izmir bornovadayım yoga academy e gidiyorum evime çok yakın.. ben haftada iki gün yapıyorum ama sen istiyorsan hergün günde 1 saat yapabilirsin diye biliyorum.. tabi doktorun yoga yapmana izin verdiyse..

ben izmir bornovadayım yoga academy e gidiyorum evime çok yakın.. ben haftada iki gün yapıyorum ama sen istiyorsan hergün günde 1 saat yapabilirsin diye biliyorum.. tabi doktorun yoga yapmana izin verdiyse..

tamam canım çok teşekür ederim doktoruma sormamıştım arayayım bakalım ne diyecek? tabi ben istanbul da olduğum için zaman mekan sıkıntısı yaşıyorum:)

Merhaba,
Ben yoga eğitmeniyim. Evet hamilelikte yoga çok faydalı. Hala başlayabilirsiniz. 3. aydan sonrasında herhangi bir sakınca yok.
Konusunda tecrübeli bir eğitmenle çalışmanızda yarar var ancak ondan sonra kendiniz çalışırsanız daha iyi olur. Her şeyden önce doktorunuzdan onay almak kaydıyla tabi.
Sevgiler,
Tina İskender

slm ben bu konuyu doktoruma sordum daha ilk aylarda ama daha çok erken son aylara doğru yap dedi erken doğuma sebep olurmuş...bende şu nefes egzersizleri yapmak istiyorum acaba bu yoga cd lerinde nefes egzersizi bölümüde bulabilirmiyim ?

Merhaba,
Ben yoga eğitmeniyim. Evet hamilelikte yoga çok faydalı. Hala başlayabilirsiniz. 3. aydan sonrasında herhangi bir sakınca yok.
Konusunda tecrübeli bir eğitmenle çalışmanızda yarar var ancak ondan sonra kendiniz çalışırsanız daha iyi olur. Her şeyden önce doktorunuzdan onay almak kaydıyla tabi.
Sevgiler,
Tina İskender

çok teşekkür ederim. ben de çok istedim bir eğitmenle çalışmak ama evim istanbul başakşehir de yoga ve hamilelik eğitimleri için çok araştırdım ama maalesef yol ve trafik sıkıntılı olunca hevesim kursağımda kaldı.o yüzden cd ile çalışıyorum. doktoruma sordum senin için hiç bir sakınca yok yapabilirsin dedi. Tina hanım hergün yapılmalı yoksa 1 gün ara ile mi?

slm ben bu konuyu doktoruma sordum daha ilk aylarda ama daha çok erken son aylara doğru yap dedi erken doğuma sebep olurmuş...bende şu nefes egzersizleri yapmak istiyorum acaba bu yoga cd lerinde nefes egzersizi bölümüde bulabilirmiyim ?[/QUOTE

zaten yoga yaparken en önemli şeylerden biri nefes ve zihin rahatlaması olduğu için devamlı doğru nefes alıp vermeyle ilgili egzersizler var. doğum sırasındaki nefes egzersizleri için cdnin sonunda kısa bir egzersiz var.

selam,

ben de 1.5 aydır yapıyorum.doktora ilk aylarda sormuştum ,zorlayıcı hareket olmadıgı sürece yapabilirsin demişti.
kitaapçıdan bir cd almıştım,hamilelikte yoga diye onu izleyerek yapıyorum.
bazen çok sıkılıyorum ama çok rahatlatıyor.
haftada 2 gün yapmaya çalışıyorum.
yürüyüş yapıp,kondisyon bisikletine biniyorum.
bu egzersizleri yapmazsam çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi.

Back
X