Yoğun Anksiyete ölüm ve kanser olma korkusu

Siz neler yaşadınız? Psikolog ve psikiyatri seansları çok pahallı bulunduğum yerde sordum 3500 tl diyorlar maalesef mümkün olmuyor gitmek
Bence tamamen çare değil belki o an rahtlarsınız ama kalıcı çözüm değil
Dua
Ben Esmaları çok çekiyorum içim daraldığı an namaz kılıyorum
Kafa dolu oluncada vesvese gelmiyor

Bence tamamen çare değil belki o an rahtlarsınız ama kalıcı çözüm değil
Dua
Ben Esmaları çok çekiyorum içim daraldığı an namaz kılıyorum
Kafa dolu oluncada vesvese gelmiyor
Evet bende çokça okuyorum namaz da kılıyorum kesinlikle çok çok faydası var

Sizin bahseetiginiz herşey aynıydı bende mantık devre dışı kalıyordu asla mantıklı düşünemiyordum. saçma sapan şeyler düşünüp sanki öyle olmuş gibi vücudun tepkiler veriyordu nabız yükselmesi terleme baş dönmesi sürekli bir heyecan hali.hayattan keyif alamama sürekli bişey olcak korkusu hastaneye gidersem ölürüm,dışarı çıkarsam kesin düşüp bayılırım vs vs aklınıza gelebilcek herşeyi yaşadım.ay düşer mi acaba diye panik atak geçirdim ya düşerse diye

Siz neler yaşadınız? Psikolog ve psikiyatri seansları çok pahallı bulunduğum yerde sordum 3500 tl diyorlar maalesef mümkün olmuyor gitmek
Sağlığınızdan önemli değil.ruh ve akıl sagligida fiziksel organlarımız kadar önemli.ihmal etmeyin

Kesinlikle önemli değil ama durum olmayınca elden gelen bir şey yok maalesef
Magnezyumu araştırın ben bilmiyordum doktor diyince araştırdım anksiyete fibromiyalji beyin işlevlerine bile iyi gelen formları var

Kralı var bende .sürekli korku filmi çekiyor beynimyarışalım mi

Kralı var bende .sürekli korku filmi çekiyor beynimyarışalım mi
Bende şuan aynıyım mantık devre dışı bu gün ilaca başladım tam 20 yıldan fazladır çekiyorum bu illet hastalığı. Yıllardır burayı takip ediyorum hep okuyorum biraz olsun rahatlıyorum yalnız değilim diye. Sizler nasılsınız herkes iyi mi çok merak ediyorum umarım herkes çok iyidir

Hiç.tedavi olmadınız mı
Oldum zamanla geçti iyileştim bıraktım ilacı ara ara yokluyordu inatla ilaçsız altlatmaya çalıştım ve ne yazık ki geçmedi hatta çok ilerledi. Şuan kötüyüm

Oldum zamanla geçti iyileştim bıraktım ilacı ara ara yokluyordu inatla ilaçsız altlatmaya çalıştım ve ne yazık ki geçmedi hatta çok ilerledi. Şuan kötüyüm
O yüzden buraya geldim kimseyle konuşmuyorum bu konuları anlayamazlar beni çünkü. Biz birbirimizi anlarız yorumları okuyup kendimden bi parça bulmaya çalışıyorum ya da iyileşenlerden motive olmaya çalışıyorum

Maalesef başa gelmeden kimse bizi anlayamaz sizin tam olarak korkunuz nedir keşke tedavi için bunca zaman b3klemeseydiniz neden tedavi olmadınız

Maalesef başa gelmeden kimse bizi anlayamaz sizin tam olarak korkunuz nedir keşke tedavi için bunca zaman b3klemeseydiniz neden tedavi olmadınız
Cok pardon tedavi olduğunuzu yazmışsınız ne güzel ilaçlarla düzelmişsiniz bşr ara neden bi daha kullanmak istemediniz

Bu hastalık bende küçüklüğümden beri var aslında tedavi olsaydım belki bu kadar ilerlemezdim fakat ailem bilinçli değildi ve muhtemelen o zamanlar psikolojik rahatsızlıklar pek bilinmezdi ben en ufak bir olayda hasta olur günlerce yatardım. Tanıdığımız birini kaybetsek ya da hasta olsa ya da kaza yapsa kavga gürültü olsa ne bilim böyle telaşlı şeylerden hep korkardım olayı duyduktan sonra hemen istifra ederdim haftalarca yatardım acile götürüp sakinleştirici vurdururlardı sonra geçerdi ben 36 yaşındayım bu arada yani kendimi bildim bileli böyleyim. Hastalığın teşhisi 2014 yılında oldu yine yakın akrabamızı kaybettik ben yine çok kötü oldum sonra doktora gittim yoğun anksiyete kaybı bozukluğu dedi doktor ilaçlar tedaviler derken kendime geldim 2. Çocuğum oldu hayat telaşına düştüm ara ara yoklasa da idare ediyordum taki bu güne kadar. Şimdi yine tavan yaptı ve baş edemiyorum tekrar ilaç almaya başladım. Bende yakınlarımı kaybetme korkusu vardı. Şimdi de ve bana bişey olursa çocuklarıma kim bakar korkusu var

Umarım bi an önce toparlarsın canım hamgi ilaca başladın

`