• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yogun bakimda yatan hasta ile görüş?

medpolmm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
13
Bir yakınım yogun bakimda kendisinin yemek yeme esnasında soluk borusundan ciğerine küçük yemek parçaları kaciyor ve oksijensiz kalıyor ne yazık ki daha sonrasında entube etmek istiyorlar fakat ailesi kesinlikle izin vermiyor bunun sonucunda oksijen alışverişini sağlamak açısından yogun bakıma alınıyor ben 1. Derece yakını değilim ama görüşme sağlayabilir miyim hayati riski olan bir hasta değil hatta durumu çok şükür iyiye gitmiş belki odaya bile alınabilirmis bir bilginiz var mı?

babam yoğun bakımda yattı 1 ay. birinci derece yakınları hariç kimse alınmadı. zaten yoğun bakıma alındığında yanına girebilecek kişiler listesi veeilmişti yani isimleri alındı. sadece cocukları ve esi kabul edildi. babam da bilinci açık ve takip altındaydı beyinde pıhtı olduğu için. ama sadece abim görüşüne girebildi. odaya çıktığında ziyaret edebildi tüm tanıdıklar.

Bulunduğu hastanenin disiplinine bağlı ben yoğun bakım hemşireliği yaptım devlet hastanesinde ve her gün hasta başı 1 kişi 5 dk görüş veriyorduk ve bu kişilerin kan bağıyla ilgilenmiyorduk. Kapıda aile kime karar verirse güvenlik onu içeri getiriyordu.

Bulunduğu hastanenin disiplinine bağlı ben yoğun bakım hemşireliği yaptım devlet hastanesinde ve her gün hasta başı 1 kişi 5 dk görüş veriyorduk ve bu kişilerin kan bağıyla ilgilenmiyorduk. Kapıda aile kime karar verirse güvenlik onu içeri getiriyordu.
Teşekkür ediyorum öncelikle umarım normal odaya çıkar da görürüz diyelim o halde

Back
X