Yoğun Mobbing Etkisi

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.891
598
Merhaba 2020 yılında kamuya öğretmen olarak atandım. Atandiğim kurumda bir tane ruh hastası dengesiz evlilikten korkan manyak ama kendini çok efendi gösteren birine bulaştım . Sonrasında iki kişiyi daha yanına alarak kurum içinde yapmadıklarını bırakmadılar bana en son şikayetçi oldum ve idari soruşturma geçirdik. Bunun sonucunda iki ay öncesinde o kurumdan beni başka kuruma aldılar henüz sonuçlanmadi cezalar belli değil. Kurtuldum ama psikolojim berbat durumda meslek aşkımı bitirdiler kafamda hala olan durumlar dönüp duruyor ve biraz da takıntı yaptım nasıl aşabilirim ? Enkaz gibi hissediyorum kendimi kendi pisliklerini hep benim üstüme bulsatirdilar ne iftiraları bitti ne çamurlari. Haksızlığı hazmedemiyorum .

Soruşturma konusu tam olarak nedir? Ki siz farklı kuruma geçerken karşısınızdaki kişiler neden yer değişikliği yaşamadı?

Konunuz çok kapalı olmuş sizin olayı ve olay karşısında duruşunuzu bilemediğim için hakkınızda hayırlısı olsun diyelim.

Evet gönül ilişkisi vardı ben ruh hastası olduğunu öğrenince görüşmeyi kestim .okulda saçma sapan hareketler peşimde dolasmalar falan sürekli devam etti ve diğer ikisi de kankasiydi .

Sorusturma konusu taciz mobbing ve küfür. O okulda çalışmak istemediğimi ben söyledim ve beni aldılar diğer cezalar henüz belli değil.

Merhaba konunuz çok yüzeysel kalmış. Ama öğretmenlik mesleğini tecrübe eden biri olarak şunu söylemeliyim ki aynı okuldakilere bulaşmayın. Çok az sonu mutlu sona giden var. Hep böyle sorunlar çıkıyor. Size de ders olmuştur zaten.

İstemiyorum diyorum belli ediyorum adam laftan bir türlü anlamadı ya .

İstemiyorum diyorum belli ediyorum adam laftan bir türlü anlamadı ya .
Laftan anlamadığı gibi iş yerinizde sıkıntılara yol açmış. Sıkıntılı insanlar her yerde olabiliyor maalesef.

Evet gönül ilişkisi vardı ben ruh hastası olduğunu öğrenince görüşmeyi kestim .okulda saçma sapan hareketler peşimde dolasmalar falan sürekli devam etti ve diğer ikisi de kankasiydi .

Yani yani burda hep yazıyorum, etrafta çok sayıda ruh hastası erkek var. O yüzden herkes iyice baksın, tanısın başına bela edinmesin. Burda manyağın hiç mi suçu yok yazmayın var ama bizim adalet sisteminde erkeklere hiçbir ceza ve yaptırım yok. İşyerinde adam sapıklık yapıyor, taciz ediyor, her şeyi yapıyor ama yöneticiler hiçbirrrrrrrrr şey yapmıyor. O yüzden sapığa denk gelirseniz hakkınızı arayamazsınız muhtemelen ya da kimse ciddiye almaz psikolojinizin bozulduğuyla kalırsınız. Konudaki gibi sapıklar sapıklara ayrıca destek çıkıyor, üstüne kadını da suçlu çıkarıyorlar o yüzden herkes dikkatli olsun.
Kamu spotum bu kadar , sana gelince konu sahibesi geçmiş olsun söyleyecek lafım yok.

Tam olarak neler yaşadın bilmiyorum. İftira mobbing ben de yaşadım zamanında. Gönül ilişkisi olmadığından mı bilmiyorum ama meslek aşkım ölmedi. İstersen bir uzmandan yardım al. Üç yıllıksın daha, önünde yıllar var

Aynen öyle adamın bana mobing yapan kadın kankasi sapikti o da başka bir erkek Öğretmeni taciz ediyordu ve birbirlerini kolladilar hep beyin yoksunları.

tolin konu açıyorsunuz ancak konunuzu net bir şekilde anlatmadığınız için anlaşılmıyor.

Okulda dışlanma sebebinizle ilgili 6 Ağustos 2022 de Çıldırıcam :( isimli bir konu açmıştınız. Siz derdinizi açık bir şekilde anlatmadığınız için, meslektaşınız olan üyeler örnek olaylar yazıp, yaşadığınız durum bu mu , diye sordular.

Örnek olaylarla dolu mesajlardan sonra :

dediniz. Adam evlenmekten kaçıyorsa, size niye evlenme teklif etsin; olaylar nasıl bu noktaya geldi anlattıklarınızdan anlaşılmıyor.

Ya ben de bilmiyorum Şermin ben bilsem anlatacağım zaten . Adamdan uzak duruyorum kaçıyorum aynı ortamda bulunmuyorum adam sürekli peşimde göz hapsinde. İdareye şikayet ediyorum ben yapmıyorum diyor. Ben de en son bakanlığa şikayet ettim ne yapayım.

tolin şikayetlerinizin içeriği de konularınız gibiyse, sorunun ne olduğu dahi anlaşılmıyor olabilir.

Yetişkin çalışanlar arasındaki şahsi ilişkilere okul idaresi neden müdahalede bulunmalı ?

Konunun ve olayın ne olduğunu, toparlayıp baştan anlatın isterseniz.

Kısacası derdim iş yerinde gördüğüm mobbingin etkisinden kurtulamamam Şermin sorun bu .

Kısacası derdim iş yerinde gördüğüm mobbingin etkisinden kurtulamamam Şermin sorun bu .

En baştan, tane tane sorununuzun ne olduğunu anlatmadığınız sürece; konunuzu anlamak ve çözüm bulabilmek mümkün değil.

Siz devlet memurusunuz. Okul idaresi size durduk yere bir tepki mi gösterdi ?

Burdaki yorumlara göre hareket etmeyin sizin konunuz çok hassas. Derhal bir psikolog’a gidin. Seanslar başlasın. Her psikolog’da iyi olmayabilir denemelisiniz. Ama size ilaç önerenlerden hemen uzak olun. Sizin ihtiyacınız terapi

Aynı ortamda bulunmadığınız adam sizi nasıl göz hapsine alıyor?

Gerçekten yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım. Büyük ihtimalle şikayetinizi de anlamayacaklar.

Konu sanırım tanınmamak için üstü kapalı anlatılmış.
Hiç bişey anlamadım ben.Kurumun da değişmiş ama hala kendini toparlayamadıysan bi psikologla görüş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…